typxan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 evet kelebek nasıl yüzülür diye soruyorsamda sadece ayakların nası olması hakında bilgi istiyorum yüzücüler hiç yorulmadan 3-4 km gıdıyo ben 3-4 kulac anaca yardım lütfen[hline]typxan Diskoveriy ÇenIl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 hakkaten yaa benim kuzen kurbağlamacı madalyasıfalan var... wallaha zamanında bayaa yüzdürmüştü benide bende anlamamıştım o stilde o kadarçoıkyüzmetyi nasıl becerdiğimi eh sporcu geiği işte[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 3-4 kulaçta yoruluosun ? hoş tabi.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 3-4 kulactan oteye gidemiyorsan zorlama :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ayaklar bitişik olur kelebekte balina gibi inip çıkacaksın kollar kelebek gibin olacak[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 içki sigari falan kullanirsan tabi gidemessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 kullanılır onlar ama bırakılamaz kötü alışkanlıktır ölüp biten çürüyen admaın ölüme yaklaştırır[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Alakası yok adam haklı bence, özellikle kelebek yüzerken pozisyonunuz, bacak ve kollarınızın duruşu falan çok önemli, hani kurbağalama ve kulaçda az-çok bilerek yaparsınız da kelebekte bilmeden deneyince 3-4 kulaçta nefessiz kalması çok doğal.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 kafani kollarini sallarsin öne doru yüzersin kurba filan neymiş kardeim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 keLebek gibi uçup arI gibi sokacasIn :D[hline]icQ=135954330 Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye dIkLama sakIn kötü oLur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yüzücü değilsen kelebek yüzmenin bir faydası yok[hline]Gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 çok pis kelebek yüzerim yarışta geçemezsiniz[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ehehe başlıı okuyunca "kelebek derisi nası yüzülür" diye şeettim. heralde duvara asçaktır falan dedim hatta[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Duke_Guybrush, 20 June 2003 02:56 tarihinde demiş ki: ehehe başlıı okuyunca "kelebek derisi nası yüzülür" diye şeettim. heralde duvara asçaktır falan dedim hatta[hline] qu est ce que c'est:viande alakasız[hline]Mixed Website [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 1-) oncelikle pazardan bir kelebek at.. balona bağla suya at (bıçak kelebke) 2-) kelebeğin arkasına ipne sokup hareketsiz hale getirdikten sonra bıcakla kanat yüzeylerini itinayla yüz.. not: canım sıkılıyo sorry[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Prawler, 20 June 2003 02:28 tarihinde demiş ki: kullanılır onlar ama bırakılamaz kötü alışkanlıktır ölüp biten çürüyen admaın ölüme yaklaştırır[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] ow...Süper...Devam.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: LethE, 20 June 2003 03:16 tarihinde demiş ki: 1-) oncelikle pazardan bir kelebek at.. balona bağla suya at (bıçak kelebke) 2-) kelebeğin arkasına ipne sokup hareketsiz hale getirdikten sonra bıcakla kanat yüzeylerini itinayla yüz.. not: canım sıkılıyo sorry[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Bende böle bişi yazacakdım:-P Denizi ve havuzu sevmem Hele denizden nefret ederim HELE HELE DENİZ ANASINDAN NASIL NEFRET EDERIM BILEMESSINIZ![hline]Now Whould you like to live whit mee? I'm lazy as man can beee! Aaaaaaaa Aaaaa i'm lazzyy Aaaa AAA don't you want to save meeee? Bu şarkıyı hepimize armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 aahahha su dövmeceye bayıldım zauhauha, hem elin acır, hem ses cıkar, hem su cıkar, hem ilerleyemezsin, ama adamlar inatla ole yuzuo. praw sen kelebek ben serbest alim aklını, bugun doumgunum var havuzda cubukluda gel kapışak, istesen kjuraba bile gecerim seni[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bu arada su avatarı kaldırın artık ya, ibiş olduk[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 kurbağalam deseydin anlatırdım malum ama kelebek bilmem :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bende kelebek yüzemiyorum ama sorun yorulmak diil, nefes almayı şeedemiyorum o hızla sudan çıktığımda yüzümde gözümde su olduu için ne etrafa bakabiliyorum, nede nefes alabiliyorum (o derece dellenmişken ellerimi birinin omzuna gömersem ikimizde sakatlanırız yada balina gibi uçup (45 kilo balina olmaz ama) neyse kötü olur işte)[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: BonePART, 20 June 2003 04:51 tarihinde demiş ki: kelebek yuzenlere kızlar en fazla acıyarak bakar karizma yuzus 2 kulacta hacuzu gecen adamdır su bile sıcratmaz o adamlar ama kısları ıslatcaz ayılık etcez dyosanız bu konudan 10 senedşr alanyada işhtisas yapmıs biri olarak bombalama atlama (ki 150 felan fazla methodu wardır bagdas top gullesi spalp 3 turudur) yada hayvan kuclaclaması denen suyyu doverek yaparsınız sona kızları omzunuza alıp deve guresi yapmak ise bunun en onemli devamıdır suya girmeyen kızlarıda tahteravan ekibiyle yeni kurulanıp guneslendikleri sezlongtan kaldırıp sallayıp suya atmak farzdır ay benim kulama su giriyo orama o giriyo buraya bu cıkıyo diyenleri ise suya atmak en onemli gorevidr bu durumlarda havluya sarılanı havluya baskasına sarılanıda 4 kişi olup 2 li havurza atmak lazımdur(sarılan alta gelcek sekilde) BonePART GM Su Ayısı GM Kız Delirten[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa ahhaha süper olmuş :lol:[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Problem_Child Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Harbiden biz normal şekilde yüzerken millet bayağı değişik şekillerde yüzüyor kelebek kurbağalama kedi köpek köpek kıl tüy yüzüşü falam filam adamlar olayı aşmıs Kelebek yüzüşünü denedim ama en fazla 1 kaç mt gittim sonra bayıldım tabe çok zor çok kasmak lazım :)[hline]Kırantmuster Mavi Avcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Problem_Child Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Harbiden biz normal şekilde yüzerken millet bayağı değişik şekillerde yüzüyor kelebek kurbağalama kedi köpek kıl tüy yüzüşü falam filam adamlar olayı aşmıs Kelebek yüzüşünü denedim ama en fazla 1 kaç mt gittim sonra bayıldım tabe çok zor çok kasmak lazım :)[hline]Kırantmuster Mavi Avcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ya beyler bu benim konummus ben gormemisim.. ben 6 yasimdan beri yuzuyorum ve bircok turkiye sampiyonluklarim ve rekorum var. kurbagalama ve karisik stillerinde yuzuyorum. yuzme konusunda sorulariniz olursa cekinmeyin, sorun. ;)[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar