Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Countdown-High Stressable!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Coldwind, 25 Mayıs 2004 12:33 tarihinde demiş ki:
"Her canlı ÖSS'yi tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz."

Yoo ÖSS yi tatmadım, tatmakta istemem...[signature][hline]...Techno Cocaine...
Mesaj tarihi:
Harbi 1 hafta kaldı lan... Ben hala zaman harcıyorum... Denemelerde de sıçışlar var arada... Bir türlü stabil olamadım ki... Çok sinir bir durum... Oooof of hadi bitsin şu hafta geçsin ya. Adam gibi bir yere gireyim bitsin. Bitsin hadi. Bit! Bit hadi! BİT LAN! (: ehehe sakin olmak lazım aslında... lan 1 hafta... 1 hafta ne ki? göz açıp kapayıncaya kadar...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
ne işiniz var lan nette gidin çalışın :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
şurda 1 hafta kalmış, artık bırakın bence çalışmayı fln..=O[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
Ya abi şeyi diycem ben... Hiç bir şeyi stress yapmayın çünkü ne hayatın sonu bu ne başka bir şey... Sakin olun. Zaten hepimiz yeterince çalıştık bu sınava. Hazırlandık yani. Ne kadar kötü geçebilir ki? Sakin olmak lazım yalnızca...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Not Found
The requested URL /oss.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.33 Server at www.gesparts.org Port 80[signature][hline]Akvaryum Tutorial
[i]Penth fan

Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i]
Mesaj tarihi:
bana direk allah yardım mı ediyor nedir, evime 3 dakika mesafede sessiz sakin bir lisede girecem, sıraları da gayet güzelmiş:)yarın bi uğrayacam geçerken (ehe) bakacam nerde gireceğime, falan..
herkese başarılar, sakin olalım, sevinelim, kurtuluyoruz malum (ben mutluyum yani bilmiyorum:)) çalıştık ettik bir sene, görecez artık ne yapacağımızı. öyle işte.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Mesaj tarihi:
said:
CrayTotem, 25 Mayıs 2004 15:48 tarihinde demiş ki:
Evet bu sene 0 netten fazla yapıcam inançlıyım.

Acele yok tadını çıkarta çıkarta 2006 da çok farklı olucak...

ZÖDÜF ?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
Konunun ilk açıldığı zaman orada counter vardı. Tabi güncellenmediği için şimdi orada konu mankenliği yapıyor.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
  • Yeni Oluştur...