HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Allah sabır versin , son 1 hafta... hepinize iyi şanslar , umarım istediğiniz yerleri kazanırsınız...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 oy oy oy sınava gireceklere başarılar darısı başımıza artık heh[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 wastiee abi şu sayfanın en üst sağındaki sayacı bir düzeltirse çok güzel olacak =)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Coldwind, 25 Mayıs 2004 12:33 tarihinde demiş ki: "Her canlı ÖSS'yi tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz." Yoo ÖSS yi tatmadım, tatmakta istemem...[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Kolay gelsin gençler. Stres yapmayın.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 valla bole bi durumda ne denir bilmemki..bol şans..(geçmiş olsun ) )=)))))))))[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Harbi 1 hafta kaldı lan... Ben hala zaman harcıyorum... Denemelerde de sıçışlar var arada... Bir türlü stabil olamadım ki... Çok sinir bir durum... Oooof of hadi bitsin şu hafta geçsin ya. Adam gibi bir yere gireyim bitsin. Bitsin hadi. Bit! Bit hadi! BİT LAN! (: ehehe sakin olmak lazım aslında... lan 1 hafta... 1 hafta ne ki? göz açıp kapayıncaya kadar...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ne işiniz var lan nette gidin çalışın :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 şurda 1 hafta kalmış, artık bırakın bence çalışmayı fln..=O[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ya abi şeyi diycem ben... Hiç bir şeyi stress yapmayın çünkü ne hayatın sonu bu ne başka bir şey... Sakin olun. Zaten hepimiz yeterince çalıştık bu sınava. Hazırlandık yani. Ne kadar kötü geçebilir ki? Sakin olmak lazım yalnızca...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 calısmayıp beklemek war off sıcıcaz ühühü die bide calısıp off hadi gelsinde bitsin bu iş güzelcene takılayım bende ortamlarda demek war 2side gıcık ama katlanmak lazım yapacak bişi yok eehe[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Not Found The requested URL /oss.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/1.3.33 Server at www.gesparts.org Port 80[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ben de giriyorum, hayırlısı artık..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 herkese başarılar beyler...[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ankara doğantepede giriyom,12 senedir ankarada oturuyom ilk defa duydum burayıta ebesinin .mda girecem yane:) Arabayla 1.5 saat sürüyo höh be[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bana direk allah yardım mı ediyor nedir, evime 3 dakika mesafede sessiz sakin bir lisede girecem, sıraları da gayet güzelmiş:)yarın bi uğrayacam geçerken (ehe) bakacam nerde gireceğime, falan.. herkese başarılar, sakin olalım, sevinelim, kurtuluyoruz malum (ben mutluyum yani bilmiyorum:)) çalıştık ettik bir sene, görecez artık ne yapacağımızı. öyle işte.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hadi gecmis olsun herkeşe[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: CrayTotem, 25 Mayıs 2004 15:48 tarihinde demiş ki: Evet bu sene 0 netten fazla yapıcam inançlıyım. Acele yok tadını çıkarta çıkarta 2006 da çok farklı olucak... ZÖDÜF ?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 nedir bu sag kosede cıkan olay bu topicde ?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 fis bazı başka topiclerde falan cıkıyor bana da o, çözemedim henüz[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konunun ilk açıldığı zaman orada counter vardı. Tabi güncellenmediği için şimdi orada konu mankenliği yapıyor.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 allam ne bu ingilizce özentisi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar