somebody Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Fistan olayı bitirdi valla Freedom..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 konsantre bi meyve suyuna su katarsın konsantresi bozulur. konsatre deıl hem konsantre =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 pazar sabahı sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar :) :) :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bu sene öyleymiş ya millet tanıdıklarıyla falan giriyomus :) yada yalan bilmiyorum :)[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Tek artısı tanıdıklarımızla gidip, geri gelmektir sanırım. Bu arada sınava girecek arkadaşlara başarıları dileyelim başta kendime : )[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 oo öss günü topicler gelcek gene :D 270-280 biri dicek 370 ona saldırcaklar ne işin varburda diye :D ahha heycanla bekliyorum[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 o arkadaşlar konsantre dagıtmazda eski sevgilisile aynı sınıfta giren arkadaş hakkında yorum yapamıcam[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Mayhem, 17 Haziran 2005 18:25 tarihinde demiş ki: o arkadaşlar konsantre dagıtmazda eski sevgilisile aynı sınıfta giren arkadaş hakkında yorum yapamıcam bu mesajı ben yazmıştım en son hakan girmiş onun accounttan atmışım eheh sory[signature][hline]Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklar olur.. //Private //Private Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Fistan, 17 Haziran 2005 16:36 tarihinde demiş ki: konsantre etmek (veya olmak) 1 . Düşünceyi, duyguyu, gücü bir noktada toplamak. 2 . Bilenmek. konsantre bozmakta bu manada düşünceyi dagıtmak anlamına gelir.tabi sen sadece konsantre lafını meyve suyu kaplarında okudugun ıcın boyle yorumlar yapıyosun.soyledıgımın yanlıs oldugunu ıddıa etmeden once elıne bı sozluk alıp karıstırsan arastırsan daha ıyı ederdın. neyse ogrenmıs oldun. Konsantre bir sıfattır, bozma fiilinin de nesnesi olamaz bu yüzden. [signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 17 Haziran 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 moralini yukarda tutar bence arkadaşlarla girmek.5 kişi hem de muhabbet olur bilmemne olur össye girersiniz sonra ohh be diyerek dışarı atlarsınız[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Werewolf, 17 Haziran 2005 18:31 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 17 Haziran 2005 16:36 tarihinde demiş ki: konsantre etmek (veya olmak) 1 . Düşünceyi, duyguyu, gücü bir noktada toplamak. 2 . Bilenmek. konsantre bozmakta bu manada düşünceyi dagıtmak anlamına gelir.tabi sen sadece konsantre lafını meyve suyu kaplarında okudugun ıcın boyle yorumlar yapıyosun.soyledıgımın yanlıs oldugunu ıddıa etmeden once elıne bı sozluk alıp karıstırsan arastırsan daha ıyı ederdın. neyse ogrenmıs oldun. Konsantre bir sıfattır, bozma fiilinin de nesnesi olamaz bu yüzden. tartışıp öss kasın bari de işe yarasın össde çıkcak bu soru[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Freeedom kardeşim gibidir, bırak da kollayayım. Fistan sen de millete "oku da öğren leaayn!!111" diye girişme bakayım.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Werewolf, 17 Haziran 2005 18:31 tarihinde demiş ki: Konsantre bir sıfattır, bozma fiilinin de nesnesi olamaz bu yüzden. kelimeler kullanıldıkları yere göre sıfat edat zarf vs olurlar. eğer bi kelime fiili nitelerse ( sıfat dediğin) bu zarf olur ve kullanımında bi yanlışlık olmaz yapısal açıdan lol[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konsantre manası bakımından bozmak fiiline nesne olamaz. Kırmızı bozdum nasıl diyemezsen konsantre bozdum da diyemezsin.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 konsantre bozdum ne demekki?[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 konsantre ebattır[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Onu gidip Fistan'a soracaksın zaten.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 arkadaşlar öncelikle hepinize başarılar? bence bi sakıncası yok yaw güzel olr stresin azalır sonuçta bi tanıdık sima flm hem girmeden önce ve çıkışta muhabbetleri stresinizi atarsınız..[signature][hline]The circle is now complete... Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Mix, 17 Haziran 2005 18:59 tarihinde demiş ki: konsantre ebattır Ebat? O_o[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 edat demeye çalışmış diyecem hiç olmicak :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 GM Newbie kopya cekebildiniz mi? haha[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 heh yuh kaç tane öss hedesi topic'i açılmış öle :D nese gelelim mevzuya abicim okulumuz çok dehşet bi yerdi neredeyse ana sınıfı sıralarına otutturacakklardı çöm çöm sıralar pek rahat değildi yani 2 tane hoca geldi ama hoca demeye bin şahit sınıf toplam 15 kişilik zaten 7'i biziz :) 2 kişide gelmedi. hocaların bir tane bekledi , bekledi artık bir saaten sonra dayanamayıp gelmeyenlerin olduğu boş sıraya kafayı koyup yattı.Diyeride dışarı çıkıp duruyordu.Yani ortam çok manyaktı fakat herekz kendi sorusu ile ilgilenmekten birbirimize bakmadık bile bi sayısal bölümde biraz yardımlaşma oldu fakat ondan gayri zaten basitti yane :) valla kendimi normal yazılı sınavında hissettim okadar serbesttik.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 çok iyi çok iyi[signature][hline]BuyucuCeycey Japko-Adonis 5x-Fire Paper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kötü oluyorum beyler bu topiki de kapatalım :D *!elleri titrer*[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 temmuzun ortasına akdar stress çekılmez şimdi sizin allah sabır versın dıelım...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar