Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 - Honey ? - Yes, pumpkin ? - You didn't forgot the milk did ya ? - Uh-oh. *Dan*[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Postal Dude'un hikayesini bilmezsiniz tabi siz ; Postal Dude çocukken babasının ona uyguladığı şiddetli baskı yüzünden, babasını öldürür ve evden kaçıp bir çeteye katılır.Bir zaman sonra çete bir kadına tecavüz planları kurmaktadır, derken tecavüz edecekleri kadın annesi çıkar Postal Dude'un ve Postal Dude bütün çete elemanlarını öldürür.Hapse girer, çıktığında akli dengesini yitirmiştir. Postal 1'de nasıl kafayı yediğimizi hatırlayalım, veletleri vurdukça güle oynaya gelirlerdi bize doğru.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bünyeniz kaldırmıyorsa oynamayın, oynayana dil uzatmayın zira yazıldığı gibi sadece bir oyun.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Zaten amacım sadece görüşlere bakmak..İsteyen oynamaya devam eder..Sizin kaçış yolunuz oysa birşey diyemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bonecrusher'a tek katılan ben miyim anlamadım ki? Postal 2 kesinlikle berbat bir oyundu.. Postal 1'den aldığım zevki keslinlikle alamamıştım.. Bi kere her attığını vuran civilianlar nedir ya? Oyun aceleyle piyasa sürülmüş gibi bir havası vardı..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Cidden sadece bir oyun. Ayrıca oynarken acayip bir şekilde stres atılıyor. Gerçek hayatla bağdaştırmamak lazım. Eklentisi nasıl oyunun?[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar