ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 deişmiş olabilir yani... oke saol da arada kalma muhabbeti yoktur sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sifreyi bilmiyomda ben oyunu denemedim ama prem aldım siteden mailimede geldi bilgi fakat orda prem day falan yazmıyo neden?[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Arkada_lar oyuna girenler buradan bize bildire bilirlermi acaba.[signature][hline]Nick :GiftERM Job :Light-ice lvl :56 Server :Ares(Karus) +2/16 Light -Red Eye Staff-:} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Heyecan yapmayin bekleyin biraz düzelir.[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 patch mi gelcek acaba... offical forumlarına bakan varmı?[signature][hline]***GM has defeated Duper*** [Bu mesaj ShdwFx tarafından 19 Haziran 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 onu bilmiomda biri bana yine msnden şöyle dedi ne kadar doru bilmiom dupe itemler siliniyomuş e silindi dedim yo hala var silcekler simdi dio[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkMaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Oyunda kimse yok en fazla areste 15 kişi vardır enson girdiğimde herkez patır patır çıkıyodu ortalık bi an bana kaldı hayvan gibi herif biçTim experience vermiyo bişiler yapıolar heralde anlamadım[signature][hline]KontRolSüz GüÇ, Güç DeğiLdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 patch 12.77.....[signature][hline]***GM has defeated Duper*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yanlıs alarm srry [signature][hline]***GM has defeated Duper*** [Bu mesaj ShdwFx tarafından 19 Haziran 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkMaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yok öle bişey oyundan çıkan son 3 kişiden biri bnm yeni çıktım[signature][hline]KontRolSüz GüÇ, Güç DeğiLdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KINGAN Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 arkım hala oynuomuş :( sadece giremiom girişler hariç herşey normal yani ..[signature][hline] Ultima Online Bi Anda OffLine Oldu Napalım Knight Online Oynıyalım Dedik . Her Türlü Bilgiye Açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben bole server ın. pazar keyfimin icine etti yuregim dıshkıma karıshtı.siteden sifremi deishtirdim onda da invalid dedi sonra dier herkese ole olunca anladık olayı alahtan..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 dogru diyosun kardeş pazar gününün içine **** yaptı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tower Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben siteye çok rahat girdim oyuna girmedi ağlıcaktım walla hacklendim die hiç tradede yapmam çok korktum oh beeeeeeee olayı öğrenince keyfim yerime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 neyse ya hep oyunmu oynucaz zaten birazda girmesin :P[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkMaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Lan bende enson breathde Adamın biri Parti yapmak istio gibi Gördüm dalgınlıktan Ok dedim baktım herif bi halt trade Etmedi bastı gitti içimDen dedim kesin zıçtıq die Sora 1 exp bile kazanamamaya başladım 6 gvy kestim denemek için bi halt artmadı korktum hacklendik die[signature][hline]KontRolSüz GüÇ, Güç DeğiLdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Elime aldım Shieldi Arkamda Samma ile Atross Girdim arka kapıdan orc baseye Inn Hosstese kadar gittim orda öldüm :D samma koydu samma orc basede 1 2 kişiyi indirdi sonr rezlenmek icin x2 ye gectim Xigenion 2 tıkladım baktım SELECT EL KARUS dedim yanlıs servere girdim heralde sonra bi baktım server dogru korktum alt f4 cektim oyuna giriyodum invalid paswordd dedim alla alla simdi yeni anladım serverlerin kapatıldıgını[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hade lem yazma bu olay cz de geçmek zorunda (olayın içinde atross var) czde çıkan bosslarda bowldan çıkınca yatar:D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 oyundakı hersey sıfırlanmasın a.q yoksa knıght empıre gelıyodu sorunmu cıkardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Marl0_on, 19 Haziran 2005 16:14 tarihinde demiş ki: hade lem yazma bu olay cz de geçmek zorunda (olayın içinde atross var) czde çıkan bosslarda bowldan çıkınca yatar:D Yok olm bu benim fanztezim yapmadım yapacam daha :D arkamda Atross Samma falan olmucakta öyle düz giricem bi adam kesip cıkıcam :D deneme yaptım az once öldüm healer lazım olcak[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 son aldıgım haber (from GM) Oyunnun database inde bi sorun varmıs Pass lerle ilgili ugrasıyolarmıs.Acılcak yakında...[signature][hline]***GM has defeated Duper*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Biraz önce denedim oyuna girdim ama charım yoktu. Char secme sayfası acıldı ilginç olaylar oluyor. Umarım gitmez premiumlu charım :/[signature][hline]The_Other El Morad warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Challanger7 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 EWT BENDE GİRDİM SELECT CHARACTER DEDİ ANLAMADIM ADAMLARIMIZ SİLİNDİMİ:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 gelcek miş geri sabır plz[signature][hline]***GM has defeated Duper*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 SON HABER AMERİKADA 1 ADAM DATABASE SİLMİŞ BAZI CHARLAR GERCEKTEN GİTTİ SAGLIK OLSUN NE DİYELİM :([signature][hline]***GM has defeated Duper*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar