Haplo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yaklaşık 1 senedir bu dünyada yaşamadığımdan dolayı (haki rengi bir dünyaydı orası :) ) gelirgelmez oyun müzik ne varsa saldırdım. Tarz olarak new age, farklı kültür müzikleri, çok sesli müziklerden hoşlanıyorum var mı böyle tasiyeleriniz bana? Oyun müziği (ki hemen elime WoW soundtrack tutuşturdu arkadaş), Film müziği veya sizce bu tarzdan hoşlanan birisine gidecek birşeyler varsa ve paylaşırsanız çok mutlu olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Öncelikle Bobby Mcferrin öneririm, sonra In the Buzzbag albümü. Ardından Bob Marley.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Blackmore's Night 'a da bir bak derim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 oyun müziği dersen www.ocremix.org var oyun müzikleri üzerine bol sesli:P (hemen reklam yapar)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 irish drinking songs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Luar Na Lubre.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 jan garbarek-madar, ragas&sagas, twelve moons mike oldfield-tubular bells serisi kompile, voyager ozric tentacles yulara zakir hussein rabih abou khalil nusrat fateh ali khan dhafer youssef diyorum sana. çok dua edersin.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 new age derken kastın ne bilmiyorum ama biraz eğlenmek için ; Audio bullys 4hero adam f freezepop gotan project ladytron , gibi gruplar iyi gelebilir.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Hepinize çok çok teşekkürler. Parmaklarınıza sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Mirage, 19 Haziran 2005 13:52 tarihinde demiş ki: Blackmore's Night 'a da bir bak derim. [signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar