Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

recruiting the ownage at kor'gall :)

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

varmı kor'gall'da oynayan :) kuralım ufak bir guild eğlenelim..

ben BL'deydim, spammer türklerden kaçıp kor'galla geldim.. oynayan türkler var, ama pati var mı :)
Benedice, L40 Undead Mage[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

oh oh iyi :) oyuna girince eklicem hemen listeye.. şöyle güzel bir birliktelik oluşturalım, büyürüz belki ileride hihihi

isim yazın isim, ekleyelim birbirimizi işte :)

edit: naptınız ya pis ally sürüsü! yazmamışım ama undead'den anlamanız gerekirdi :D
p.s: for the horde

[Bu mesaj thelegbra tarafından 15 Haziran 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

biz de varız bi 4-5-6 kişi (gününe göre değişiyor hehe)

bu arada geçen gün dun garok için partye aldığım, sonra iki mob kesip level atlayınca questi bırakıp UC ye gidip teach yapıp gelicem diyen sen misin acaba ?
(sen değilsen kusura bakma, B ile başlıyordu onun nicki de.. )[signature][hline]comand falied
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 16 Haziran 2005 15:06 tarihinde demiş ki:
Ben de Kor'gall dayım ama PadrecumMonstruos'un guildındayım. Muchos Dias ;)

ne var yanı guildde aktif çoğunluk ispanyolalrın oalbilri ama isveçlilerimiz de var :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

korgall da yüksek level olmayan arkadaşlar (50 altı) birleşip bir guild kurarız veya mevcut bir guilde hep birlikte gireriz, onu bi ara toplaşıp konuşalım.

yüksek level arkadaşlar da gelsin tabii de çoğu zaten 60 olmayanı almayan guilddeler şimdiden..o yüzden öyle dedim.[signature][hline]Violence in my head
like a thorn that pierced my skin.[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Whitehaven, 18 Haziran 2005 03:53 tarihinde demiş ki:
bizde yeni karakter acsak gelsek oluyormu =)

horde açarsanız tabii ki :)

Arkaine (ben)
Gill - Priscilla - Zeero (aynı şahıs hepsi, arkadaş doymuyor yeni karakter açmaya hehe)
Bonec
Infernox
Silverwind
Mend
Pregeth[signature][hline]Violence in my head
like a thorn that pierced my skin.[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...