thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 varmı kor'gall'da oynayan :) kuralım ufak bir guild eğlenelim.. ben BL'deydim, spammer türklerden kaçıp kor'galla geldim.. oynayan türkler var, ama pati var mı :) Benedice, L40 Undead Mage[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 lvl 34 hunter Elwein[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben varım ama guildim var bişi lazım olursa yardım isteyebilirsin ama bişi kesmak olmasın Holy priestim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 oh oh iyi :) oyuna girince eklicem hemen listeye.. şöyle güzel bir birliktelik oluşturalım, büyürüz belki ileride hihihi isim yazın isim, ekleyelim birbirimizi işte :) edit: naptınız ya pis ally sürüsü! yazmamışım ama undead'den anlamanız gerekirdi :D p.s: for the horde [Bu mesaj thelegbra tarafından 15 Haziran 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 korgall da horde lara kafam girsin legbra hariç =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 biz de varız bi 4-5-6 kişi (gününe göre değişiyor hehe) bu arada geçen gün dun garok için partye aldığım, sonra iki mob kesip level atlayınca questi bırakıp UC ye gidip teach yapıp gelicem diyen sen misin acaba ? (sen değilsen kusura bakma, B ile başlıyordu onun nicki de.. )[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 dun garok? yok takılmadım oralara, bir kere gnomeragana gittim simdiye kadar onda da arkadasların questini bitirip donmustuk :/ allah allah..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ben de Kor'gall dayım ama PadrecumMonstruos'un guildındayım. Muchos Dias ;)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 raimad 60 ud mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: axedice, 16 Haziran 2005 15:06 tarihinde demiş ki: Ben de Kor'gall dayım ama PadrecumMonstruos'un guildındayım. Muchos Dias ;) ne var yanı guildde aktif çoğunluk ispanyolalrın oalbilri ama isveçlilerimiz de var :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 korgall da yüksek level olmayan arkadaşlar (50 altı) birleşip bir guild kurarız veya mevcut bir guilde hep birlikte gireriz, onu bi ara toplaşıp konuşalım. yüksek level arkadaşlar da gelsin tabii de çoğu zaten 60 olmayanı almayan guilddeler şimdiden..o yüzden öyle dedim.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 o anlattığım adamın nicki Baculo ymuş, screenshotlara baktım. aman diyim grubunuza almayın öyle insanları.kusura bakma senin de günahını almış gibi oldum hafiften :/[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hehe içim rahatladı :) eh bir isim listesi oluşturalım guild için madem..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bizde yeni karakter acsak gelsek oluyormu =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 inek mi olacaksın sende =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Whitehaven, 18 Haziran 2005 03:53 tarihinde demiş ki: bizde yeni karakter acsak gelsek oluyormu =) horde açarsanız tabii ki :) Arkaine (ben) Gill - Priscilla - Zeero (aynı şahıs hepsi, arkadaş doymuyor yeni karakter açmaya hehe) Bonec Infernox Silverwind Mend Pregeth[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 acarız birde hort deniyelim ama inek felan olmam olmusken bari orc olalım =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: arcane, 18 Haziran 2005 10:48 tarihinde demiş ki: Arkaine (ben) Gill - Priscilla - Zeero (aynı şahıs hepsi, arkadaş doymuyor yeni karakter açmaya hehe) bu arada o doymayan arkadaslardan biride benim =) denemedigim shaman warlock kaldı hehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hehe o şahısın denemediği kalmadı sanırım, aslında bilemicem sayamadım vallahi.yuh be hehe.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar