elvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Canlı müzik vardı elemanın teki mikrofonu kontrol ediyor, ses falan denir. Adam say say falan demeye başladı arada birşeyler dedi anlamadım, utanmasa yo yo çek diz aut dicekti de yemedi. Nedir bu hastalık bir bok da anlamıyolar bence hızlı hızlı ses bir iki deneme hede hödö dediler en sonunda biri bassı kısın dedi kıstılar başladılar. Can sıkıntısını gidermek için büyük ihtimalle.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 se-a, seesss,se,se-a,see--... evladım çekilin pisstten..lütfen çocukalrınızı pistten çekiniz.. gibi gibi böle çocuk ayaına ayar çekebiliolar..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: elvyn, 19 Haziran 2005 02:22 tarihinde demiş ki: arada birşeyler dedi anlamadım Şimdi aklıma geldi bu anama küfretmiş olmasın sakın?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Fistan, 18 Haziran 2005 23:46 tarihinde demiş ki: see see ki kiii deneme 1-2-3 se sse [signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: elvyn, 19 Haziran 2005 02:27 tarihinde demiş ki: said: elvyn, 19 Haziran 2005 02:22 tarihinde demiş ki: arada birşeyler dedi anlamadım Şimdi aklıma geldi bu anama küfretmiş olmasın sakın? kesin öle yapmıştır zaman kaybetmeden dövseydin :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 adamın hayattaki tek amacı oydu zaten elvyn. anana küfretmek. senin o gün orada bulunmanda kesin adama verilen kehanette yazılıdır. hatta hatta yıllarca bunun için çalışma bile yapmıştır. en çaktırmadan küfür etmenin bu olduğuna karar verip o gün orda bu görevle bulunmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Zopik yardın gece gece uashudashj[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 se se bir iki e se sie se se es huff huffff...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 domateyz...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 iyeeeskiler aliyem. iyeskicii...[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 pat pat vursun eliyle mikrofona[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 deneme-bir-üç-dört... bir-üç-dört abi gene iki çıkmıyo ya[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 se se se badcik ses oeh se badcik..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben de çok duymuştum se se diyenleri, belki manevi bir anlamı vardır[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ekosu güzel oluyor belki o yüzdendir...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 belki de tiz seslerin kontrolü içindir? sssse ssse, çık çık gibi?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yo çek diz aut a koptum huaha Bizim muzik hocası soyle yapıyor SEEEEEE SEEEEE seeeeeesss tiissss diissss pısssss sonra diyorki ŞİİMMDDDİİİİİ lan diyoruz noluyor adam cildiriyor kontrol ediyim derken cocukluk hayali falan herhalde:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 normaldir türk millleti beceremediği seyleri yapmaktan cok zevk alır[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 benim anlamadığım adam niye 2-3 saat önceden kontrol etmiyo? 2dk ayarı düzgün kalmıyormu bu bass tiz ayarlarının? ulan zaten aynı haparlör aynı sistem kırk bin defa ayar yapıyolar dakka başı peki niye ekolayzırın ayarlarını dakka başı bozuyorsunki. Birde gelip bas/tiz/ses kombosu ile sürekli oynuyan tipler vardır dj olmak istemiştir hep 10sn de bir eli ayar düğmelerine gider adam konuştukca sesi bi incelir bi kalınlaşır azalır çoğalır kişi değişmiş gibi olur[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan [Bu mesaj Chemical tarafından 19 Haziran 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 çor çocuk ellemişmi die kontrol ediyor son dk da bi aksilik cıkmasın diye =/[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yok görüyom ben adam se diyo sürekli eli düğmelerde bitane adam oluyo birsürü şeyi değiştiriyo. Birde kayıt stüdyosu gibi ekolayzır taşıyorlar sanki 20 tane ayrı enstürman ile konser vericekler tekine mikrafon tekine gitar takıyolar bitiyo zatem. Birde o milyarlık araçların niye üstünü kapatmassın? Bunların kapananlarıda var. Üstüne kapağını kapatıyosun kimse gelip bozamıyo. Çoluk çocuk "aaa EHEHE DÜÜÜMEEE" diye çeviremiyo tuşları muşları[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 chem coştu[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ha ben çocukken mikrofon girişini söküp başka bir girişe takıp "lan bunun ayarları niye değişmiyo" şeklinde dumurlatırdım milleti ama çok küçüktüm ozaman:-P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Chemical, 19 Haziran 2005 13:41 tarihinde demiş ki: Birde o milyarlık araçların niye üstünü kapatmassın? Bunların kapananlarıda var. Üstüne kapağını kapatıyosun kimse gelip bozamıyo. Çoluk çocuk "aaa EHEHE DÜÜÜMEEE" diye çeviremiyo tuşları muşları yani bu çocuk sendin chem? chem: aaa EHEHE DÜÜÜMEEE teknisyen: la bi oynama allahın delisi chem: aaa EHEHE DÜÜÜMEEE[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Se se denir, tak denir. Tiz ve bass kontrolu için pls.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar