Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Se se, deneme bir ki...

elvyn

Öne çıkan mesajlar

Canlı müzik vardı elemanın teki mikrofonu kontrol ediyor, ses falan denir. Adam say say falan demeye başladı arada birşeyler dedi anlamadım, utanmasa yo yo çek diz aut dicekti de yemedi. Nedir bu hastalık bir bok da anlamıyolar bence hızlı hızlı ses bir iki deneme hede hödö dediler en sonunda biri bassı kısın dedi kıstılar başladılar. Can sıkıntısını gidermek için büyük ihtimalle.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 19 Haziran 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
said:
elvyn, 19 Haziran 2005 02:22 tarihinde demiş ki:
arada birşeyler dedi anlamadım

Şimdi aklıma geldi bu anama küfretmiş olmasın sakın?

kesin öle yapmıştır zaman kaybetmeden dövseydin :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

Sosyal ağlarda paylaş

adamın hayattaki tek amacı oydu zaten elvyn. anana küfretmek. senin o gün orada bulunmanda kesin adama verilen kehanette yazılıdır. hatta hatta yıllarca bunun için çalışma bile yapmıştır. en çaktırmadan küfür etmenin bu olduğuna karar verip o gün orda bu görevle bulunmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

se se se badcik ses oeh se badcik..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Yo çek diz aut a koptum huaha

Bizim muzik hocası soyle yapıyor SEEEEEE SEEEEE seeeeeesss tiissss diissss pısssss sonra diyorki ŞİİMMDDDİİİİİ lan diyoruz noluyor adam cildiriyor kontrol ediyim derken cocukluk hayali falan herhalde:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadığım adam niye 2-3 saat önceden kontrol etmiyo? 2dk ayarı düzgün kalmıyormu bu bass tiz ayarlarının? ulan zaten aynı haparlör aynı sistem kırk bin defa ayar yapıyolar dakka başı peki niye ekolayzırın ayarlarını dakka başı bozuyorsunki.
Birde gelip bas/tiz/ses kombosu ile sürekli oynuyan tipler vardır dj olmak istemiştir hep 10sn de bir eli ayar düğmelerine gider adam konuştukca sesi bi incelir bi kalınlaşır azalır çoğalır kişi değişmiş gibi olur[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan

[Bu mesaj Chemical tarafından 19 Haziran 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok görüyom ben adam se diyo sürekli eli düğmelerde bitane adam oluyo birsürü şeyi değiştiriyo. Birde kayıt stüdyosu gibi ekolayzır taşıyorlar sanki 20 tane ayrı enstürman ile konser vericekler tekine mikrafon tekine gitar takıyolar bitiyo zatem.
Birde o milyarlık araçların niye üstünü kapatmassın?
Bunların kapananlarıda var. Üstüne kapağını kapatıyosun kimse gelip bozamıyo. Çoluk çocuk "aaa EHEHE DÜÜÜMEEE" diye çeviremiyo tuşları muşları[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

ha ben çocukken mikrofon girişini söküp başka bir girişe takıp "lan bunun ayarları niye değişmiyo" şeklinde dumurlatırdım milleti ama çok küçüktüm ozaman:-P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 19 Haziran 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
Birde o milyarlık araçların niye üstünü kapatmassın?
Bunların kapananlarıda var. Üstüne kapağını kapatıyosun kimse gelip bozamıyo. Çoluk çocuk "aaa EHEHE DÜÜÜMEEE" diye çeviremiyo tuşları muşları
yani bu çocuk sendin chem?

chem: aaa EHEHE DÜÜÜMEEE
teknisyen: la bi oynama allahın delisi
chem: aaa EHEHE DÜÜÜMEEE[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...