behran Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 beyler edonkeyden download yapıcam ama çekemiyorum bişi servera da bağlanmıyo ölee looking yazıyo.. varmı öneriniz?[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 onerim peer to peer training forumunu okuman hemen ust tarafta :)[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Herhangi bir proxy gerektirmeden aslanlar gibi bağlanıyor şu anda. Hatta utanmadan 10.2 kb/sn ile çekiyor şu anda sevgili biricik mldonkey'im :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 mldonkley i nerden buldunuz? win32 sini ama[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Boşuna kasma benim bildiğim Sharky Win kulanmıyor genelde linux kullanıyor o yuzden kullandığı kesin win32 değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Hem Linux, hem Windows kullanıyorum.. Eskiden bol diskim vardı Freebsd ve Openbsd de kurmuş oynuyordum, ama artık yok :) mldonkey'in win32 si de var elbette, fakat pek stabil değil. Bir yerlerde yazmış olmam gerekiyordu, şu forumlarda Arama Seçeneklerine Mesajlar İçinde de aramayı ekleseler, şak diye bulursun aslında :) Proxy ler ile ilgili bir linkte win32 'deki mldonkey hataları falan vardı. Bir bakmanı öneriyorum.. Baya sorunlu win32'si.. Downloadlar tam bitmiyor, recover et diyorsun etmiyor, -daemon la çalıştıramayınca öyle şey gibi kalıyor desktop'ında.. Garip yani.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 eyvallah saolun emule kullanıyorum biras daa ii[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 emule da connectionda limts de 9 kb değişmiyor bi türlü ve 9 dan yukarıda download yapamıyorum. nası değişir bu değer?[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 CHIP'in geçen sayılarından birinde konuyla ilgili biyazı vardı. Bu tip dergileri arşivleyen bi arkadaş veya kurum biliyorsan git araştır. (bu yılın sayılarından biri olduğuna eminim.)[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 buldum buldum tamam[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar