Kincal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Netten oynayan herkes,icq da buluşalım. Oynayabilecek bir kitlemiz olsun. Benim icq 1116665 Sizde yazarsanız kısa sürede oyuna başlarız :)[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ben eso dan oynuyorum yanlız bıraktım bu aralar rise of nations takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Netten 3 e 3 ler cok eglenceli oluyor. Gelin oynayalim. Sende icq nu verirsen sevinirim.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 3 e 3 olursa oynarım yada 2 ye 2 sen bul bana mesaj atarsın icq 789538 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 53088705 beni de ekleyebilirsin[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashmere Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ermy bende esoda oynuyorumn nick ne bide hic baska turk biliomusun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 87046681 Ra'nın muhafızını da ekle bakim[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 esoda oynamak için orjinal mı gerekiyor[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ben esoda oynuor gibiyim orjınal var ama fazla girmiorum cunku onceden error verıodu stat ları upload etmıodu o duzeldi simdi de kazanıorum ama rating artmıo nedendir acaba cashmere istersen oynarız senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 rating li tarafta quick match yapcan benim virtuous_tr en son :)) khıhııh ama diyorum ya oynamıyorum. Oynayan türklerin sayısı baya bi az ama şu sitede sorarsan vardır birileri http://www.medyailan.com/webtasarim/bedava/aok/Forum/forum2.asp [Bu mesaj ermynorac tarafından 21 June 2003 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashmere Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ermy saol eso da gorursem seni 2v2 fln yaparik gavurlarla site icinde saol. eldar sende rating siz kisimda oynuyosundur belki ermy nin dedigi gibi, sende gelirsen guzel olur hic turk yok cunku ... hep 1v1 bayiyo bide kisa suruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar