Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ya bu ayağa düşen bi gözlük varya güneş gözlüğü...hani üstü düz olan herkeste var işte anlayın bi bende yok...kadıköyde nerde satılır bilen var mı?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur : çocuk : ahaha düştü bu az önce Mandoo : hade len... yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar... çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ? Mandoo : ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ray-ban ?[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 adını bilmiyorum bi anda aklıma geldi alıcaktım kafamdaydı...nerden alcamı bilmiyorum patiye soriym dedim...gece gece en yakın kaynak hesabı...[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur : çocuk : ahaha düştü bu az önce Mandoo : hade len... yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar... çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ? Mandoo : ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 millet keyif olsun diye gözlük takıyor biz gözlükten kurtulmak için lenslerle uğraşıyoruz ><[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Chemical, 19 Haziran 2005 00:34 tarihinde demiş ki: millet keyif olsun diye gözlük takıyor biz gözlükten kurtulmak için lenslerle uğraşıyoruz >< Al benden de o kadar!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 benim gunes gozlugum yok ahaha ne ise yaradiginida anlamis degilim . ufakken gozlerimde gunese karsi alerji vardi cok sıkıntı cektim ilac kullandim simdi bana misin demiyor .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: huun, 19 Haziran 2005 00:40 tarihinde demiş ki: benim gunes gozlugum yok ahaha ne ise yaradiginida anlamis degilim . ufakken gozlerimde gunese karsi alerji vardi cok sıkıntı cektim ilac kullandim simdi bana misin demiyor . aynen katılıorum göz damlası kullandım geçti hiç bişiyim yok![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yeter 0p[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 19 Haziran 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Lol fistan sende bi gothluk göremedim ama :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 gunes gozlugunun kullanim amaci farkli yalniz, karistirmissiniz/[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Chemical, 19 Haziran 2005 00:34 tarihinde demiş ki: millet keyif olsun diye gözlük takıyor biz gözlükten kurtulmak için lenslerle uğraşıyoruz >< Lazerle duzeltmeyi dusunmuyomusun ? Avrupadan paket turlarla Istanbuldaki goz hastahanelerine ameliyat olmaya gidiyolar, siz lenslerle ugrasionuz :)[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 pilot tipi gözlükten bahsediyosun[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: ExhaulteD, 19 Haziran 2005 00:57 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 19 Haziran 2005 00:34 tarihinde demiş ki: millet keyif olsun diye gözlük takıyor biz gözlükten kurtulmak için lenslerle uğraşıyoruz >< Lazerle duzeltmeyi dusunmuyomusun ? Avrupadan paket turlarla Istanbuldaki goz hastahanelerine ameliyat olmaya gidiyolar, siz lenslerle ugrasionuz :) yaklaşık 12 senedir takarım şu mereti. ve 1000 kere düşünmüşümdür, buda 1001 neden bu göz doktorları gözlük takar diye?? bırak lazeri lens bile kullanmıyorlar.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj mdma tarafından 19 Haziran 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 lazerle tedavi öyle "hadi olak bari" denerek yapılan birşey değildir gözlük rulzdur, lens suxxor o güneş gözlükleri halk arasında "polis gözlüğü" diye tabir edilir çünkü 80-90'ların holywood filmlerinde hep polislerin taktığı gözlüktür. ray-ben diyen arkadaşı ayrıyetten kınıyorum, ray-ben bir gözlük markasıdır. modeli değil. maddeleme yapmak istiyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bahsedilen gozluk suysa; modelin adi aviator yani pilot. onca model denememe ragmen bana bi onlar, birde alttakiler yakismakta.[Bu mesaj dominic tarafından 19 Haziran 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ray-ban lerin resmen .oku çıktı artık[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 [signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 fistan'da ki gibi galiba, değilsede güzelmiş o sevdim. bende alıcam hemen bitane...[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Lazer operasyonlarinda %99 basari var geriye kalan %1 ise 6 ay sonra 2. bir operasyona tabi olarak gozluk illetinden kurtuluyo. Goz doktorlari niye gozluk takar ? Lazerle tedavi yontemi herkese uygulanamiyo ondan olsa gerek diye dusunuyorum cenk bey[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 topicin baslıgını gorunce ıyy bu ne ya herkesta var igrenc gibi bişibekliyodum ama sende istiyopmussun ya o gozlukler butun işportacılarda var[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bana yakışanı bi bulamıyorum yaa bi yardımcı olsanız?![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Lexius, 19 Haziran 2005 00:32 tarihinde demiş ki: at gözlüü mü o? Ahah lol yere düştüm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 gecen sene kırmıştım kazayla. dahada alamadım X-( böle dolaşıyorum güneşte kör olcam neredeyse.[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 moda gözlükler benim suraıma uymuyor,[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hiç gözlük kullanmadım , saçlar örtüyor sağolsunlar :9 ben de "ıyy ne biçim gözlükler" demeni bekliyodum , almak istiyomuşsun meğer :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar