Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkesin Gözünde Aynı Gözlük

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu ayağa düşen bi gözlük varya güneş gözlüğü...hani üstü düz olan herkeste var işte anlayın bi bende yok...kadıköyde nerde satılır bilen var mı?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur :
çocuk : ahaha düştü bu az önce
Mandoo : hade len...

yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar...
çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ?
Mandoo : ...
Mesaj tarihi:
adını bilmiyorum bi anda aklıma geldi alıcaktım kafamdaydı...nerden alcamı bilmiyorum patiye soriym dedim...gece gece en yakın kaynak hesabı...[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur :
çocuk : ahaha düştü bu az önce
Mandoo : hade len...

yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar...
çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ?
Mandoo : ...
Mesaj tarihi:
millet keyif olsun diye gözlük takıyor biz gözlükten kurtulmak için lenslerle uğraşıyoruz ><[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 19 Haziran 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
millet keyif olsun diye gözlük takıyor biz gözlükten kurtulmak için lenslerle uğraşıyoruz ><

Al benden de o kadar!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
benim gunes gozlugum yok ahaha

ne ise yaradiginida anlamis degilim .

ufakken gozlerimde gunese karsi alerji vardi cok sıkıntı cektim ilac kullandim simdi bana misin demiyor .[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
huun, 19 Haziran 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
benim gunes gozlugum yok ahaha

ne ise yaradiginida anlamis degilim .

ufakken gozlerimde gunese karsi alerji vardi cok sıkıntı cektim ilac kullandim simdi bana misin demiyor .

aynen katılıorum göz damlası kullandım geçti hiç bişiyim yok![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Mesaj tarihi:
said:
millet keyif olsun diye gözlük takıyor biz gözlükten kurtulmak için lenslerle uğraşıyoruz ><

Lazerle duzeltmeyi dusunmuyomusun ?
Avrupadan paket turlarla Istanbuldaki goz hastahanelerine ameliyat olmaya gidiyolar, siz lenslerle ugrasionuz :)[signature][hline]Gurbetci Pati
]Gurbetci Pati
Mesaj tarihi:
said:
ExhaulteD, 19 Haziran 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
said:

Lazerle duzeltmeyi dusunmuyomusun ?
Avrupadan paket turlarla Istanbuldaki goz hastahanelerine ameliyat olmaya gidiyolar, siz lenslerle ugrasionuz :)

yaklaşık 12 senedir takarım şu mereti. ve 1000 kere düşünmüşümdür, buda 1001 neden bu göz doktorları gözlük takar diye?? bırak lazeri lens bile kullanmıyorlar.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj mdma tarafından 19 Haziran 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lazerle tedavi öyle "hadi olak bari" denerek yapılan birşey değildir

gözlük rulzdur, lens suxxor

o güneş gözlükleri halk arasında "polis gözlüğü" diye tabir edilir çünkü 80-90'ların holywood filmlerinde hep polislerin taktığı gözlüktür.

ray-ben diyen arkadaşı ayrıyetten kınıyorum, ray-ben bir gözlük markasıdır. modeli değil.

maddeleme yapmak istiyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Mesaj tarihi:

bahsedilen gozluk suysa;

modelin adi aviator yani pilot.

onca model denememe ragmen bana bi onlar, birde alttakiler yakismakta.

[Bu mesaj dominic tarafından 19 Haziran 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
ray-ban lerin resmen .oku çıktı artık[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Mesaj tarihi:
topicin baslıgını gorunce ıyy bu ne ya herkesta var igrenc gibi bişibekliyodum ama sende istiyopmussun ya o gozlukler butun işportacılarda var[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight
  • Yeni Oluştur...