Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkesin Gözünde Aynı Gözlük

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

ya bu ayağa düşen bi gözlük varya güneş gözlüğü...hani üstü düz olan herkeste var işte anlayın bi bende yok...kadıköyde nerde satılır bilen var mı?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur :
çocuk : ahaha düştü bu az önce
Mandoo : hade len...

yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar...
çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ?
Mandoo : ...
Sosyal ağlarda paylaş

adını bilmiyorum bi anda aklıma geldi alıcaktım kafamdaydı...nerden alcamı bilmiyorum patiye soriym dedim...gece gece en yakın kaynak hesabı...[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur :
çocuk : ahaha düştü bu az önce
Mandoo : hade len...

yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar...
çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ?
Mandoo : ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 19 Haziran 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
millet keyif olsun diye gözlük takıyor biz gözlükten kurtulmak için lenslerle uğraşıyoruz ><

Al benden de o kadar!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 19 Haziran 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
benim gunes gozlugum yok ahaha

ne ise yaradiginida anlamis degilim .

ufakken gozlerimde gunese karsi alerji vardi cok sıkıntı cektim ilac kullandim simdi bana misin demiyor .

aynen katılıorum göz damlası kullandım geçti hiç bişiyim yok![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
millet keyif olsun diye gözlük takıyor biz gözlükten kurtulmak için lenslerle uğraşıyoruz ><

Lazerle duzeltmeyi dusunmuyomusun ?
Avrupadan paket turlarla Istanbuldaki goz hastahanelerine ameliyat olmaya gidiyolar, siz lenslerle ugrasionuz :)[signature][hline]Gurbetci Pati
]Gurbetci Pati
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ExhaulteD, 19 Haziran 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
said:

Lazerle duzeltmeyi dusunmuyomusun ?
Avrupadan paket turlarla Istanbuldaki goz hastahanelerine ameliyat olmaya gidiyolar, siz lenslerle ugrasionuz :)

yaklaşık 12 senedir takarım şu mereti. ve 1000 kere düşünmüşümdür, buda 1001 neden bu göz doktorları gözlük takar diye?? bırak lazeri lens bile kullanmıyorlar.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj mdma tarafından 19 Haziran 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lazerle tedavi öyle "hadi olak bari" denerek yapılan birşey değildir

gözlük rulzdur, lens suxxor

o güneş gözlükleri halk arasında "polis gözlüğü" diye tabir edilir çünkü 80-90'ların holywood filmlerinde hep polislerin taktığı gözlüktür.

ray-ben diyen arkadaşı ayrıyetten kınıyorum, ray-ben bir gözlük markasıdır. modeli değil.

maddeleme yapmak istiyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Sosyal ağlarda paylaş

ray-ban lerin resmen .oku çıktı artık[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...