RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Arkadaşlar episode 3 ün sonunda bir jedi katliamı oluyor.PEki o Jedi katliamından kurtulan sadece 2(obi-wan ve yoda) jedi mi? Başka kurtulan yok mu?Kurtulduysalar nasıl[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hadi canım jediymış....[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 natural jedı vardı o kurtuldu ama sonra ...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Fistan, 18 Haziran 2005 20:35 tarihinde demiş ki: natural jedı vardı o kurtuldu ama sonra ... natural_jedi jedilikten istifa etti natural oldu.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 birisi uzunca bir liste yazmıştı, sw tartışma topiclerine bakabilirsin.
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 burdaki birileri kesin biliyordur.[signature][hline]May the Force be... With me.
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 evet bi tek 2 si kalıyo[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 18 Haziran 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 luke ve leia'da da jedi güçleri var ama daha jedi değiller. eğitim almadan jedi olunmuyo sanırsam. hem jss de 362.34 taban puanı var. (ööğk..)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Rahan, 18 Haziran 2005 20:44 tarihinde demiş ki: luke ve leia'da da jedi güçleri var ama daha jedi değiller. eğitim almadan jedi olunmuyo sanırsam. hem jss de 362.34 taban puanı var. (ööğk..) haha[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bide ben kaçtım aradan vizyona yansımadı gerçi ama işte burdayım..[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yodanın yanına gittiği eleman jedi değil senatö üyesi[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Cintonick, 18 Haziran 2005 20:48 tarihinde demiş ki: bide ben kaçtım aradan vizyona yansımadı gerçi ama işte burdayım.. abi eleman espirimi yaptı? ya kasmayın kendinizi komik mesajlar atcam diye ya...boşuna dolduruyosunuz konuyu... @Aegean saol abi ya ben onu jedi sanıyodum :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur : çocuk : ahaha düştü bu az önce Mandoo : hade len... yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar... çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ? Mandoo : ...
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 peki mando bap senin gibi ciddi olmaya çalışacağımda birden olmuyor işte...[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yok yaw biras daha jedi varda onlarda zamanla katloluyo:D[signature][hline]We have work to do!
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 olmaz tabi ben bunun 3 yıl eğitimini aldım amerikada...kolay iş değil aşar seni..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur : çocuk : ahaha düştü bu az önce Mandoo : hade len... yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar... çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ? Mandoo : ...
daverc Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 sözde jedi katliamindan kurtulan olmamistir :/[signature][hline]Yap yakışanı.
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bak bu espiri süperdi...cintonik örnek al kardeşimizi :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur : çocuk : ahaha düştü bu az önce Mandoo : hade len... yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar... çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ? Mandoo : ...
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 mandoo o imza ney 10 satır rekor denemesimi yapıyon.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben kurtuldum[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 çok var. bayaa bir fazla. ama zamanla katlediliyor. bazıları saklanıyor, bazıları dark side a geçiyor (bazıları "imparatorun sağ eli" oluyor; ki bu kadını darth vader dayanamıyor, öldürüyor [dark da olsa jedi, jedi'dir diyerekten]) bazıları ise jedi lığı bırakıyor. ama dediğim gibi zamanla hepsi yok oluyor. eski üçleme zamanında da lucasın senaryosuna göre geriye 2 jedi kalıyor. extended universe senaryolarına göre bir kaç tane daha kalıyor....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Kurtulan tek tük Jedi'lar olmuş evet, hatta Star Wars'un bir oyunu vardı Age of Empires'a benzeyen, onda yıllardır saklanmakta olan bir Jedi Master vardı. Tabii en sonunda Darth Vader öldürüyordu onu. Bazıları Dark Side'a geçiyordu expended universe'de sanırım. Ama filmleri baz alarak konuşursak, episode 3 ve 4 arasında, Obi-Wan Kenobi ve Yoda haricindeki tüm Jedi'lar bir şekilde ölüyor. Genelde Darth Vader öldürüyor.[signature][hline]Lightsaber -- a Jedi tool, and a Sith weapon. [Bu mesaj Coldwind tarafından 18 Haziran 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 prenses leia(ki jedi kabiliyeti son bölümde ortaya konulur söylenir) luc skywalker obivan 4. bölümde ölüyo yoda son bölümde ölüp yok oluyo çok tuhaf.. bu bölümde söylendiği gibi luc a jedilarla ölenlerle muhabbet edebilme yeteneği öğretiliyo yoda tarafından obiwan bu yüzden 5. ve 6. dada var[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ewt, 9000 küsür jedi'dan kurtulan oldu tabikide fakat 19 sene içerisinde bazıları darth vader bazılarıda kelle avcıları tarafından öldürüldü diye biliyorum.Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Napoleon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Burada bazı kurtulan Jedilardan bahsediyor? http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_minor_Star_Wars_Jedi_characters Yaddle Episode 1 ve 2 arasında ölmemiş miydi? http://en.wikipedia.org/wiki/Yaddle[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. [Bu mesaj Napoleon tarafından 18 Haziran 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar