SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Beyler Bi konuda kafam karıştı kac kere denediysemde flame damge basmıyorum bilmiyorum ama cok denedim Yardımcı OLursanız sevinirim TŞK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bes bastıktan sonra lightin oluyo sen gidip chaorndan lighting to flame scrool alıp onla flameye dönüştürüyosun[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hep light mı çıkıo ? o_0[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: CursetH, 18 Haziran 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bes bastıktan sonra lightin oluyo sen gidip chaorndan lighting to flame scrool alıp onla flameye dönüştürüyosun lol Karma o bilemezsin light olcağını O_O[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 nasıl karma? stafflar fix lightning olur.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 staflar her zmn lightling çıkar:) Sonra sen yandaki charondan scroolunu alıp 500k karşılığı flamea çevireceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Marl0_on, 18 Haziran 2005 10:59 tarihinde demiş ki: hep light mı çıkıo ? o_0 lol lvl 61 oldun hala bilmiyonmu:)_?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Beyler kaca kadar bes basayım Patlamam oranı nedir_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 +5 e kadr nus basıp gerısınde +6 ya bus ve +7 için de bus ama +8 istersen bus+ trinas derim garantı yok abdest durumuna bağlı her an patlayabılır +1 +2 arası bus la patlattığımı hatırlıoom da ona guvenerek soluom bende her bastığımda lıght geldı tahmınım fıxx loıght gelıodur [signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu Server: Ares biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim [Bu mesaj Tribula_IV_ tarafından 19 Haziran 2005 09:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Marl0_on, 18 Haziran 2005 10:59 tarihinde demiş ki: hep light mı çıkıo ? o_0 hep light cıkıo cüce bide günde 20 wizard yabıom bazen dio yalan :D ben ne kadar bastıysam light basıyo cüce :P bu arada mailin hazır : )[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar