Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yarın saat 16:30 biletler 25(30 da olabilir) YeTeLe Amatör Gruplardan Çıkıyoruz...(yer Saint Joseph Lisesi) (basçıyım horas baba! ) ya parası bok olan gelsin patiden cok sevinirim Manga ve Kenan doğulu da Headlinerlar Gelin yaf yanlız bırakmayın beni =([signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 up :( :( :([signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 manga+kenan+amatör grup<25ytl<30ytl[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 puser(quivalen :( )>30 ytl[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 cüzdandaki para<30ytl :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 lol cthulhu :horace:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ahah son denklem iyi olmuş :D gelmek isterdim benim de tanıdıklar çıkıyo ama pahalı be abi..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Pis Fransızlara kaptıracak param yok o_O[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti Beleş Upload: www.megaupload.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sen nası milliyetçi olabiliosun insanları ayıramazsın hebele hüp grrr[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Onlar olurken iyi O_O[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti Beleş Upload: www.megaupload.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben fransızmıyım alla allaaa fransızlarla ilgisi yok unigroup organize edio 100% turk[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya bırakın geçen sene iğrençti ayağına converse i takan bütün gençler gövde gösterisi yapmaya gelicek kaldırmicak okul... sadece amatör grupları dinlemek için gidilebilir kayda değer bişiy varsa tabi aralarında ( kimseye lafım yok duymadım 3 gruptan başka çıkacakları ve bildiğim o 3 grupta rezalet :) )[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 biz cover grubuyuz bu sene başlarında kurulduk ana kadro yani... playlistimiz(yarın calacagımız sarkılar aslında): AC/DC - Back in Black Alice Cooper - No More Mr Nice Guy Oasis - Live Forever Blur - Song 2 (çok klasik ya ne biliim ) Megadeth - Trust Anthrax - Madhouse Guns n' Roses/Misfits - Attitude Metallica - For Whom The Bell Tolls...[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Quivalen-soth, 17 Haziran 2005 23:58 tarihinde demiş ki: ben fransızmıyım alla allaaa fransızlarla ilgisi yok unigroup organize edio 100% turk lol ciddi sanmadın heralde? :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yannız playlist olmamış bence=)çok klişe şeyler var.ama tabi tiki tayfasına başka bişi de çalınmaz..başarılar..gelicem inşallah.normalde bizde çalıcaktık fakat gitaristimiz ameliyata girdi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 playlist gayet iyi, oralarda olsam gelirdim[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Quivalen-soth, 18 Haziran 2005 00:03 tarihinde demiş ki: biz cover grubuyuz bu sene başlarında kurulduk ana kadro yani... playlistimiz(yarın calacagımız sarkılar aslında): AC/DC - Back in Black Alice Cooper - No More Mr Nice Guy Oasis - Live Forever Blur - Song 2 (çok klasik ya ne biliim ) Megadeth - Trust Anthrax - Madhouse Guns n' Roses/Misfits - Attitude Metallica - For Whom The Bell Tolls... ya bi arkadaş vardı benim oda çıkçaktı buna benzer bi playlist sölemişti, solistiniz kız ve gitaristlerinizden birinin adı faruk mu :P[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ya burda kimler bi okulun festivalinda Opeth çalacaktı ? ayrıca kusura bakma Qui , cup cup yüzüyo olucam ben siz sahnedeyken :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben çalıcaktım, çaldım da abi kaçırdınız süper performanstı. :) (alman lisesinde çaldık.) Playlist de şöyleydi: -harvest -godheads lament -drapery falls -a fair judgement elimizde daha demon of the fall, deliverance fln var bi dahaki konsere bekleriz. :)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 öeh deliverance mı çalıyosunuz? davulcunuz kaç senelik?[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti Beleş Upload: www.megaupload.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bi dahaki konser için öm atarsınız , kaçırmam :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: octopus, 18 Haziran 2005 02:50 tarihinde demiş ki: said: Quivalen-soth, 18 Haziran 2005 00:03 tarihinde demiş ki: biz cover grubuyuz bu sene başlarında kurulduk ana kadro yani... playlistimiz(yarın calacagımız sarkılar aslında): AC/DC - Back in Black Alice Cooper - No More Mr Nice Guy Oasis - Live Forever Blur - Song 2 (çok klasik ya ne biliim ) Megadeth - Trust Anthrax - Madhouse Guns n' Roses/Misfits - Attitude Metallica - For Whom The Bell Tolls... ya bi arkadaş vardı benim oda çıkçaktı buna benzer bi playlist sölemişti, solistiniz kız ve gitaristlerinizden birinin adı faruk mu :P HAHAHAHHAHAAAHHAHA evet ! yalnız solistimiz değişti Dila Arkadaşımız konser günü tatile gittiği için biz de başka vokal bulduk =) Konser güzel geçti ama yani tatmin olmadık bi kere saat 14:00 te cıktık... ve Madhouse ve Song 2 calamadık ama olsun tecrübedir... iyidir hoştur Sturm ! çok saol abi takmışın kız arkadasını gelmişin (25x2=50) :D[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: elvyn, 17 Haziran 2005 23:10 tarihinde demiş ki: Pis Fransızlara kaptıracak param yok o_O ??? Terbiyemizi takınalım![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: DiaBLeSSe, 18 Haziran 2005 23:25 tarihinde demiş ki: said: elvyn, 17 Haziran 2005 23:10 tarihinde demiş ki: Pis Fransızlara kaptıracak param yok o_O ??? Terbiyemizi takınalım! o_O ne demek?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Diablesse kullandığın tanıma uymasa da Fransız'dır :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar