Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

star wars-episode3-alternatif son

LonelyWolf

Öne çıkan mesajlar

bildiğiniz gibi oyun ps2 ye 1 ay kadar önce çıktı. oyunu o kdr çok oynadık ki alternatif son açıldı. bildiğiniz gibi episode 3 anakin skywalker in 2 ye bölünmesi ve akabinde dart vader olarak canlandırılması ile sonlanıyordu. fakat bu alternatif son şu şekilde gerçekleşti:

anakin skywalker ve obi wan kenobi son düellolarını yaparken sonlara doğru herşey yolunda gidiyordu. obi wan kenobi kayanın üstüne atladı ve anakin de obi wan a doğru zıpladı. burda obi wan ın anakin i kesmesi gerekiken anakin ani bir hareketle obi wan ın arkasına geçti ve ls sini obi wan ın sırtına soktu. obi wan ı orada öldürdü. arkasından darth sidious ve anakin taht odasında buluştu. ve aralarında şu konuşma geçti:

Darth sidious:"exellent work, my apprentice. there are no left oppose to us. this is your new weapon, lord vader(darth vader'in ls sini veriyor)"

işte bu konuşmadan sonra anakin(lord vader) karizmatik bir dönüşle havada ls sini açıp dart sidious'un göğsüne sokuyor. etrafındaki clone trooperlar şok bi haldeyken anakin şunları söylüyor:

Lord Vader:"NO! Galaxy belongs to me..."

işte böyle :D:D:D

bu arada anakin darth vader ın kostümlerini giymeden lord vader oldu :D[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun

[Bu mesaj khas tarafından 12 Haziran 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj khas tarafından 12 Haziran 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet alternatif son youn çin film için değil :D ayrıca ben yazmadım da:D muhahaha[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Plevne'den çıkmam diyor...
-----------------------------------------
Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 13 Haziran 2005 13:16 tarihinde demiş ki:
bu alternatif sonu nasıl elde edicez :p

ben hilelerini yazmıştım öyle açılmıştı =)
All bonus missions unlocked:NARSHADDAA
All movie clips unlocked:COMLINK
burdan burayı okuyan herkeze bir şeyler söylemek isterim =) hile kötü şeydir yapmayın hakkıyla oynayın şu oyunları canım ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 13 Haziran 2005 13:16 tarihinde demiş ki:
bu alternatif sonu nasıl elde edicez :p

oyun normalde 16 bölüm, bitirdiğin zaman tekrar story mode'a gir ve bir bölüm daha açıldığını göreceksin. 17. Bölüm The Ultimate revenge of the sith, burada Obi Wan-Anakin duelini anakini yöneterek oynuyorsun. Ve o bölüm bitince Darth Vader, Ben Kenobi (Yaşlı Hali), ve deathstar bonus missionu açılıyor.[signature][hline]rtc

[Bu mesaj Smoke tarafından 17 Haziran 2005 09:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...