Afterglow Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 I- ıh... Son albümü dinleyin derim; harbi güzel.. bi kere açılış par.ası var; Hexagram. En sevdiim Deftones şarkısıdır. Ve çok güzel sözleri vardır: "I trust everyone quicker with a faint smile". Ha bir de söylemek zorunda olduğum "When Girls Telephone Boys". Şarkı her yönden ters gidiyor. "Deftones yamultur insanı" diyenler bunu dinleyerek söylesin o lafı derim Tavsiye edilir. White Pony kadar güzel; çıkalı da baya oldu aslında...[signature][hline]Existential carousel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 son albumlerini ben pek begenmemistim white pony daha iyiydi sanki[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 white pony den daha ii albüm yapabileceklerini sanmıorum böle bi albüm olamaz passenger, digital bath ve knife prty derim ve susarım =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 white pony doruk noktasıdır.deftones = whitepony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 deftones un her albümü ayrı bi ayrıcalıktır hele hele kuru gürültü hiç deildir yani sözleri de mükkemel ötesidir I watched a change in you It's like you never had wings Now you feel so alive I've watched you change kim yazar bole güsel ya deftones un be guiet and drive in acoustic versiyonu dda herkese tavsiyem kendimden geçerim heh budur:)[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hardcore, nu metal, pop müzik kadar saçma.[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ne bilim , beğenemedim :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 back to school diyim bende...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 diğer şarkılarını bilmiyorum da. change diye bi qotd soundtracki var. sewiorum ben onu.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya ama ama deftones sevilmez mi ya kafam almıo hm hm beni cok mutlu edio lar wala knife party cok saglam parça arada[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Deftones 'i ben orta 2 yıllarımda (özenti yıllarım) dinlerdim, o sıralar nu metal hevesim vardı(neden bilinmez) ardından sert şeyler sevmeye basladım, ilk okul 4 te(veletken) arkadaşımın abisi sayesinde metallica, pentragram dinliyordum(duk), orta 2 nin son yıllarında black metal, death metal dinlemeye basladım. Simdi bunları ben neden yazdım? Neden mi? Çünkü nu metal, harcore, rock degil bana göre, herkesin görüsü tabiki farklı, zevkler tartısılamaz ama karsıma nu metal hard core dinleyen denk gelirse yerin dibine sokarım, bunun icin deftones falan yalan..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bence de numetal, hardcore rock kategorisine girmiyor. Duygu yok abi o şarkılarda...[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya illa ii muzik harcore anlamına gelmio ki ben herifin icten solemesini faln filan begeniorm[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 nasıl içten söylemesi , çok mu içli , çok mu duygusal ? anlamadım... :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 uheuh hepsi ole böle deil[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bögggggereeekkkk Çok içli bögürdüm.. * arkadan fıyçıyk fıyçıyk dj mix atar *[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 anlamıyorm valla sizi, deftones cok başkadır. chino gerçekten hissederek söyleyen bi adam, şarkı melankolikse adamın sesine yansıyor yani. bütün nu metal diye tabir edilen müzikler bi yana deftones bi yana. korn gibi grup bulursun da deftones gibisini bulamazsın[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 deftones? anlatılmaz ruhunda yaşaman gerekli... fazlası bünyeye zarar getirebilir.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 deftones u da özenti grubu yaptınız ya lol, şu forumda herşeyi gördüğümü sanıyordum.. konu uplanmış görünce yeni albüm aklıma geldi "Tentative Release Date: Fall of 2005" diye bi tarih var.eh..yapılır mı bu be.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Oha tarihe bak daha askere gitmemiştim konuyu açtığımda. Hey gidi gençliğim hey :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bana gore grup numetalle doom metali karıstırmaya calısmıs ama basaramamıs gibi[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight [Bu mesaj trgdy tarafından 18 Haziran 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 valla 2 sene önce "herkes deftones deftones diyor, nasıl bi şey bu acaba" deyip deftones adlı albümünü bulmuştum. 3 kere dinlemiştim beğenememiştim. baktım albüm hala duruyormuş, bi daha dinledim acaba bir şey mi kaçırıyorum diye, yine beğenmedim. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 deftones iidr guzeldir..dinleyelim dinletelim.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar