Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deftones dinlemek?

Xaero

Öne çıkan mesajlar

I- ıh...

Son albümü dinleyin derim; harbi güzel.. bi kere açılış par.ası var; Hexagram. En sevdiim Deftones şarkısıdır. Ve çok güzel sözleri vardır: "I trust everyone quicker with a faint smile".

Ha bir de söylemek zorunda olduğum "When Girls Telephone Boys". Şarkı her yönden ters gidiyor. "Deftones yamultur insanı" diyenler bunu dinleyerek söylesin o lafı derim

Tavsiye edilir. White Pony kadar güzel; çıkalı da baya oldu aslında...[signature][hline]Existential carousel
Sosyal ağlarda paylaş

white pony den daha ii albüm yapabileceklerini sanmıorum
böle bi albüm olamaz
passenger, digital bath ve knife prty derim ve susarım =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
deftones un her albümü ayrı bi ayrıcalıktır
hele hele kuru gürültü hiç deildir yani
sözleri de mükkemel ötesidir

I watched a change in you
It's like you never had wings
Now you feel so alive
I've watched you change

kim yazar bole güsel ya
deftones un be guiet and drive in acoustic versiyonu dda herkese tavsiyem kendimden geçerim heh
budur:)[signature][hline]it feels good to know you are mine
Sosyal ağlarda paylaş

Deftones 'i ben orta 2 yıllarımda (özenti yıllarım) dinlerdim, o sıralar nu metal hevesim vardı(neden bilinmez) ardından sert şeyler sevmeye basladım, ilk okul 4 te(veletken) arkadaşımın abisi sayesinde metallica, pentragram dinliyordum(duk), orta 2 nin son yıllarında black metal, death metal dinlemeye basladım.

Simdi bunları ben neden yazdım? Neden mi? Çünkü nu metal, harcore, rock degil bana göre, herkesin görüsü tabiki farklı, zevkler tartısılamaz ama karsıma nu metal hard core dinleyen denk gelirse yerin dibine sokarım, bunun icin deftones falan yalan..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Bögggggereeekkkk
Çok içli bögürdüm..

* arkadan fıyçıyk fıyçıyk dj mix atar *[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

anlamıyorm valla sizi, deftones cok başkadır. chino gerçekten hissederek söyleyen bi adam, şarkı melankolikse adamın sesine yansıyor yani. bütün nu metal diye tabir edilen müzikler bi yana deftones bi yana. korn gibi grup bulursun da deftones gibisini bulamazsın[signature][hline]Your Ad Here!
Sosyal ağlarda paylaş

deftones u da özenti grubu yaptınız ya lol, şu forumda herşeyi gördüğümü sanıyordum..

konu uplanmış görünce yeni albüm aklıma geldi
"Tentative Release Date: Fall of 2005"
diye bi tarih var.eh..yapılır mı bu be.[signature][hline]Violence in my head
like a thorn that pierced my skin.[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

valla 2 sene önce "herkes deftones deftones diyor, nasıl bi şey bu acaba" deyip deftones adlı albümünü bulmuştum. 3 kere dinlemiştim beğenememiştim. baktım albüm hala duruyormuş, bi daha dinledim acaba bir şey mi kaçırıyorum diye, yine beğenmedim. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...