duende Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 rüyamda bellowla beraber bizim apartmanimizdaydik beraber 2. kata iniyoduk indir biraz yuruduk sonra koridorun sonunda darth vaderi gordum kosa kosa geri dondum assnsorun kapisini actim asansor zemin kattaydi ama benim karsima asansor boslugu cikti bende asagi atladm asansorun uzerine (ama darth vader hiç kasmadi hiç kovalamadi beni) sonra fonda kenan dogulu sarkisi calmaya basladi uyandim ablam o kenan dogulu sarkisini dinliyodu uyanadgimda ianilmaz heyecanliydim(korku daha dogrusu) anlamadm simdi yatmadan once star wasr flanda izlemedm hatta onceki gun hiç aklima gelmedi bile diyebilirim nerden geldi bu rua ne alaka???[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 rüyanda benim ne isim var bea :D darth vader tabii seni kovalamaz o sirada benle kapisiyordu :P[signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum... Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 rüyada mantık aranmaz...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 rüya aslında çok kısaymış sonrasını biz kendimiz kuruyomuşuz valla kendine sor o zaman.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Hayırlara gelsin :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 amin eefendim cumlemize[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: HymnOfSnuk, 18 Haziran 2005 13:07 tarihinde demiş ki: rüyada mantık aranmaz... [signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: trgdy, 18 Haziran 2005 13:04 tarihinde demiş ki: rüyamda bellowla beraber ... bellow demis adam sen beilow sun. baktım bellow diyede biri var =P said: BeIlow, 18 Haziran 2005 13:05 tarihinde demiş ki: rüyanda benim ne isim var bea :D darth vader tabii seni kovalamaz o sirada benle kapisiyordu :P [signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 o benim yaa banane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 sus sen beilowsun[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yok ruyamdaki beilow normal hayattan tanıyorum onu[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar