Wuchstein Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 A) Yarın ki sınava kaç kişinin katılacagını bilmiyorum. B) Sen ki sınıfımızın birincisiydin, sen bile bu soruları cevaplayamadın. C) Söyledikleri tam duyulmuyor ki onları not alayım. D) Bu akşam ne olacağını biliyormuyuz ki plan yapalım? E) O ev ki burdaki en saglam ev olarak biliniyordu o bile yıkılmış. aptal muamelesi yapmayın amacım sadece barajı geçmek. bu ki lerden nası anlıoduk cümlenin yanlış oldugunu falan atıoduk matıoduk bişiler yapıoduk. bi yardımcı olabilrmisnz acıklamalı şöle güzelinden:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 A şıkkı olacak yanlış olan Yarınki ayrı yazılmaz .. Açıklama bilmiyorum Tükrçe suxx ( ders olarak ). Kural bilmene gerek yok kafa çalıştır yaparsın[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 sıfat olan ki birleşik yazılır bağlaç olanlar ayrı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bonus olarak eğitim bölümüne açılmalıydı bu konu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: forgiver, 18 Haziran 2005 19:52 tarihinde demiş ki: bonus olarak eğitim bölümüne açılmalıydı bu konu [signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 tık: http://forum.paticik.com/view.php?id=10846[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 cümlede kullanılan ki li kelimenin yanına ler eki getirince anlamlı oluyosa bileşik yaz[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bu arada yazdığın başlıktaki iki "-da" ekinin de kullanımı yanlış , aman derim :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar