swarthy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Arkadaşlar Elimde p4 3,8 İŞlemci Asus Ve 1gb Ram Var.. Birde 2 Mbit Uydu Baglantım Var. Kaç Kişi Kaldırır Sizce ?[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com [Bu mesaj swarthy tarafından 18 Haziran 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Neyse bişi demiyorum[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? [Bu mesaj Lakers tarafından 18 Haziran 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Hayır BUrda Bİr Soru Sorduk İllaha Laf Sokmak İstiyorsan Ne Bilim Git şaçma sitelere git.[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Scripting nedir nasıl yapılır, free serverlar, emülatörler vs.[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bunun Scripting ve diger yazdıklarınla alakası yokki SADECE BURDA BİR MAKİNEYİ YAZDIM BAĞLANTIYI YAZDIM KAÇ KİŞİ KALDIRIR DEDİM..[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Kaldırmaz .. Bildiğim kadarıyla uydu bağlantıda upload yok , veya dial up hızında upload var .. o hızda kimseyi kaldırmaz[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 eminmisin ?? Benim Bildigim Tüm Web Hostlar Ve Hosting Şirketleri Uydu Kullanıyor. Yoksa Benmi Yanlış Biliyorum. Adsl Kullansalar Zaten Biz Hiç Bi Siteye Giremeyiz :) Türkiyede Adsl SIFIR![signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 uhaau :) Ya millet Beni Boyle Mod Sanmaya Basladı Ama Hep Uyarmak zorunda Kalıyorum For Clean Forums. Yanlıs yere Yanlıs Konu :) Ama Baglantını sına Ya karsılastır mesela ne biliyim.mesela 1024 Adsl uploadı neymiş ve downloadı neymiş =/ bu total 40 kaldırıyor.yada 50.en fazla Tas catlasa oda.40 diye hesapla kendininkine Gore Kıyasla işte ... 100 mb Upload === 40 kişi 200 mb Upload === X Kişi. Çapraz Çarpma yontemi =/ 100 X = 8000 X = 80 Nasıl ama :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: swarthy, 18 Haziran 2005 03:17 tarihinde demiş ki: eminmisin ?? Benim Bildigim Tüm Web Hostlar Ve Hosting Şirketleri Uydu Kullanıyor. Yoksa Benmi Yanlış Biliyorum. Adsl Kullansalar Zaten Biz Hiç Bi Siteye Giremeyiz :) Türkiyede Adsl SIFIR! Adsl kullanmıyo zaten ama uyduda kullanmıyolar ( unuttum adını ne kullanıldığının yaygın olarak Coder ın bi yazısında vardı sanırım )[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 1mb upload ile max. 150 kişi oynatabilirsin. 2mb bağlantın var eğer upload ise yeterli değilse çok zor.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Nese tam emin değilim yanlış yönelendirmiim seni fakat fazla kişi bağlanamaz sana hemen coşar lag..[signature][hline]www.forumum.org [Bu mesaj fir3blad3 tarafından 18 Haziran 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: swarthy, 18 Haziran 2005 03:17 tarihinde demiş ki: eminmisin ?? Benim Bildigim Tüm Web Hostlar Ve Hosting Şirketleri Uydu Kullanıyor. Yoksa Benmi Yanlış Biliyorum. Evet yanlış biliyorsun hosting şirketleri ttnet çıkışlarından alıyor bağlantıyı. Uydu sistemi ise düşündüğünden daha farklı bir şekilde çalışııyor, upload yok denecek kadar birşey download ise yüksek hızlarda olabiliyor.Yanlız şöyle bir durum var, uyduda neti istediğin şekilde kullanamıyorsun sadece, dünyaya gelen verilere sarkabiliyorsun, istediğin şeyi yapamıyorsun yani tabilot yemek gibi bir şey olur karın doyurur ama menüde ne varsa :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: swarthy, 18 Haziran 2005 03:14 tarihinde demiş ki: Bunun Scripting ve diger yazdıklarınla alakası yokki SADECE BURDA BİR MAKİNEYİ YAZDIM BAĞLANTIYI YAZDIM KAÇ KİŞİ KALDIRIR DEDİM.. Bak ya scriptingle alakası olmadıgını bile bile yazıyorsun :) bari bilmeden oldu falan de,sadece o solediğim konuları içeriyor burası.[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Arkadaşım sana bi tiyo eğer illede UO server ı kurmak istiyosan vede 256 kişiyi birden server a alabilmek istiyosan Ankaradan veya başka bie yerden Teknosa yı ara makina kiralat o makina orda kalcak adamlar da gelip senin makinaya bi parça takıcaklar sende kendi PC nden o PC yi yöneticeksin neden kiralıyım dersen Teknosadaki PC ler bomboş hiç bi program yok RAM leride yüksek böylece bayağı bi kullanıcı kaldırır anladınmı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 uydumu ? geç ? 1600ms yol ver yol..[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: kickass, 18 Haziran 2005 17:45 tarihinde demiş ki: uydumu ? geç ? 1600ms yol ver yol.. Kardeş Türkçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 daha türkçe nasıl konuşabilirim?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hyr o nedemek Uydumu? Geç? 16000ms bilmem ne ne yaa onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 16000 ms reply time , ping yani 16000[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Birbirmizi kasıcağımıza arkadaşa en başında cevabı verip altına [p.s. yanlış yere konu açmışsın] gibi diyip herkesin mutlu olmasını sağlamak varken bu kavga gürültü ne diye? Fiziksel sunucu özelliklerin gayet iyi. Dolayısıyla 400 kişiye kadar donanımsal olarak bir sorun çıkartmıycağını düşünüyorum. Uydu bağlantını nerden sağlıyorsun hiç bir fikrim yok fakat iss şirketleri vs. uydu bağlantısı kullanmamaktadır. Uydu bağlantısı oldukça pahalı ve zahmet gerektiren bir bağlantı biçimidir. Ayrıca uydu bağlantılarında downstream in oldukça geniş olabilir fakat veri gönderimlerinde büyük vericiler ile sağlanmak durumunda olduğu için upstream konusunda ne gibi birşey kullanıcaksın bunu belirtmen gerekmektidir. Dolayısıyla bu durumun adsl vs. konularla bir alakası yoktur. p.s.: Konuyu yanlış yere açmışsın burası ultima online emilatör ve emilatörlere bağlı script dilleri hakkında bilgi paylaşım forumudur. İyi çalışmalar..[signature][hline]Çizginin her zaman bir adım ötesindeki tercih, barındırma (hosting) alanında bir numara: www.line.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 BlazeS Çok Sağol Ya Vallahi Aradıgım Cevabı Aldım... Birde Arkadaş Sanırım Özel Uydu Takıcam Felan Öyle Bişiler Diyordu Ama Neyse Artık Bilemiyorum. Çok Sağol. Artık Konuyu İster silin ister kitleyin.[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar