Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BUGUN GECEN NOTICE...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet, bütün Dupe Weapons & Items silindi dedi.. Armorlar da gelecek hafta silinicek...[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 61
Job: Blade Master
Clan: The_Others
Mesaj tarihi:
hatta dupe olayında seri üretime geçen arkadaşları da bulup ban'leyeceklermiş. Dupe bir item aldıysan geri dönüşü yok o da silinecek.[signature][hline]Name: Vaern
Clan: TheVampires
Class: Glacier Mage
Level: 4x
Mesaj tarihi:
Feci zarardayım. Dün gece aldığım +7 shell set ve mirage dupe çıktı.. :([signature][hline]Nick : Lively
Class : Priest (Paladin)
Clan : The_Others
Allies : The_Others² & The_Hunos
Np : 24xxx
BDüşman : CooLTanG
Server : Ares
Mesaj tarihi:
azaıyoda n'oluyo :) moradonda yine +8 ler +7 ler : ) haftaya tamamen temizleselerde kurtulsak valla :) görelim dengimizi falan bilelim artıq : )[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Mesaj tarihi:
cok yazik onlaraaaaaaaaaaa =( demek duped itemleri yok belesten gelip milletle nasil kestim diye dalga gecen kardesler ayriliyorlarmis :( cok üzüldüm adlarina ...

kendilerine selametle diyelim[signature][hline]Nick : RuneLaFey
Class: Mage
Clan : The_Others² (Leader)
Server : Ares
Nation : El Morad
Level : 5x
Mesaj tarihi:
said:
tyran_tr, 16 Haziran 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
hangi serverda siliniyor itemler?
hepsindemi?

ares sadece, şimdilik yani[signature][hline]Name: Vaern
Clan: TheVampires
Class: Glacier Mage
Level: 4x
Mesaj tarihi:
Xigenondada silindi[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL :

6x Blade Master Warrior Clan : ßlack

[b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki:

Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d

Mesaj tarihi:
benim aldığım itemlar gelirde burda silinirse ben oyunu birakırım o kadar diom[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_
Lvl:61 | 43
Clan:ANCIENTS | ANCIENTS
Nation:Karus | Karus
Job:Elemental Lord | Shaman
Server:Ares | Ares
National Point : 5xxx | 100 :D
Mesaj tarihi:
ares, xig ve diez'de dupe itemler silindi. armor ve shield'ler icinse haftaya denildi. yani diez'de oyle gecti en azindan. belki xig ile ares tamamen temizlenmis olabilir. kaybolan bi iteminiz varsa bilin ki dupe. bikac kisi gordum diez'de elinde weapon'u olmayan :D arada bazilarimiz zarara girecek orasi kesin ama benim cok hosuma gitti su olay..[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 6X
Clan: Symbolic
Server: Diez
NP: 1XXXX
(Dru artik yok)
Mesaj tarihi:
benim armorlarımdan 1 tanesi dahi giderse ben oyunu bırakırım[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_
Lvl:61 | 43
Clan:ANCIENTS | ANCIENTS
Nation:Karus | Karus
Job:Elemental Lord | Shaman
Server:Ares | Ares
National Point : 5xxx | 100 :D
Mesaj tarihi:
Allta yazı gecti cz de ki orc warriorların elindeki raptor +8 ler küt diye kayboldu bende hepsini kestim :D allahtan benim +8/80 glave kaybolmadı[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL :

6x Blade Master Warrior Clan : ßlack

[b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki:

Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d

Mesaj tarihi:
said:
oQo, 17 Haziran 2005 01:46 tarihinde demiş ki:
Allta yazı gecti cz de ki orc warriorların elindeki raptor +8 ler küt diye kayboldu bende hepsini kestim :D allahtan benim +8/80 glave kaybolmadı

ehuehue manyaq bi görüntü olmuştur he adam .... ortada z r ile kesseydin town cekmemesi icinde bi scream ehuehue kaçma gel buraaa :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
  • Yeni Oluştur...