kender Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Türkçe Altyazılı Animeler 1 Akira Tam 2 Ayashi no Ceres Tamamlanıyor 10bölüm tam 3 Berserk Tamamlanıyor 2bölüm tam 4 Blood:The Last Vampire Tam 5 Evangelion, Neon Genesis Tam 6 Ghost in the Shell Tam 7 Grave of the Fireflies Tam 8 Love Hina Again Tam 9 Macross Zero Tamamlanıyor 1.bölüm tam 10 Ninja Scroll Tam 11 Perfect Blue Tam 12 Princess Mononoke Tam 17 Samurai X-Reflection Tam 13 Serial Experiments Lain Tamamlanıyor3bölüm tam 14 Vampire Hunter D: Bloodlust Tam 15 Witch Hunter Robin Tamamlanıyor 1bölüm tam 16 X - TV Tamamlanıyor 15bölüm tam 17......metropolis tam 18......cowboy bebop 26 bölüm tam 19......nausica tam 20......kite 21......spriggan 22......laputa: castle in the sky 23......jin-roh 24......spirited away 25......porco rosso 26......chobits.1.bölümü tamamlandı 27......full metal panic 2.bölümü tamamlandı 28......golden boy 6 bölüm full tr altyazılı 29......Cat Returns[signature][hline]900 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bedavaya veriyorsun yani isteyene yanlış anlamadıysam.Eğer öyleyse at bana ordan iki üç Cowboy Bebop,Vampire Hunter :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Gerçekten bedavaya veriyorsan acaba mailimi versem hepsini yollar mısın?Veya başka bir şekilde de olur...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 wala ben La Blue Girl leri bekliyorum ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 o zaman bende hentai leri allah allah[signature][hline][b]Show No Mercy[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 sen sus zaten butun blue girl lerimi çizmişsin :p *!sallar*[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yaw bunlar ne biris söleyebilir mi?[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanağında bir veda busesi olsun bu da benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bunlar altyazısını türkçeye çevirdiğimiz ve başka arkadaşların çevirdiği seriler ve flimler altyazıları www.divxaltyazi.com dan bulabilirsiniz ama cdleri istiyorsanız bana özelden mail atın:)[signature][hline]900 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 anladım saol işime yaramaz[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanağında bir veda busesi olsun bu da benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 banada banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ya ben kenshinin bölümlerini istiyorum bana kim yolliyacak okadar bölümü.email ile olucak iş değil sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 kenshin çevirin o zaman tebrik ederim işte. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 güzel bir hizmet.. ama maltepe'den aldığım princess mononoke'nin alt yazısı midemi bulandırdı.. adam "rock" diyor bizimkisi kum diyor.. ha bir de bazı yerlerde çevirmeye üşenmiş aynen bırakmış.. ama "I want to go home" diyor mesela alt yazıda da "Lets go home" yazıyor.. Böyle salak çeviriler değilse hemen atlayayım.. ama cahil cüheyla bile artık divx çevirdiğinden pek bu bahsettiğin site gibi yerlere bakmıyorum..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Bonecrusher, 06 February 2004 23:31 tarihinde demiş ki: güzel bir hizmet.. ama maltepe'den aldığım princess mononoke'nin alt yazısı midemi bulandırdı.. ist maltepe ıse anime satan yerın mevkıı nı bı tarif edermisin yukarıda adı gecen animelerin formatı nedır???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 maltepe pazarı ankara'nın güzide bir yeridir..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 kenshinin animeleri maltepede warmı ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Bir ara 8.peron daydı galiba bir sürü seri vardı ama geçen gittiğimde tek tük kalmış. Arada bir uğrayın isteyin getiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 kadıköyde tılsım diye bi yer biliyorum anime satan. fakat çok pahalıya satıyo. cd başına 5 milyon.. daha hesaplı bi yer biliyo musunuz?[signature][hline]Bir müslümanın üç kase balı varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 İstanbuldaysan kender i öneririm :P. Ciddi anlamda sağlam çalışıyor eleman ankara da olmama rağmen ondan alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bir altyazıyla daha karşınızdayız:) onegai teacher ın almanyada çıkan orjinal dvdlerinde türkçe altyazı var.. 1. dvdsini bugun bir arkadaştan buldum ve ripledim... altyazıyı burdan indirebilirsiniz. http://www.divxplanet.net/altyazi.php?aid=6063[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 eheheh narutonun altyazıları 50 tane felan bitti :) bu işte kendime çok güveniyorum.Ben bunları bitirip ya bir fansub sitesi açacam yada bir fansub grubuna girecem.bu arada bakalım başka altyazısı olmayan animelerede baksam iyi olur...[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 tebrik ederiz hocam 50 bölüm bitirmek her babayiğidin harcı değildir... nasıl indirbiliriz bu altyazıları ?[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Evanın altyazıalrı bozuk cıkıyor elımde eva renewal lar var mkv bs ıle fılan acınca jenerıkte baslıyor altyazı nasıl duzeltılırde bılmıyorum dagıtamıyom mıllete o yuzden :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Viktor, 18 Haziran 2005 05:41 tarihinde demiş ki: Evanın altyazıalrı bozuk cıkıyor elımde eva renewal lar var mkv bs ıle fılan acınca jenerıkte baslıyor altyazı nasıl duzeltılırde bılmıyorum dagıtamıyom mıllete o yuzden :) onların üzünluğu normal seriden farklı olduğu için o problem çıkıyor maalesef[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 öyle ayrı altyazı dosyası ile yapmaya kalkışınca böyle oluyor işte. bir subtitle editörü ile açıp, dosyaları düzeltmeye çalış belki olur. hatta yeni halini de dağıtabilirsin[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar