Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ya biraz geç oldu oyunu 2. defa bitirdim arkadaşımla ancak konuyu kavramak zor, şimdi anlayamadığımız nokta, undying king, curse ve st. george kilisesinin birbirleriyle ne alakası olduğu? Bir de oyunu bitirdiğimizde bizi teknesine alıp gel'bazar's stone'u cebe indiren kimdi? Robe'lardan yüzünü çıkaramadık bir de bir an gösterip çekiyor vallahi. SS aldık baktık yine tanımlayamadık :-P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ya antimodes sanki ben adamın yüzünü jeremiah ın(undying king) in yüzü gibi hatırlıorum..gerçi cok oldu ama...abi o Aaron a hastaydım yaa.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 O taşı cebe indiren amcamız oyunun başında adamın öldürüp taşı aldığı şahıs oluyor.O aslında kapıyı tutan adam 2.si yoldaydı ama noldu bilmiyorum o kapıyı açıyor sana ordan içeri 2. oyun.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Uff ne mükemmel oyundu ya, ulan aslında sonlarda bi yerde save im olacak, bi yükliip bitireim..[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 benim bildiğim o jeremiah oluyodu.. jeremiah oyun boyunca bizi derlti olan oymuş gibi osteriyo ama aslında kara büyü ile uğraşıp kardeşlerine bu belayı saran o.. kardeşlerini onun için yok edip onun işine yaramaz hale gleince bizi ldürüyo/sonra için saklıyo.. benim bildiğim o kapı ein kapısı.. yani ya eve tutsak oluyoz yada herşey baştan başlayan bir kabus..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 oyunda en korktuğum yer hani başlarda bi yerde ailenin Babası aniden beliriyo ya önünde sen kıpırdayamıyosun Kafaları yemiştim orada :D[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 abi şey cok bombaydı aaron işte zincirlerle asılmış bi yere.demo giriyo..gidiyoz öldümü die bakıos aarona, adam bi anda canlanıodu:)...terler akmıştı walla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ayna numarası klasik olmasına rağmen yinede korkutuyordu lol, çevrene bakıyorsun kimse yok aynaya baktığın anda arkanda bişiler oluyor :P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Evet baya tırstırıcı bir oyun oynarken 2 kişi olmamıza rağmen fırlıyorduk yerimizden devamlı ehe. Özellikle journal'lar çok rahatsız edici, bence atmosferi bu kadar korkunç yapan ani fırlamalar ve journal'lar zaten. Asıl topic'in konusuna gelince, shaman olamaz taşı alan, dediğim gibi arkadaşla SS alıp baktık, o shaman'ın gözünün üstünde bir dövme var, bu adamda yok. Jeremiah diyenlere ise kafasını uçurmuştuk iki dakika önce, bildiğim kadarıyla undead'ler falan o scythe ile kafası kesilince tekrar hayata dönmüyorlar. Zaten Jeremiah olamaz çünkü 10 dakikada siyah cübbeleri bulup giymesi imkansız. Keisinger diyesimiz geldi ama onu da öldürdük Oneiros'da... Kim kalıyor? Kimi atladık? Bir de hala monastary, undying king ve curse arasındaki bağı çakmış değilim.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 korkunç bir oyun değildi bence aaron un olayı sarstı biraz beni, bi de oyunun başı kötüydü ama grafikler çok gerçekçi olmadığından sanırım beni o kadar korkutmadı silent hill 2 nin grafikleri süfer mesela, onda altıma işicek kadar korkuyorum o oyunda en sevdiğim kombo scythe + lvl5 speed + scry %90 kullandığım şey buydu ve çok etkili son savaşta kullanılmıyo tabi o ayrı konu :) ama son 2 savaş inanılmaz kolaydı. öncekiler daha zordu. özellikle son savaş... speargun ve lvl5 skullbilmemne ile 15-20 saniyede bitiyodu. ama inanılmaz saptırdım konuyu çok özür dilerim topici görünce dayanamadım çok sevdiğim bir oyundu :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Aaron'un olayını da pek anlayamadım. Bethany mi öldürüyor onu? Bethany diyiceğim de o da öldürüyor olamaz, Bethany journal'lardan birinde "Where the hell are these rats coming from?!?!?!" yazıyor, farelerin nedeni bethany'nin alt katındaki aaron'un ceseti, o zaman cesedin orda olduğunu bilmiyor o zaman o öldürmedi?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 aaron u bethany öldürüyor hatırlarsan adamın çenesini (ıyyk) bethany's cottage de buluyodun hatta scry yaparsan orada, bethany'nin çeneyi oraya koyduğunu bile görebiliyosun (yanlış hatırlamıyosam bunu yapmak gerekliydi) bethany adamı öldürüp çenesini alıp şatonun zindanına zincirliyo kötü bethany :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ehe tamam her şey o yönde zaten, bir de scry yaptın mı jeremiah'nın odasında Aaron Bethany hakkında bişiler söylüyordu, Jeremiah neden Bethany diyince de ölümüyle ilgili bir şeyler geveliyordu. Ancak dediğim gibi Bethany journal'lardan birinde farelerin nereden geldiğini anlamadığını belirtiyor, o da cesedin hemen altında olduğunu bilmediği anlamına geliyor. Bir de neden öldürüyor ki Aaron'u? Aaron'un undying king'le bir alakası var, bundan da stüdyodaki journal'dan anlıyoruz, bethany'nin araya girmeye çalıştığını anlıyoruz falan ama birleştiremiyorum konu çok dağınık...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bana sorarsan internette undying in konusunu yazan birsürü yer vardır. bak derim[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Valla link falan varsa über olur :-D Ama yoksa da kendim bakarım neyse saol yine de. Bu arada tanıdığım ve oyunu bitiren kimse anlamamış oyunu. Çok ilginç ya =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 What does not kill you will make you wish it had oyundan aklimda kalan bir hatira bir odaya girmistim scrye[dogru yazdim mi hatirlayamiyorum] yaptim manyagin biri bunu kanla duvara yazmis okuyuncada hak vermistim bu soze bir oyuna bu kadar guzel muzik bu kadar guzel kurgu yakisir mi [Bg haric] www.undying.ea.com a girebilir.SITEYE GIRINCE SPEAKERINIZIN SESINI SONA GETIRIN![Bu mesaj screamer tarafından 22 June 2003 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar