Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yaw şu yanımda duran hero tişörtli kişinin nicki nedir acaba unuttum ben o kadar gülmüştük[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hehehe o Mandoo'nun şimdiki , benim Hz. ve Lise 1'den sınıf arkadaşım :D yeni paticik yaptık onu , kısa sürede kaynaşır :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 evet Pati , gece gece düzgün düşünemiyorum kusura bakmayın...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yaaa lutfen bidaha yapalim cok kiskandim[signature][hline]:rock:gürültü kutsaldır:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bnce paticik deki kız nufüsü yükselmeli evt evt[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bugun bi arkima bahseettim aa ne guzelmis bende uye oliim dedi *yukseltmeye bi kizda olsa katkim olursa e mutlu bana*[signature][hline]:rock:gürültü kutsaldır:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ben kedimi kazandırdım kucağımda izliyor yavrum benim[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 herkes en az 1 kişi kazandırdı mı yaşadık demektir :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bir dahakine adam akıllı bir yer kapatıp orda bi 5-6 saat oturulabilir aslında. bi yemek bi içmek için bi araya gelmek için toplanıldığında ne muhabbet kalıo ne bişey .. tamam asosyalim ama azda olsa konuşurum yani : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 abi ozaman sinirsiz blusmasi yapamayiz yaa kizlara hayvan gozukmeyelim paticik sevgili bulusmasi (artik 18+ diil dam sarti var) topluca 30 erkek 30 kiz gideriz atik:p[signature][hline]:rock:gürültü kutsaldır:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 60 sap daha az ilgi çeker bence 30 çiftten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Gormesınler ztn bi hafta hicbisey yememıs aclar gibi saldrıdık pizzalara :)[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: trgdy, 17 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: yaaa lutfen bidaha yapalim cok kiskandim Bidaha yapmıalım gelmeyenlere ceza olsun :D[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 2. si en az 2 ay sonra olsun , ben zor sindirecem gibi gözüküyo pizzaları :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 beni gören bilir bensiz pizza hutta buluşma falan olmaz yalandır 16 dilim falan en az 20 dilimden başlar sınırımız... amma velakin ne yazık yeni diyete girdik.... seneye 1 gun pizza hat vol.3 lerde goruşmek uzere hemen iyi günler diliyorum O_o[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 18+ yapalım bi de bunu[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 taktınız 18+ ya[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bi amcam var hebele.com'da , kendisi 30+ , 45-...45+'lar bunu yanlarına almıyolarmış ağlıyodu bu da... lol...[signature][hline]chuck! [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 17 Haziran 2005 09:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 o tabela ne lol :lol: kesinlikle daha fazla bayan üyeye ihtiyacı var bu sitenin[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 eauh süper laaa... Spirit crusher'ın o boğaya bindiği şeyde koptum ztn.Ülen spirit yakışırmı senın gibi adama boğaya felan binmek. ehau Bu arada fazla yiyememişsiniz ben olsam oraya bi 4 5 paket daha takviye yapardık :^D reziller sizi nihauha[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hehe ilk binmeye çalıştığında düşüyodu , ellerini boğanın üzerine koydu ve elleri pişti :P sonra da başka biyeri pişti ama neyse :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Prawler, 17 Haziran 2005 09:30 tarihinde demiş ki: 18+ yapalım bi de bunu Yapalım..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Resimlerin devamını koymaya başlıyorum..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 [spo1=Resimler] İğrenç bir görüntü.. Deniz bey tuvalete girenleri taciz ediyor.. Devam ediyor.. Pizza Hut çıkışı.. Kadıköy yolcusuyuz.. Boğalı fantazilerimiz.. Moda sahilde uzuneşşek için Mandoo ve Spirit adım atışıyorlar ( Güneş gözümüze gözümüze girdiği için biraz karanlık ) Adam seçiliyor.. Yazı tura atılıyor.. Mandoo'nun takımı kazandı.. Pozisyon alınıyor ( Yastık olan freeedom halinden çok memnun =) )[/spo][signature][hline]Click!Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 uhueh güzel yine resimler abi keşke kenar resimlerini koymasaydınız ya ciddi iğrenç bi görüntü :D[signature][hline]The circle is now complete... Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar