Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pizza hut buluşma resimleri(photobucket versionu daha hızlı)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

yaw şu yanımda duran hero tişörtli kişinin nicki nedir acaba unuttum ben o kadar gülmüştük[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kedimi kazandırdım kucağımda izliyor yavrum benim[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

beni gören bilir

bensiz pizza hutta buluşma falan olmaz yalandır 16 dilim falan en az 20 dilimden başlar sınırımız...

amma velakin ne yazık yeni diyete girdik....
seneye 1 gun pizza hat vol.3 lerde goruşmek uzere
hemen iyi günler diliyorum O_o[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin
I WANNA GET FREE!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

eauh süper laaa... Spirit crusher'ın o boğaya bindiği şeyde koptum ztn.Ülen spirit yakışırmı senın gibi adama boğaya felan binmek. ehau Bu arada fazla yiyememişsiniz ben olsam oraya bi 4 5 paket daha takviye yapardık :^D reziller sizi nihauha[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Resimler]
İğrenç bir görüntü..

Deniz bey tuvalete girenleri taciz ediyor..

Devam ediyor..

Pizza Hut çıkışı..

Kadıköy yolcusuyuz..

Boğalı fantazilerimiz..

Moda sahilde uzuneşşek için Mandoo ve Spirit adım atışıyorlar ( Güneş gözümüze gözümüze girdiği için biraz karanlık )

Adam seçiliyor..

Yazı tura atılıyor..

Mandoo'nun takımı kazandı..

Pozisyon alınıyor ( Yastık olan freeedom halinden çok memnun =) )[/spo][signature][hline]Click!
Penthesilea - Xaer_Aloneheart

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...