Reignman40 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 drafte az bir zaman kala tahminler milwakee nin utah üniversitsinin pivotu andrew bogutu seçeceği yönünde sizn yorumlarınız ne?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 o değil de benim merak ettiğim konu bu stoudamire,lebron james gbi geleceğin yıldızlarının nasıl bir rota çizeceği ayrıca takımlarının tabiki,bakalım umarım seneye çok daha ii bir lig izleriz gerçi NBA mükemmel ama olsun iyinin de iyisi var[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bu sene draft edilcek oyuncuların pek iyi olduu söylenmiyo ben tam iyi bilmiyom ama 5-6 tane iyi adam gördüm nba tv de[signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 center andrew bogut baya iyiymiş. tam milwaukee'nin de ihtiyacı.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Andrew bogut eğer t.j ford iyileşirse redd inde takımda kaldıını dşnrsek miluwakee nin havasını değiştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yinede milwakuee milwakueedir yani işi çok zor yine=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Tabi sonuçta Bucks Bucks'dır ama Andrew'dan verim alabilirlerse daha iyi işler yaparlar. Belki final oynayamazlar ama playoff için mücadele ederler..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar