Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cuma (17.06.2005) Akşamı Nargile Tüttürüp Tavla Atalım Hedesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 15 Haziran 2005 20:26 tarihinde demiş ki:
nargile içmeyip sigara içmek ayrı bomba tabi :P

beceremiyorum laaaan :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
rexx i alalım, barlar sokağının girişinde tam karşısı, yani rexx barlar sokağıının girişinin bri tarafında ise, eftelyada diger tarafında

tabi orası eftelyaysa=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
Buluruz bone buluruz sen canını sıkma :) Bir yerden sonra bir iki kişi şeklindeki gruplar etrafımızı boşaltmaya başlar bize iyice yer açılır :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
CusTodeM, 15 Haziran 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
said:
Estel_Anorien, 15 Haziran 2005 20:26 tarihinde demiş ki:
nargile içmeyip sigara içmek ayrı bomba tabi :P

beceremiyorum laaaan :P

Valla ne yalan söyliyim ben de beceremiyorum, görürsünüz zaten yarın, bir nefes yarım saat öksürük :) Ama sigarayı affetmem o ayrı! ;)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
zaman biraz ters olsa da fedo yu bayadır görmedim.

yani geliyorum ben de , görüşmek üzere.[signature][hline]Violence in my head
like a thorn that pierced my skin.[/i]
Mesaj tarihi:
gelmeye calisacagim(giz), hem herkesi gorme sansim olur.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion.
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 16 Haziran 2005 08:29 tarihinde demiş ki:
Buluruz bone buluruz sen canını sıkma :) Bir yerden sonra bir iki kişi şeklindeki gruplar etrafımızı boşaltmaya başlar bize iyice yer açılır :D

katılıyorum efendim hem geeeevrek geeevrek gülerek insnaları başka cafelere göç etmeye de sorlaya biliriz.. bu psikolojik bir savaştır[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
Hangi pati buluşması forumlardaki sayısının 3te birine ulaşabildi ki :) (hmm düşündüm de lan party olabilir) Ben de gelebilitesi olanlardanım. Hem bostancı kokoreç olayından sonra bi göremedim fedoyu ;)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Bi son kadro yazılsa suraya bugunki pizza hut olayına gidemedik ama yarın aksam %90 geliyorum yeri bulurum anladım neresi:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
Şimdilik kesin gelenler

Fedaykin
Nartanesi
Bonepart
Chrounos
RazorJimmy
BabacumMostors
arcane
PhalanX
Berk
Estel_Anorien
MeSh

Gelecek gibi gözükenler :)

mrproblem
HymnOfSnuk
Mandoo
Gilean
cavanagh
CrayTotem
CthuLhu
CusTodeM
Alexi_Septimus
cintonick
edi
axedice[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
eftelyanın nargilesi berbat[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
  • Yeni Oluştur...