Simofle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 11th hour bıtırmıstım oyunu,ama cokda ıyı degıldı.Oyundakı kızın ısmı neydı hatırlayan varmı?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Undying ve Silent Hill tek geçilir. Tek tercih Silent Hill den yana kullanılır. 3 de çıktı artık. Bi de eskici arkadaşlar Draven ve Sam'e sölüyom. Countdown diye bi oyun vardı istanbulda bi akılhastanesinde geçiyodu hatırlarsınız belki. İşte ben en çok o oyunda tırsmıştım. Bi de darkseed vardı designer ı H. R. Giger efendiydi. Bayaa karanlıktı o da.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 eyvallah eskici horace.. :) countdown'ı hatırlamıyorum ama..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar