nindalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Yaklasık 30 dakika önce odamda wow oynarken susadım ve mutfaga inip su aldım bahçeden cocuk sesleri geliyordu caktırmadan pencereden baktım 3 tane cocuk organize bir şekilde erik ağacına dalıyordu. yaşları max 14-15 falandır cocukların. Hiçbirşey yapmadan izliyorum elemanları napıcaklar diye. 2 tanesi ağaca hafiften cıkmıs erikleri cebe atıyor birtaneside aşağıda bekleyip hem gözlüyor hemde yere dusen erikleri cebe indiriyor. hiç kızmadım başta bende cocukken bircok kez erik ağacına dalmısımdır. Neyse, aradan birkaç dakika geçti olayı abartalım dediler baktılar ses cıkmıyo kimseden aşagıda bekleyen cocuk da doyamadı oda cıktı agaca ve kocaman bir dal kırıldı. elemanların bitaneside yere fena kapaklandı ama hiçbirşey olmamıs gibi devam ettiler erik ağacımı sömürmeye. Çok sinirlendim ve odama cıkıp arkadasımın ingiltereden hediye ettiği özel yapım sapanımla biraz misket aldım. elemanlar hala sömürmeye devam ediyolardı. Onları yaralamakta istemiyordum bu yüzden ustaca nisan alıp en ustteki elemanı sırtından çötenek diye vurdum cocuk iykladı, diyerleri nooldugunu anlamadan onlarıda bacaklarından vurdum ve elemanlar olayı anlayıp kacmaya basladı. Bitanesini de tam kacarken tekrar sırtından vurdum. Şuanda hiç mutlu değilim hem erik agacımın kocaman bir dalı kırıldı hemde cocukların canını yaktım. Sizce yanlıs mı yaptım doğrumu ??? (edit)Velet changed to cocuk [signature][hline]SupeRock [Bu mesaj nindalf tarafından 17 Haziran 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 "terbiyesize haddini bildirmek 10 fakiri sevindirmekten daha makbuldür" babaanne sözü[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ağaca dalana müstahaktır[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 14-15 yaş önemli bir yaş.bazıları o yaşta ev geçindiriyor.birçok pati de o yaşta.velet diye bahsedilmesi yanlış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Dal kirilmamis olsa sorun degilde hak etmisler dali kirarak. Bari sende daldaki erikleri ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ya senelerdir dedemle birlikte baktıgımız suladıgımız sevgi gösterdigimiz bir ağaç, bir dalı kırıldı seneler gecmesi lazım o dalın tekrar geri gelmesi için ama cocuklar 2 milyon verip pazardan ölümüne erik alabilirlerdi...[signature][hline]SupeRock [Bu mesaj nindalf tarafından 17 Haziran 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Tadı orda zaten erik çalmanın. Yakalanmadığın, acı çekmediğin zaman kıymeti, anlatılası bir tarafı kalmıyor. Bi de şu açıdan bak: Sen çocukları durdurmasan eriğe yüklenmekten allerji, ishal olabilirlerdi :-)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 az bile yapmı$sın.her$eyı tadında bırakmayı öğrensinler onlarda.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 dalı verseydın ellerine[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yaaa herkes yapıyor tek problem dalı kırmaları gibi o konuda dikkatli olabilrlermiş ama sonuçta çocuların bi çoğu ağaçlara dalmaz mı?[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: 555, 17 Haziran 2005 17:25 tarihinde demiş ki: yaaa herkes yapıyor tek problem dalı kırmaları gibi o konuda dikkatli olabilrlermiş ama sonuçta çocuların bi çoğu ağaçlara dalmaz mı? Neredeyse her cocuk dalar bende daldım zamanında dedipim gibi ama zarar vermeleri benim cok sinirime dokundu.[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bizim kırıkkaledeki evdeki bahçede de 5 6 tane vişne ağacı vardı ya adam gibi çıkıp yeseler bişi demiycem adamlar dalları kopartıp kaçıyolardı[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: T-Bone, 17 Haziran 2005 17:21 tarihinde demiş ki: 14-15 yaş önemli bir yaş.bazıları o yaşta ev geçindiriyor.birçok pati de o yaşta.velet diye bahsedilmesi yanlış bence. kesinlikle +1[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben açıklarda erik agaci görsem tekrar dalarim valla ama çevremde diil erik agaci ağac kalmadi :([signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah my blog! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 İyi olmu$ eline sağlık (sende ne nişancıymışsın)[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 dikkat et de karşı saldırı gelmesin çocuklardan :)[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sapan cok saglam ya bileklerini sarıyo böyle demirden ağzı var :D[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 o dal kopunca noldu? odun... kullansaydın:)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hehe ben olsam '''a ayip cocuklar, isteseydiniz ben size verirdim erik ..'' gibilerinden bisi söylerdim. Misket atmak biraz abartili olmush sanki. ama bi daha, birak erik yürütmeyi , yiceklerini bile sanmiorum =P lol misketi dötlerine yedikten sonraki surat ifadelerini görmeyi cok isterdim. cocuklar intikam alabilirler,canlari cok yanmissa ,dikkat et =) bende velet diyince daha kücük yastaki cocuklari kastettigini saniyodum . bencede 15 yasindaki cocuklari velet diye adlandirmak biraz ters olmus sanki.[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 erkekse velettir 15 yaş[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ağaca tel sar biraz bidaha geldiklerinde elektrik verirsin cocuklara :D[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Üç tarafada yazık bea :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ya nebilim bana velet gibi geldiler düzelttim ama patilere ayip olmasın :)[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Fistan, 17 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki: erkekse velettir 15 yaş zaten kızlara velet pek yakışmıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 çıtır mı deniyo kızlarına 15 yaşa ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar