Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erik Ağacıma saldırı

nindalf

Öne çıkan mesajlar

Yaklasık 30 dakika önce odamda wow oynarken susadım ve mutfaga inip su aldım bahçeden cocuk sesleri geliyordu caktırmadan pencereden baktım 3 tane cocuk organize bir şekilde erik ağacına dalıyordu. yaşları max 14-15 falandır cocukların. Hiçbirşey yapmadan izliyorum elemanları napıcaklar diye. 2 tanesi ağaca hafiften cıkmıs erikleri cebe atıyor birtaneside aşağıda bekleyip hem gözlüyor hemde yere dusen erikleri cebe indiriyor. hiç kızmadım başta bende cocukken bircok kez erik ağacına dalmısımdır.

Neyse, aradan birkaç dakika geçti olayı abartalım dediler baktılar ses cıkmıyo kimseden aşagıda bekleyen cocuk da doyamadı oda cıktı agaca ve kocaman bir dal kırıldı. elemanların bitaneside yere fena kapaklandı ama hiçbirşey olmamıs gibi devam ettiler erik ağacımı sömürmeye. Çok sinirlendim ve odama cıkıp arkadasımın ingiltereden hediye ettiği özel yapım sapanımla biraz misket aldım. elemanlar hala sömürmeye devam ediyolardı. Onları yaralamakta istemiyordum bu yüzden ustaca nisan alıp en ustteki elemanı sırtından çötenek diye vurdum cocuk iykladı, diyerleri nooldugunu anlamadan onlarıda bacaklarından vurdum ve elemanlar olayı anlayıp kacmaya basladı. Bitanesini de tam kacarken tekrar sırtından vurdum.

Şuanda hiç mutlu değilim hem erik agacımın kocaman bir dalı kırıldı hemde cocukların canını yaktım. Sizce yanlıs mı yaptım doğrumu ???

(edit)Velet changed to cocuk
[signature][hline]SupeRock

[Bu mesaj nindalf tarafından 17 Haziran 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya senelerdir dedemle birlikte baktıgımız suladıgımız sevgi gösterdigimiz bir ağaç, bir dalı kırıldı seneler gecmesi lazım o dalın tekrar geri gelmesi için ama cocuklar 2 milyon verip pazardan ölümüne erik alabilirlerdi...[signature][hline]SupeRock

[Bu mesaj nindalf tarafından 17 Haziran 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tadı orda zaten erik çalmanın. Yakalanmadığın, acı çekmediğin zaman kıymeti, anlatılası bir tarafı kalmıyor. Bi de şu açıdan bak: Sen çocukları durdurmasan eriğe yüklenmekten allerji, ishal olabilirlerdi :-)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
555, 17 Haziran 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
yaaa herkes yapıyor tek problem dalı kırmaları gibi o konuda dikkatli olabilrlermiş ama sonuçta çocuların bi çoğu ağaçlara dalmaz mı?

Neredeyse her cocuk dalar bende daldım zamanında dedipim gibi ama zarar vermeleri benim cok sinirime dokundu.[signature][hline]SupeRock
Sosyal ağlarda paylaş

bizim kırıkkaledeki evdeki bahçede de 5 6 tane vişne ağacı vardı
ya adam gibi çıkıp yeseler bişi demiycem
adamlar dalları kopartıp kaçıyolardı[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
T-Bone, 17 Haziran 2005 17:21 tarihinde demiş ki:
14-15 yaş önemli bir yaş.bazıları o yaşta ev geçindiriyor.birçok pati de o yaşta.velet diye bahsedilmesi yanlış bence.
kesinlikle +1[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

hehe ben olsam '''a ayip cocuklar, isteseydiniz ben size verirdim erik ..'' gibilerinden bisi söylerdim.

Misket atmak biraz abartili olmush sanki. ama bi daha, birak erik yürütmeyi , yiceklerini bile sanmiorum =P
lol misketi dötlerine yedikten sonraki surat ifadelerini görmeyi cok isterdim.
cocuklar intikam alabilirler,canlari cok yanmissa ,dikkat et =)

bende velet diyince daha kücük yastaki cocuklari kastettigini saniyodum . bencede 15 yasindaki cocuklari velet diye adlandirmak biraz ters olmus sanki.[signature][hline][b]It is so real
So full of light
When nocturna steals the night ...
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...