Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grup Deli - ÖSYM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
süper ya zuahuaha
edit:ya bide solo olsa harbi süper olurmuş.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?

[Bu mesaj theKingpin tarafından 01 Kasım 2004 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Konuyu UP! lamak istiyorum...
Yeni öss'ci arkadaşların dinleyip gaza gelip sınava motive olmaları açısından...!!
http://www.delirdik.com/ dan indirilebilir..[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
haha dur bakim, indiriorm.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Güzel lan, beyendim..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
cok murhiş sarkı ya.grubun dier sarkıları da cok guzel.album yapsalarda adam akıllı dinlesekk[signature][hline]!!!hepimiz evcil değill miyiz ya su fani dunyada!!!
Mesaj tarihi:
süper şarkıymış şimdi çekebildim müthiş bişi ! :D bir şey söyleceleğim size hahahahah!!!
[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.

[Bu mesaj octopus tarafından 17 Haziran 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İlk linkten inmiyordu. Sonra bir daha bakayım dedim bir başka link buldum ve...
...gülerken sandalyeden düştüm.
Çok güzel olmuş
ÖSYM ..... eeeeeee!!!![signature][hline]Pazar günü ÖSS'ye girecek herkese başarılar...
(Gerçi ÖSS girecek ama :D )
  • Yeni Oluştur...