-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Super olmus Bunu babama dinletsem ne olur acaba?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Dinlet olum nolcak ya :D[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Babanın YÖKte olma ihtimali yok di mi :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Yok benim babam Mitte :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 süper ya zuahuaha edit:ya bide solo olsa harbi süper olurmuş.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? [Bu mesaj theKingpin tarafından 01 Kasım 2004 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ben Mehmet Karahanlının amca oğluyum 3,5 kere hapşırdım[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu UP! lamak istiyorum... Yeni öss'ci arkadaşların dinleyip gaza gelip sınava motive olmaları açısından...!! http://www.delirdik.com/ dan indirilebilir..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kemancı da cıkıyodu bu grup bi ara galba.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hehe bomba bi şarkı , cuk oturmuş :P[signature][hline]chuck!
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 haha dur bakim, indiriorm.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Arden Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ah bide açsada sayfayı bizde dinlesek :)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bunu dene bi de[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 harbi iyi oturmuş hehe[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Güzel lan, beyendim..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 up güsel olmuş[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Penth açmış konuyu, heyecanlandım birden görünce..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
irin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 cok murhiş sarkı ya.grubun dier sarkıları da cok guzel.album yapsalarda adam akıllı dinlesekk[signature][hline]!!!hepimiz evcil değill miyiz ya su fani dunyada!!!
Slider Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bu parca bomba bence. Yani sadece osz deil ritm fln da guzel...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Hassstası oldum supper bıseymıs ya Repeatte attım ahahah[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 SUPPER YA :D KOPTUM ALLAH ÖSYM g*tümü YEEEEE[signature][hline]
octopus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 süper şarkıymış şimdi çekebildim müthiş bişi ! :D bir şey söyleceleğim size hahahahah!!! [signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. [Bu mesaj octopus tarafından 17 Haziran 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 İlk linkten inmiyordu. Sonra bir daha bakayım dedim bir başka link buldum ve... ...gülerken sandalyeden düştüm. Çok güzel olmuş ÖSYM ..... eeeeeee!!!![signature][hline]Pazar günü ÖSS'ye girecek herkese başarılar... (Gerçi ÖSS girecek ama :D )
Öne çıkan mesajlar