Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sasahara kanji yeni girdiği kolejde anime ve manga ile ilgilenen kulüplerden birine katılmak istemektedir ama hangisine katılacağına karar veremez. bu esnada fazla üyesi olmayan bir kulübün standı gözüne çarpar, o yıl yeni katılan diğerleri ve eski üyeler anime kültürünün, sevdalılarının ve bunun günlük hayat ve mainstream popüler kültürle kontrastının ilginç ve gülünç sonuçlarını tecrübe edecektir.. çok zekice hazırlanmış, özellikle bazı bölümleri tam anlamıyla kahkaha tufanıyla eşlik edilen bir seri, ne var ki en çok keyfi alabilmek için anime'lerle olabildiğince naşır neşir olunması gerekiyor. yalnız anime kültürü ve otaku'luk değil, bilgisayar oyunlarından fantezi edebiyatı ve rpg'lere dek pekçok popüler kültürün alt dalına da uyarlanabilecek olayların yaşandığı, son derece eğlenceli bir anime. özellikle düzenli olarak anime/manga'larla ilgilenen arkadaşlara tavsiye ediyorum, rahatlıkla diyebilirim ki son günlerde puan listelerinde boşuna yukarılara tırmanmamış. eminim ki birazcık da olsa kendinize benzeteceksiniz ana karakterleri.. ;) 12 bölümden oluşuyor ve geçtiğimiz aralık ayında tamamlanmış.. gördüğüm en şaşaalı başlıklara sahip bazı bölümler, ne mana ifade ettiklerini düşününce bile gülmeden edemiyorsunuz.. :-) bir de bu anime'deki karakterlerin hastası olduğu kujibiki unbalance adlı anime'in 3 bölümlük bir mini-serisi yapılmış, onun da ilk bölümünü bulabildim ama henüz izleyemedim. muhtemelen genshiken'den hoşlananlar ona da bakmak isteyecektir alakalı olduğundan.. animenfo linki.. nihayet ben de muradıma erdim de bir tavsiye başlığı açabildim başkasının el atmadığı.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 23 Şubat 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Sam pek bi sevindirik olmuş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yalnız lisanslandığı için bulmak biraz zor olabilir dikkatinize[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 dregoth valla benim çok hoşuma gitti, puan listelerinde yükseldi diye baktım öyle, konu da ilginç geldi ama beklediğimden daha da iyi çıktı doğrusu. böyle kahkahalarla güldüğüm pek anime hatırlamıyorum, üstüne bir de sürüyle gönderme var ultima serisinden lotr'a kadar, tebrik ediyorum mangayı hazırlayan kişiyi.. :) her bölümü çevirip 2-3 kere üstüste izledim, o kadar komik yani.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Narutonun 90 bölümü bitsin hemen cekeyim su anime i merk ettim,güzele benziyor.HDD temp drivelık yer kalmadı 14 Gb temp dosyası doldu falla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 cektım ızledım ve kendımı buldum anımede eheueh bıde ızlerken ustune MSN den bonecrusher mesaj attı adamı da depresyona soktum bız otakuyuz kızlar bıze asla bakmaz fılan falan dıe eheueheu o gunden berı mesaj atmadı adam :P ultımaya enrde degınmıs goremedım valla ama gundamalr a fılan degınmesı cok hosuma gıttı ozellıkle su maket yaptıkları bolum eheh 3 haftadır evde gundam serısınden evaları yapmaya calısıyorum (aynı tarz maket) ev les gıbı tıner fılan kokuyor annemle dovusuyor o bolumde cok guldum ust uste love hına chobıts ve bunu ızlıyorum ıste 1 aydır valla love hınadan sonra eglendırmedı o kadar ama guzel yanı anımeden cok aynaya bak kendıne gul tadında olmuş :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Love hina bencede çok iyidir ama genshiken konu olarak gayet güzel bir şekilde yeni bir tarzın içinden çııkmayı başardı. Bide hani şu 30 dk boyunca dayanma olayı koparmıştı 2-3 dk kendime gelememiştim eheh[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ultima şeyde geçiyordu sanırım, işte saki kohsaka'ya "ilk defa nasıldı?" gibisinden birşey soruyor cinsel ilişkiyi ima ederek ama kohsaka bunu bilgisayar oyunu olarak anlıyor, ultima'dan bahsetmeye başlıyor.. :lol: valla ben de love hina'yı çok beğenip çok gülmüştüm ama oradaki komedi esasen slap-stick, genshiken ise tümüyle dialoglarla yaratıyor komedisini, şimdi sizin mesajları görünce 1-2 bölüme tekrar baktım ilk defa izlermişçesine güldüm.. :) özellikle madarame bence yaratılmış en şahane karakterlerden biri, yeni idolüm oldu.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 madarame zaten otakulugun sembolıze olmuş halı super bır karakter ama genel oalrak bastan dusununce kotu bır anıme yanı kotu olan yanı cok buyuk potansıyel varmış yazık etmişler Madarame yı dahada gelsıtırebılırlerdı yada topu topu 3 dakıka cıkmamasına ragmen serıde en sevdıgım karakter olan kulup baskanı(love hınadan keıtaro yu seslendıren adam seslendırıyor) bıle bıraz daha gelısebılırdı yanı adam tıpık unıverstede 10 15 yıl kalan ve culuplerı parsellıyen tıplere super gonderme olmuş unıverstede olan her olayı bılmesı santaj yapamsı veya esrarengız takılması hatta bı bolumde sanırım bu sene mezun olmaya akrar verdım demesı fılan super bı karakter cıkardı ama kullanılmamıs su cosplaycı kız ohno cok superdı ama oda cok cıkmıyor sonra sısman olan cocugu yok saymıslar nerdeyse yanı karakterler cok ıyı ama kullanamamışlar ve cok cabuk bıtırmısler yapmaya calıstıkları sey bız bısey yaptık eglenınden cok ıste sizlerde bu adamalr gıbısınız olmuş ozellıkle kulup baskanının o kadar gerıde kalması uzdu benı yanı uzun suredır begendıgım nadır karakterlerden bırıydı Love Hina ıle bence kıyaslanmaz yanı love hına absurd espırılerle acayıp gulduruyordu bu ıse mevcut otaku kulturunun aslında ne akdar komık oldugunu gosterıyor bıze tam komedı denemez yanı buna komedıden cok sankı bır analız olmuş ayna tutmuslar yanı topluma[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 İkinci sezon(?) çok güzel gidiyor ya.Hatta ilk sezondan daha güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 sadece 2 bölüm çıkmadı mı daha yaw? :P...hemen nasıl karşılaştırdın diğer sezonla? :P ohno nun hastayız efendim.o evil tipte gerçek hayattan alınma gibi... şişman kekeme arkadaş artık hakkaten yok gibi bişe... [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 15:43 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 indiriyorum çok hoşuma gitti konusu. zevkli gelecek eminim tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 kuchiki karakteri yeni favorim efendim akira ishida nin seslendirdigi gel;mis gecmis en sunepe ve ezik karakter kendisi ki akira ishidanin diegr rollerini dusunucne bunun cok zor oldugunu goruyoruz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 opening dehsetti gundam ustune kurulu direk sasahara amuro madarame char olmus lolz gundam referanslarindan gecilmiyor zaten ilk seridede paso feddie muhabbeteri donuyordu kesin zeon cu genshiken in yapimci tayfasi xD zaten kim zeoncu degilki ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 lol ya kuchiki acayip güldürdü şu sahnede: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 gihren zabi oldu orda direk geberdim SIEG ZIOON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 10 bölüm izledim fena değil ama beklediğim kadar güzel çıkmadı =p [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 15:42 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ya ben gundam ı hiç seyretmediğim için bayaa bi espri kaçırıyorum galiba :P... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 genshiken zaten belli bir anime altyapisi olmadan tam potansiyelinde izlenemiyor :/ gundam ozellikle otaku kulturunun en onemli unsurlarindan biri oldugu ve bu meretin yapimcialrida gundam fanatigi oldugundan bol bol referans var gundama ilk bolumdede tam tersi sasahara char olmsutu madarame ise amuro 0079 daki unlu zaku kesme sahnesi iflan vardi madaramenin hayalinde ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 3. bolum superdi 3. bolum kohsaka nin cosplay inde yerlerdeydim super karakter ya ozellikle kasukabenin bunu bu halde gorup kitlenmesi ve hincini salak kuchikiyi doverek cikartmasi uberdi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 tam "bunlar paraya sıkışsa ohno yu pazarlarlar.o ne be tavşan kız kıyafetiyle gönderiyolar kızı" filan diyodum 3 geldi.anam anam :P ben bi de bu doujin olayını daha underground bişe zannediyodum.böyle klübe gelip kızlı erkekli gruba "evet arkadaşlar sevdiğimiz animenin erotiğini yapıcaz" denmesi enteresan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 süperdi gene, genshiken'in gerçi süper olmayan bölümü yok yani herhangi bir sezonda. :P kuçiki'ye ilk sezon kıl oluyordum ama herifin bazı pozlar ve hareketleri kırıp geçiriyor, şekil 2-a: güneşin alnında fuar sırası bekleyen kuçiki yalnız bunlar zaten underground kıvamında takılıyor kulüp olarak, kasukabe ile boğuşmaları o kültür çatışmasından kaynaklı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ohom ohom *nefes alir* WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHH AMUHAAHAHA yarisinda kikancliktan catladim BENDE OHNO ISTIYOM HULEEEEEEEEEEN diye sonunda nefessiz kaldim kuchiki nin sahnede amuahahahahahahha silikonlarini toplayi kacarken az daha kalpten gidiyordumki bi sonraki bolumun traielrini gordum OMFG #$@%#@$%#@!$%#@^%^#*@!% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 oooy oy...aklıma bide lucky star daki "otaku erkekler hep kendi zevklerini paylaşacak kızarkadaş aradıklarını söylüyolar ama otaku kızların hiç öyle dediklerini duymuyorum" geyiği geldi. gerçek hayatta olsa 30.000 tane talibi olur o kızın,otaku ya kalmazdı bence. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yanlış başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar