Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 lise 1 de mat 1 se ztn sen onu verip ts ye fln git bence[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: metboy, 15 Haziran 2005 16:54 tarihinde demiş ki: sağlık dersi harbiden nasıl ya. ciddi ciddi zor mu sordular yani naptılar. kassam 1 gelmezdi yani :) bize mi kolay soruyorlardı acaba. bize öyle acayip şeyler sordular ki hepimiz dumur bi şekilde kaldık.test olmasına rağmen büyük bir çoğunluk 0 yada 1 aldı son sınavda.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 abi sağlıktan o kadar zor ne sormuş olabilirler diye düşünüyorum bulamıyorum , ne sordular ? :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 biyoloji sınavlarından pek bi farkı yoktu, hem de bizim okulun biyoloji sınavları da çoğunluk tarafından zor kabul edilir (bence değil =) not:555le aynı okuldayız..[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bioloji sınavları zor olmuyo da çok şey bekliyolar bizden ya..yaptım sanıyoruz sonra cevap anahtarına bakıyoruz adamlar roman yazmışlar. sağlık sınavları da aynen böyledi.. soğukta alınan alkol niye dondurur yada öyle bişey sormuşlardı. neymiş akciğer bilmem ne yaparmış vs..bunun gibi sorular..[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bizde güneş çarpmasını filan soruyolardı , iyimişiz yine...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar