kender Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bana göre en iyi samuray animleri 1)Rurouni Kenshin 2)Samurai Champloo 3)Shura no Toki 4)Samurai 7 5)Peace Maker Kurogane 6)Ninja Scroll 7)Otogizoushi 8)Samurai Deeper Kyo 8)Kazemakase Tsukikage Ran 9)Ninja Scroll TV[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] [Bu mesaj kender tarafından 11 Haziran 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: kender, 11 Haziran 2005 20:56 tarihinde demiş ki: 1)Rurouni Kenshin ellerıne saglık katkın ıcın tessekur ederım bencede RK[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmanship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Basiliks de olabilir her ne kadar çzizmlerine kıl olsamda[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kenshin abi hiç tanımam üstüne[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bleachi de sayabiliriz bence[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKing Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 "Samurai Deeper Kyo" cizimlerıyle yapılmıs bır kenshin ızleseydım herhalde sadece onu soylerdım..ama sımdılık tek begenebıldıgım tabiki yine battosai:D[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma... kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Kenshin güzeldir. Nünce Sıkroll güzeldir. izlenesidir. Tabancalı, robotlu ışın kılıçlı animeler namerttir bktur kakadır.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sayarsak tabii ki de Bleach.. sonra da RK. e yaani.. ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Kenshin yenge diom ben de.. Yufka yurekli yağız delikanli samuray.. Bu arada bendeniz 200 gb civari anime arsivi olan bir arkadasinizim ilk defa farkediyorum anime bolumunu buraya mmo icin gelmistim 3-4 ay kadar once.. (sanirim 300-350 yanlis yazmisim :D) Malum 100M/10M affetmio :D [Bu mesaj kucukti tarafından 16 Haziran 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 samurai pizza cats?[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bide en iyi samurai mangası kenshindir (animesinden kat kat iyidir evet ) isteyen bulsun beni....[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar