Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 [signature][hline]Nick: Aietes Clan: Beramus(leader) Level: 45+ Race: Karus-Paper Mage Server: b1+b2+b3+b4+b5+b6+b7+b8+b9.........Sadece Üye Ol 25$ Kazan!Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 süper olmuş ne diyiim zaten uzaydan göçmeler buraya[signature][hline]server=Diez nick=King_Dom Lvl=57 Irk=El Morad
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 peşmergeli demişsinde perşmege kürt guerillalara denir. puşi demek istedin herhalde o kafaya boyuna takılan örtüye puşi denir. staffsızken bir şeyi target al (z yle) çok komik bruce lee duruşu yapıyo. hatta 2-3 magele çok enteresan görüntüler yakalayabilirsin senaryo falan yazarsın sonra best seller olursun paraya para demezsin. bide film projesi hazırlarsın fln yönetmenlige soyunursun sonrada ani degişimin getirdigi benlik kaybıyla solugu uyuşturucuda alıp overdosedan ölebilirsin. sarhoşum diye böyle şeyler yazdıgımın farkındayım ama ya yazmasaydım? anladınız siz... bi düşünün bu konuyu[signature][hline]unholy ownz u
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben demedim walla arkadaş yolladı msn den az önce :)[signature][hline]Nick: Aietes Clan: Beramus(leader) Level: 45+ Race: Karus-Paper Mage Server: b1+b2+b3+b4+b5+b6+b7+b8+b9......... Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 karus mageler süper oluyo abysste. göremiyorum adamı. z ile yakalıyoruz anca
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 aslında karus büyücü küçültme hapı yutup cz ye çıksa kimse göremez tabi z ye basmassa[signature][hline]server=Diez nick=King_Dom Lvl=57 Irk=El Morad
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 eheh aslında ben onları küçük emraha benzetiyorum öle büyüklere aşağıdan ezik ezik bakıyolar ama aldanmayın görünüşüne çok pis meteor çakıolar[signature][hline]BuyucuCeycey Japko-Adonis 5x-Fire Paper
marksman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 kin beslediğim kımıl zararlısı yaratık ayrıca orc oldunuzda gelen müzik iğrenç 5 dakkadan sonra bayyıyo
marksman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ama arkalarından şirin türklerde çıkabiliyor .D
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 o küçük mageler sizi cz de nasıl yer bilion mu:D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D
Öne çıkan mesajlar