Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.petarkadas.com (Görüş ve önerilerinizi duymak isterim..)

petarkadas

Öne çıkan mesajlar

www.petarkadas.com

Petarkadas, insanların ve tüm petlerin (köpek, kedi, kuş, at, balık, sürüngen, kemirgen) eğlenceli vakit geçirebilecekleri, bir yandan da bilgilenip, sosyalleşebilecekleri bir topluluk web sitesi. Bilgi vermek, bilinçlendirmek, bu esnada eğlenceli vakit geçirtmek istiyoruz.

Görüş, öneri ve yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim...[signature][hline]www.petarkadas.com (evcil hayvan dünyası)

[Bu mesaj petarkadas tarafından 17 Haziran 2005 09:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler :)

Burayı nasıl keşfettim hatırlamıyorum, fakat sabah hasbel kader farkettim, ismi dikkatimi cekti sonra.. Bir de sadece ismi degil de forumda evcil hayvanlar icin özel paticik forumu da var...

Not: Arkadaşlık sitesi değil, fakat google'da arkadaş diye aratınca ilk sayfada geliyoruz, bu bir acidan iyi bir acidansa sadece kendilerine sevgili arayan insanların üye olmasına sebep oluyor.. Bu çok kötü...

Petarkadaş, petler ve sahipleri icin eğlenmek, bilgilenmek, sosyalleşmek için bir site... Pet burada asıl öğe, yani arkadaşlık sitesi değiliz...[signature][hline]www.petarkadas.com (evcil hayvan dünyası)
Sosyal ağlarda paylaş

Haha komik yanlız. Sahiplerinin resimlerine bakıyoruz, hemde bir tane değil bi kaç tane.. Hayvan sahiplerinin resimlerini büytebiliyoruz felan. Ben şöyle bir mesajda alıyorum.
Hayvanlarınız sevişirken sizde boş durmayın.. lol :)

edit: yukardaki kişisel görüşüm. ayrıca site cidden hoş olmuş tebrikler. Ha bende kayıt olacak mıyım. Olacağım tabii..
[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 17 Haziran 2005 12:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla oyle bir mesaj da var, belki de sunu yapacagiz, o su anda sitede gezenler, üye petlere bakın da gelen sayfalarda sahip ve pet altlı üstlü geliyor ya, onun bir default hali olacak, belki de o hal sadece petin listelendigi olacak, kendisi degistirip ikisini beraber gormek istiyorum diyebilecek fakat yine de...

cunku hakikaten istemiyoruz oyle bisi, yani yonlendirme yapmak istemiyoruz, isteyen istedigini yapsin tabi, ayip mi gunah mi, :) zaten...[signature][hline]www.petarkadas.com (evcil hayvan dünyası)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
gerçekten içerik ve tasarım olarak çok güzel bir iş çıkarmışsınız. üyeler ve içerikte dolu. tebrik ederim ve başarılarınızın devamını dilerim.
*!hemen üye olmaya gider*[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

paticik'i sadece reklam amaçlı kullanmazsın dediniz ya, bundna alınmadım... benim forum kullanma öyküm gayet eskiye gidiyor:

İlk kullandığım forum belki bilirsiniz zoque forum'du, zannederim ilk 50 üyesinden bir tanesiydim, bayagi bayagi severdim orayi, sonra bir sekilde oradan ayrildim... Kendi istegimle... :) O zamanlar deli doluydum, ama Allaha şükür kavga, küfür gibi şeyler yaşamadım...

Onza zaman bir srü forum gordum, dediginiz gibi ya sadece tanıtım amaçlı ya da kısa süreli yararlanma amaçlı kullandım. işte o aradan geçen zamandan sonra sevdiğim ilk forum burası oldu...

Bakalım bakalım, ama burada sinema bolumunden de hoslandim... Siz ikinci sevdigim forumsunuz yani..[signature][hline]www.petarkadas.com (evcil hayvan dünyası)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...