Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 LOTR - Return of the King başlarken dağları falan gösteriyordu altta sağda solda yazılar çıkarken yavaş bi müzik vardı hani. O müziğin adı nedir acaba ? Müzik şöyle; dıııııııı dııııııııııııııııııııı dı dı dı dıııııııı dı dıııııııı dııııııııııııııııı[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hmm anlamadım tekrar mırıldansana[signature][hline]
Jester Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Ferrero, 16 Haziran 2005 22:28 tarihinde demiş ki: LOTR - Return of the King başlarken dağları falan gösteriyordu altta sağda solda yazılar çıkarken yavaş bi müzik vardı hani. O müziğin adı nedir acaba ? Müzik şöyle; dıııııııı dııııııııııııııııııııı dı dı dı dıııııııı dı dıııııııı dııııııııııııııııı haa evet hatta dıııı dırıdııııı dıııı dııııı diye devam ediyor dimi?[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yok o dırı dıı dııııh dıığ dıırı dıhh idi...
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben hala çıkartamadım. Çıkartabilen var mı aranızda ?[signature][hline]
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bakın dıııı dıııııııı dıdıdıdıııııı dı dıııııııı dıııııııı diye böyle işte...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 walla gelimyor en as 123123 defa isledim filmi ama ıh ıh iyi mırıldanamıyorsun :D[signature][hline]
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya böyle başlarken dağları gösteriyor ucsuz bucaksız hani...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 tam başlarken mi yoksa başladıktan sonra mı? extended edition var da bende ondan soruyorum.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself
sheref Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 dıııııııı dııııııııııııııııııııı dı dı dı dıııııııı dı dıııııııı dııııııııııııııııı var bide dıt dıt dıdıları dıt dıt dıııt var o olamasn[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben çıkardım valla o dıı dıı olayından ama şarkının adını unuttum[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 daha 2 gün oldu 3 filminde albümlerini indireli :p sırası ile ilk 4 mp3 şunlar: 01 - Howard Shore - A Storm Is Coming 02 - Howard Shore - Hope And Memory 03 - Howard Shore - Howard Shore & Ben Del Maestro - Minas Tirith 04 - Howard Shore - The White Tree ilk şarkı dediğin şeye en çok benzeyen girişe sahip[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 for aragorn and arwen de olabilir !![signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bende hatırlar gibiyim neydi adı.. şu mu.. dııııı dııı dııııııııııııııııı dıııı dııııı dııı??????
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 tahmin ettiğim müzikse fotr un amon hen de 2. dakkada başlayan yer.ama return of the kingde hangi parçada var bilmiyom. edit:pardon karıştırmışım bi daa bakıyom.[signature][hline]We have work to do! [Bu mesaj Tuor_annare tarafından 17 Haziran 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 tamam buldum.return of the king in "a storm is coming" parçasının 25-30. sn arasında başlıyor.[signature][hline]We have work to do!
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Evet buymuş saolun. tam 33. saniyede başlıyo :d[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Abı o bastaki dı dııııı dıııııı dırırı sesı Howard Shore - Bridge of Khazaddum da da war[signature][hline]Obaley..!!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 40. The Lord of The Rings Soundtrack - The White Rider.mp3 41. The Lord of The Rings Soundtrack - Treebeard.mp3 42. The Lord of The Rings Soundtrack - A Journey In The Dark.mp3 43. The Lord of The Rings Soundtrack - A Knife In The Dark.mp3 44. The Lord of The Rings Soundtrack - Amon Hen.mp3 45. The Lord of The Rings Soundtrack - At The Sign Of The Prancing Pony.mp3 47. The Lord of The Rings Soundtrack - Concerning Hobbits.mp3 49. The Lord of The Rings Soundtrack - Flight To The Ford.mp3 51. The Lord of The Rings Soundtrack - Foundations Of Stone.mp3 53. The Lord of The Rings Soundtrack - Helm's Deep.mp3 54. The Lord of The Rings Soundtrack - Isengard Unleashed - featuring Elizabeth Fraser & Ben Del Maestro.mp3 55. The Lord of The Rings Soundtrack - Lothlorien.mp3 56. The Lord of The Rings Soundtrack - Many Meetings.mp3 57. The Lord of The Rings Soundtrack - May It Be.mp3 58. The Lord of The Rings Soundtrack - Samwise The Brave.mp3 59. The Lord of The Rings Soundtrack - The Black Gate Is Closed.mp3 60. The Lord of The Rings Soundtrack - The Black Rider.mp3 61. The Lord of The Rings Soundtrack - The Breaking Of The Fellowship.mp3 62. The Lord of The Rings Soundtrack - The Bridge Of Khazad Dum.mp3 63. The Lord of The Rings Soundtrack - The Council Of Elrond.mp3 64. The Lord of The Rings Soundtrack - The Forbidden Pool.mp3 65. The Lord of The Rings Soundtrack - The Great River.mp3 66. The Lord of The Rings Soundtrack - The Hornburg.mp3 67. The Lord of The Rings Soundtrack - The King Of The Golden Hall.mp3 68. The Lord of The Rings Soundtrack - The Leave Taking.mp3 69. The Lord of The Rings Soundtrack - The Passage Of The Marshes.mp3 70. The Lord of The Rings Soundtrack - The Prophecy.mp3 71. The Lord of The Rings Soundtrack - The Riders Of Rohan.mp3 72. The Lord of The Rings Soundtrack - The Ring Goes South.mp3 73. The Lord of The Rings Soundtrack - The Shadow Of The Past.mp3 74. The Lord of The Rings Soundtrack - The Taming Of Smeagol.mp3 75. The Lord of The Rings Soundtrack - The Treason Of Isengard.mp3 76. The Lord of The Rings Soundtrack - The Uruk-hai.mp3 Deneyebilirsin bunları, o ezgi aşağı yukarı her parçada var, riders of rohanda süper olmak üzere.[signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 18 Haziran 2005 08:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar