Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Urza'nın Beta Testini yaptık !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol super

abi urza'nin futboluna laf yok... herkezi deparla gecip, topu hali saha kenarindaki direge carpinca topla iki ayri koseye giderek rakip takim adina atak baslatan gordugum tek kisi...[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
---
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
Neyse, gülmekten kafayı kıruyodum son anda bir hareketle sağ kolumu kırdım. başka bi topiktede solu kırdıydım. bi dahaki sefer inşallah gidiyo kafam lol[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 08 August 2003 08:26 tarihinde demiş ki:
lol super

abi urza'nin futboluna laf yok... herkezi deparla gecip, topu hali saha kenarindaki direge carpinca topla iki ayri koseye giderek rakip takim adina atak baslatan gordugum tek kisi...[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
---
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy

ehm ere basın açıklamasıdır herkesi çalıpmlayıp da direklere takılan vatandaş benim...[hline]I know that the spades are swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 09 August 2003 00:28 tarihinde demiş ki:
ehm ere basın açıklamasıdır herkesi çalıpmlayıp da direklere takılan vatandaş benim...[hline]I know that the spades are swords of a soldier

hatta bugün dralnunun evinde koridordaki duvarlara da taktı kendini top teperken :P[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Mesaj tarihi:
wallahi bi şanssızlıkvar bende...
yoksa süper oynarım :P[hline]I know that the spades are swords of a soldier
Mesaj tarihi:
:D :D :D :D bu ne be süper tebrikler :)[hline]Dantes, 08 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki:
En iğrenç bişey...
freddy12, 04 July 2003 04:52 tarihinde demiş ki:
abı soel enrden alacam untum ben ya .)

Mesaj tarihi:
Sık kullanılanlara ekleyecem canım sıkıldıkça bakacam :)[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ahauha! Yeni gordum ben bunu supermiş ya LOL![signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
lol
buldun sonunda resimleri :) ellerine saglık tekrardan eheheh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 24 Temmuz 2004 01:44 tarihinde demiş ki:
ahoehoehroehroehoerhhuhuhu uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oooooooooof horanse ooooooooooffffff
Mesaj tarihi:
ehue
süper ya:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
jankis saolsun walla onun mükemmel hdd sinin en derin en karanlık bölgelerinden çekip çıkardık edi hanımda saolsun editledi benim editleyemediğim mesajları :Ç)

ellerine sağlık hadi urma kutla bu yıldönümü senin, beta test,ine sağlık...
*!tıngırdatır*[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?
-Bakmıyorum ki göreyim...

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
mahuauha sımdı gordum tekrardan zhuuaha koptum lol otesı =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 06 Ağustos 2003 00:47 tarihinde demiş ki:
çiftleştirdiğiniz zaman ilk yavrusunu ben almak istiyorum[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

hala bu konudaki isteğim devam etmekte =P[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...