BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Urza'nın testten önceki hali şekilde görüldüğü gibidirUrza'nın üzerinde yaptığımız çalışmalar feat. jankis 1-önce kendisine 1/5 promil oranında gama ışıması onun yarısı kadar da beta ışıması uyguladık 2-belirli saat aralıklarıyla afrika'dan özel gelmiş olan yemlerden verdik ve urza'ya bunların özel uganda leblebisi olduğunu söyledik 3-akabinde urza'nın klostrofobisini yenmesi için başını sırasıyla mineralli ve ardından radyasyonlu toprağa soktuk 4-urza'nın katrana karşı vereceği tepkiyi gözlemleyebilmek için yanımızda bir varil katran getirdik fakat yanlışlıkla jankis'in ayağının takılması sonucu urza'yı katranla bulamış olduk 5-artı ben de yanlışlıkla elimdeki kuştüyü yastığı patlatınca urza'nın üstü başı tüylü kaldı 6-urza'nın beta testi sonucunda nasıl hukuk hakın çoğuluysa guguk da gakın çoğulu olmasıyla beraber bir kere guguk diyen urza nın bir hafta boyunca gak demesine gerek kalmadığını ispatlamış bulunuyoruz[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 06 August 2003 02:35 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj edi tarafından 31 Temmuz 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Testin sonucu: Şunu söyleyebiliriz ki evinizde urza beslemeyin, besliyosanız da onlara özel uganda leblebisi vermeyin![hline]things you own end up owning you(tyler durden)[Bu mesaj edi tarafından 31 Temmuz 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj edi tarafından 31 Temmuz 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 vah vah napmışınız adamı[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 abi alacagınız olsun sandalyede otururken neysede taburede oturanlar bakamsın diyin hayır düştüm kolum agrıyo çatladı ise sorarım size[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bush ve maymunların aynı bakışları falan vardı bunlar da urza vs deve kuşu yapmışlar. başka pozlar yok mu ya :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 testten sonra gözlerde bi canlanma var sanki[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 hafif kıllanma olmuş[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 biraz da gagalanma sanki eeha[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ROFL! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :lol::lol: LOOOOOOOOOL *!yere düşer*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 2 side aynı yone bakio bide eehua[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 işin teknigi sürekli bi birine bi dierine bakın uykum kaçtı gülmekten ahah[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 abi hakkaten bakışlar aynı ya[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ahahaha yarıldım ya surekli bakınca dayanamıo insan[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 yalnız testten önce şehirde iken, testten sonra urza'yı doğal ortamına götürmüşünüz iyi yapmışınız orda daha rahat eder ya :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 beyler zaten olay aynı yöne bakmaları eauhea[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 herşey düşünülmüş hertürlü konforu sağlanmış helal olsun cok prof bi çalışma *!şapka cıkarır*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 çiftleştirdiğiniz zaman ilk yavrusunu ben almak istiyorum[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 mavi gözlü leride varmı ? varsa bende alayım[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 zaduaduahsudhqeqhueqh SÜPERDİ ya!![hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 geberdım gulmeten yaw bu ne be ahuhauahu nefessız kalıcam bır aşagı bır yukarı yapınca daha komık oluyo harbıden[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 tam bi ilham anımıza denk geldi hocam benim harddiskteki resimleri karıştırıyoduk 2.resim geldi koptuk falan sora birden bana dank etti urzanın böle bi resminin arşivde bulunduğu zati fizban ın fotosuyla kendisi çekmişti (kendi kaşınmış yane eauh) ve tataam :) hee tabi domain için special thx to kenderleme[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 06 August 2003 03:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 yalnız arkadaşlar önemli bir noktaya parmak basmak istiyorum. başlık da tam urza'ya göre. BETA TEST[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 1-azmo çek o .gif ini topiğimizden :) 2-sabo o espriyi maça gelenler kapabilir ya burda da az kişi var üzgünüz böhüh silthanas la iyi geyiği geçmişti beta test in ehuh[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 :) saçlara 2. resimde jöle sürmüş farkı anladım hemen.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 resimleri koyarken ilk sadece urzanın resime baktım nekibuki? dedim ötekini gördüm. ailem beni deli sanıyo![hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar