St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sınavdaki başarımı ona hediye edecem (klasik kolaya kaçma mantığı)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 biz geçen pazar bi hediye verdik, günleri karıştırmışız, bu pazra bidaha istiyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 valla bizde mezarına gidip çiçekerimizi bırakır sonra bide bi guzel dua eder kutlarız babalar gününü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 almıcam ben geçen yıllarda o kadar para verip kısa kollu bi gömlek aldm adam rengini mi beğenmedi nedir gece yatarken giyiyo ya.yani beğenmediğine mi üzüleyim o kdar para bayılan şeyi yatarken giymesine mi?bu bana bi ders oldu.artk hediye almıcam.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 *durex diger marka prezervatif kullanana btun babalarin babalar gununu kutlar* ii fikirileri olan birisi soylesin ya dogum gununde bisi almadm simdi alliim bnmde dogum gunu yaklasiyi neden olsa :)[signature][hline]gürültü kutsaldır :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 reklam gibi olacak ama LCW de çok gusel keten pantolonlar war hemde 4o melyona babama aldım bile.çok hoşuma gitti bi tanede kendime aldım.ama tek bi sorun war babalar gunu ayın kaçında ?? :D[signature][hline]$ewkat we merhamette güne$ gidi ol,Ba$kalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol, sehawet we maluliyette toprak gibi ol,hiddet we asabiyette ölü gibi ol, ya oldugun gibi görün yada göründüğün gibi gibi ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: vaniLLe, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: nescafe 3ü 1 arada almayi düsünüyorum ben babama...edik: neyse saygisizlik yapmiyalim kac ay karninda tasidi sonucta herif. aliriz bisiler sevinir kimse bunu görmemiş sanırım ilginç :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Babalar Günü Faciası: Babam balık tutmayı çok sever, bayaa sorumsuz ve sorunlu bi adamdır :D Ona çok güzel bi av çakısı aldım... Kardeşime gösterdim ve kardeşim: - Onu bizi doğrasın diye mi aldın? dedi... Sevgilimin babası içinse önce içki, puro, nargile gibi şeyler düşündüm... Ama babasının leş gibi sigara koktuğundandan ve babası üfürtüp pöfürttüğü yeri sararttığından dolayı yakınan sevgilim nikotin bandı fikrini attı ortaya... Sonra adamın kullanmicaa bişeyi niye alalım diye düşündük ve reyonlarda gezinirken arabası için yeni bir yangın söndürücü aldık... Şimdi ben adama o koca şeyi nası uzatıp babalar gününüz kutlu olsun dicem onu merak ediyorum... Böhü! :([signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ben quick den t-shirt aldım işallah beyenir :D[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Zaradan biseyler aldım ona bnden:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: vaniLLe, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: nescafe 3ü 1 arada almayi düsünüyorum ben babama...edik: neyse saygisizlik yapmiyalim kac ay karninda tasidi sonucta herif. aliriz bisiler sevinir bana babam seni ben doğurdum dio :) keşke anneler gününde alsaydım ya :p Ama bende parfüm alcam cnm babam bnmm :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: zgrw, 16 Haziran 2005 23:29 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: nescafe 3ü 1 arada almayi düsünüyorum ben babama...edik: neyse saygisizlik yapmiyalim kac ay karninda tasidi sonucta herif. aliriz bisiler sevinir kimse bunu görmemiş sanırım ilginç :) görse ne farkederki ? *yazani kinar ..* hakkaten baya ilginc. babamla aram pek iyi diildir ayrica dün tartismistik.büyük bir öfkeyle yazmisim onu =)[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: KireiMerodii, 16 Haziran 2005 23:48 tarihinde demiş ki: Babalar Günü Faciası: Babam balık tutmayı çok sever, bayaa sorumsuz ve sorunlu bi adamdır :D Ona çok güzel bi av çakısı aldım... Kardeşime gösterdim ve kardeşim: - Onu bizi doğrasın diye mi aldın? dedi... Sevgilimin babası içinse önce içki, puro, nargile gibi şeyler düşündüm... Ama babasının leş gibi sigara koktuğundandan ve babası üfürtüp pöfürttüğü yeri sararttığından dolayı yakınan sevgilim nikotin bandı fikrini attı ortaya... Sonra adamın kullanmicaa bişeyi niye alalım diye düşündük ve reyonlarda gezinirken arabası için yeni bir yangın söndürücü aldık... Şimdi ben adama o koca şeyi nası uzatıp babalar gününüz kutlu olsun dicem onu merak ediyorum... Böhü! :( apuahahhah :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar