swarthy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mrb. Arkadaşlar. Serveri Test Olarak Açtım Ama Şöyle Bir SorunV ardı Girin Oyuncalar Düşüp Duruyordu 10 Saniyede Bir Felan Düşenler Vardı. Sebebini Araştırdım Client Dediler. Bu Düşme Olayı Her Zman Olmuyordu Arada Bi Felan Oluyordu. Yani Ne Bilim Bi Ara Bi Player DÜşerken Diyeri Düşmüyo Sonra digeri düşmezsen o düşmüyordu çok acayp bişeydi. Ya Sebebi Nedir Yada Sebebi Client ise Client Yapabilicek Birini Arıyorum[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 complex alanlarda clientin göçüyor olabilir.daha hızlı işlemcisi olanlar düşmeyebilir ama daha yavaşlar düşebilir. eklediğin yeni yerleri statice at ;) // edit ; imla [hline] ~VioX~ Ba'aL [Bu mesaj LeBaaL tarafından 16 Haziran 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Yok hayır Belli Bir Yerlerde düşmüyor. Zaten Oyundayken Düşmüyor. Oyuna Girerken. Hemen İşte Bazıları Giriyor Saniyesinde Düşüyor Bazıları 3-4 saniye Sora Düşüyor. Öyle[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 nbl scpleri ise f_disc komutunu arattir login eventlerinda.[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bircok sebepten Dolayı Olabilir Bu olay. Consolda Verilen hataya gorede bunu bulabilmen mumkun.Birisi Düşer Düşmez Consolda verilen hatayı Buraya yazarmısn. Birde Belirli alanlardamı düşüyor.Olayı Tam olarak yazarmısn.yoksa blirli Zamanlardami.Veya belirli kişilerdemi.Bunlar Sana veya karsındakının ultima Klasorune ( =/ Clientine ) baglı olabilecek seyler.[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! [Bu mesaj muratty tarafından 17 Haziran 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Tamamen Nebula Degil Kendi Scplerimde Var Ama. Bi Tane lOgin scp em var başka clienten Girilmesin Diye.. Oda [function f_disc] newitem i_insta_disconnecter act.equip //src.act.timer 5 Böyle Bişi Var. Bunu Silince Sorun Düzelirmi ?[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben fazla anlamam ama bi dene derim olmazsa eklersin yine :)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ya Bu Oyundan Düşme İşi Clientin Hangi İşletim Sisteminde Editlendigi İLe Alakalı OLur Mu ? Öyle Dediler Birde ? Win Xp De Yaparsan 98 Ler Düşer Felan Dediler[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar