Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Raid Instance ve Guild Puan Sistemi

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

benim bildiğim kadarıyla her instance bir puan var örneğin brd girersen atıyorum 5 puan lbrs girersen 10 gibi böle gidiyor en yüksek MC den puan alıyorsun sanırım neyse sen instance girdikçe puanın artıyor sonra bir gün brd de kasarken pat bala krol blade düşüyor adam diyorkı bu 100 puan senınde 105 puanın var bana lazım diyorsun roll atıyon başkasınada lazımdır ama adamın 90 puanı vardır o roll atamıyor gibi böle bir sistem diye biliyorum ben[signature][hline]WTB Healer -,-
Sosyal ağlarda paylaş

Puan sistemi çoğu yerde ikiye ayrılıyor. Ubrs lbrs stratholme scholomance gibi instancelar için ayrı molten core onyxia lair gibi instancelar için ayrı sistem oluyor. Peki nasıl bişey bu?

Olay şu, her hafta molten core bir kere temizlenir. O sırada her guildin farklı olarak bazen saat başı bir puan bazen boss başı bir puan ya da daha çok puan alırsın. Ardında puanların birikir. Ardında her guilde göre farklı minimum bid puanları vardır. Bazısı 1 der bazısı 15 vs. Şimdi geldik düşen itema. 1h epic sword düştü diyelim. Min bid 15 guildinde sende 30 puan var. Başlıyor auction herkes istediği puanı ortaya koyuyor işte biri 15 diyor diğeri 20 sen 25 diyorsun adamlar 30 puanı geçerse sen o itemı alamazsın. Ama 30a kadar en yüksek puanı sen verirsen item senin olur. Ardında o itema harcadığını puan senden düşülür. Sen yeni item için bir süre beklemek zorundasındır :)
Sosyal ağlarda paylaş

Peki hangi item kaç puandır, hangi boss kaç puan verir bunları hazır bulabileceğimiz bir kaynak var mı? Bide böyle bişey için add-on vs. olabilir mi acaba?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 17 Haziran 2005 16:38 tarihinde demiş ki:
Peki hangi item kaç puandır, hangi boss kaç puan verir bunları hazır bulabileceğimiz bir kaynak var mı? Bide böyle bişey için add-on vs. olabilir mi acaba?

guildler kendi belirler[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

Girdigin her instanceye instancenin ağırlıgına göre Puan alıyorsun(Raid leader tarafındaN)Sonra raid de düşen itemlerden istediğin oldumu Buna puan yatırıyosun.Örneğin bir instanceye gittiniz.Boss un birinden Mavi item düştü.Herkes başta pass geçer.Sorda Raid leader item için gereken puanı soyler.İkiden fazla kişi itemi isterse en yüksek puan ortaya koyan item i alır(Açık arttırma gibi)Kimsenin istemediği itemler genelde guild bankasına gider.Guild bankasına giden itemlere raid e girmeyenlerde Puan koayabilir.Bizim Guild in sistemi böyle.Tabi farklar olabiliyor.
Bizim guild in puan ve banka sitesinin link'i ni verdimBelki biraz fikir verir.Ama Bu puan sistemini idare etmek biraz zor kendi guild in için düşünüyosan :)

http://existenzguild.org/ekp/listraids.php
http://exist:[email protected]/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...