Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dream Theater - Octavarium (Yeni albüm)

Siamon

Öne çıkan mesajlar

said:
Slider, 05 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
Tmm arkadasim kizma yaw. Bende ilk hevesle p2p den cektim sonra bi baktim parca sureleri tutmuyo. Cok sinir olmustum. Benim indirdigim James in albumuymus iste sonradan ogrendim.

Ok sendeki saglam olabilir :)

Yok kızmıyorum da her kafadan bir şey çıkıyor yok fake yok J. albümü falan.Ben ilk baş j. albümü indirdim sonrada bunu.Arada baya fark var o bakımdan sölüyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

yauw tamam armut p2p lere güvenmenize gerek kalmadı direk CD si çıktı ankaralılar hayri müzikten temin edebilirler diğerleri de gitsin arasın bulurlar muhakkak.[signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR?
Dağver Odunluk(92)
-Bence paticik insanın kendine yakışanı giymesidir.İnsan pırıl pırıl giyinip 2 dirhem 1 çekirdek sokağa çıksa etraftan kızlar "sahip ol bana paticiğimm!" demezler mi?...Dubai!
Sosyal ağlarda paylaş

ama şunu da söyliyim elements of persuasion u ben de indirdim ve dumura uğradım bu DT olamaz diye.sonradan bi arkadaş farketti.[signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR?
Dağver Odunluk(92)
-Bence paticik insanın kendine yakışanı giymesidir.İnsan pırıl pırıl giyinip 2 dirhem 1 çekirdek sokağa çıksa etraftan kızlar "sahip ol bana paticiğimm!" demezler mi?...Dubai!
Sosyal ağlarda paylaş

the answer lies within dinledim şimdi de bu ne rezil bir şarkıdır ya? nu metal dıgıdıgılarına başvurmuşlar gayet kötü olmuş. Umarım sonraki şarkılar daha iyidir desem de, bu şarkı bile karizmayı yeterince çiziyor.

Aha These Wallsda da aynı dandirik efektler var, albüm bunlarla dolu anlaşılan. Bütün şarkılar yok bende 3 tane falan var sadece o yüzden genel bi yorum yapamıyorum.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com
Pink Floyd - The Gold Its In The...

[Bu mesaj elvyn tarafından 17 Haziran 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Of kafayı yicektim ki tam böyle dt albumu mu olur diye sonra tracklisti gordum ve james labrienin heryerden fırlamasıyla anladım ki bu james labrienin albumu. Belli zaten ne Portnoy böyle davul yazar ne de petrucci böyle gitar. Oh rahatladım yani.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com
Pink Floyd - The Gold Its In The...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 17 Haziran 2005 03:51 tarihinde demiş ki:
Of kafayı yicektim ki tam böyle dt albumu mu olur diye sonra tracklisti gordum ve james labrienin heryerden fırlamasıyla anladım ki bu james labrienin albumu. Belli zaten ne Portnoy böyle davul yazar ne de petrucci böyle gitar. Oh rahatladım yani.

hehhahahaha james labrie bu fırlar vallaa :-D
biz de aynı enstanteneyi yaşamıştık.hatta lopeth denen pati(mekanı cennet) bize "bunlar ne biçim şarkı lan ööy diye göndermişti.ulaaan lopeth yakıyodun bizi az kalsın..kalp krizi geçiriyoduk.neyse ki gittik adam gibi CD sini aldık.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...