Pluton Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Arkadaşlar Zormu Kurdum Fakat msvcr71.dll bu dosyada hata veriyo bu dosyayıda download ettim sphereın içine attım fakat sorun hallolmadı acaba yardım edebilecke var mı[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 o dll'yi bildiğim kadar ile sphere içine değil windows system içine atacaksın. zaten hata verdiğinde nerede olması istediğini söylüyor.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 System içine attım olmadı system32 içine attım olmadı windows içine attım olmadı[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 o zaman zorm ile uğraşma :) zaten yeterince boş ve gereksiz revision varken.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Uraşmak istiyorum ama olmuyo :([signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yok mu Bİlen[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 up![signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 windowsa register etmeyi deneseydin dllyi? regsvr32 dlladı.dll[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben yapmistim zamaninda ama unuttum simdi. yukarida demisler zorm.dll'i atiyorsun windows system32 nin icine birde client'i hex ile acip ordaki bi dll ismini degistiriyordun ama hangisini hatirlayamadim.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 onları yaptıkta dosyada hata veriyo zorm.dll de sorun yok msv de var :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 aratip bul onu yahoo'dan falan daha sonra windows'un icine at. tabii windows surumunde onemli. eger winme kullaniyorsan system klasorune atacaksin.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bulunmuyo ki :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Normalde onun ismini zorumun önerdiği gibi değiştirip sphere'in içine, sonrada orjinalini system32 dosyasına atınca çalışıyor... Birde böyle deneyin...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 zormun önerdiği şekilde yaparsan hex workshop görmüyor[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar