Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere 56b

Khazab

Öne çıkan mesajlar

Versiyon'un ne zaman çıkacağı hakkında, yenilikler ve özellikleri hakkında bildiklerimizi bu konu altında (çıkana kadar) toplayalım.

Birde elinde beta'sı olan var ise, link rica ediyoruz ... :)[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
Sosyal ağlarda paylaş

herkez benim gibi heralde...[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisizliğimi Bağışlayın ama 56b hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi?

Döngü değişimi varmıdır.varsa ne gibi değişiklikler olacaktır.Nelere onlem verilmiştir.Yenilikleri nelerdir gibi.

Şimdiden Thanxledim..

Edit 1 = Triger Değişikliği vs her türlü bilgiyi paylaşıcak varmı.veya detaylı bilgi ile ilgili bir link veya totarial ( elinde olan ) buraya yazabilirmi?[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!

[Bu mesaj muratty tarafından 16 Haziran 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muratty, 16 Haziran 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
Bilgisizliğimi Bağışlayın ama 56b hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi?

Döngü değişimi varmıdır.varsa ne gibi değişiklikler olacaktır.Nelere onlem verilmiştir.Yenilikleri nelerdir gibi.

Şimdiden Thanxledim..

Edit 1 = Triger Değişikliği vs her türlü bilgiyi paylaşıcak varmı.veya detaylı bilgi ile ilgili bir link veya totarial ( elinde olan ) buraya yazabilirmi?

Upluyorum Cunku Hala Sorumun Cevabını alamadım..[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...