Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO da zindandan nasıl kurtulabilirim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zindana düştüm nasıl çıkıcam???[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
Mesaj tarihi:
evet jailden bahsediorum.yok oside diilim zaten nebulada oynuorum.henüz yeniyim daha önce jaile düşmemiştim.ama belli bi bekleme süresi varmış sanırım daha sonra çıkılıyomuş[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
Mesaj tarihi:
nebulada nasıldı tam hatırlamıyorum ama duvarlardan birinde yazar suçun.
kendine tek tıklayınca da kalan saatin yazması lazım.
3 sene önce oynuyodum hatırlamıyorum tam.[signature][hline]anne motor, baba öküz, kızınız tiki oldu üzgünüz
Mesaj tarihi:
üstüne tıklıyacaksın, eğer hata oluşmuşsa çıkamayorsun, page atıp online kalıp, gm nin seni çıkarmasını bekliyeceksin
ceza süren bitmişse
gerçi locus-quann kapanıyor gm de online değildir büyük ihtimal.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Nebula Patladı Sanırım[signature][hline]İçindeki Nefreti Dizginleme Bırak Damarlarındaki Asil Kanla Zenginleşsin!

Ölümün Karanlık Soğuğundan Daha Huzur Verici Ne Olabilir ki?
Mesaj tarihi:
Nebula ? Hala Yaşıyormu O server ya :lol:

Zindan Lafı Cok hoşuma gitti inan bana Bunu kullanacagım :)

Belirli zamanları var onun.Zindandan cıkabilmen icin.Rolde bi ara bug vardı gemi ile kacılıyordu :) ama Nbl da imkansız bu.Boşver Nebulayı zaten oldu.Bak Sphere server adresleri var yukarda Topicde ordan arastır iyi serverlar var[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
  • Yeni Oluştur...