Spidey Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 zindana düştüm nasıl çıkıcam???[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 zindan derken jailden mi bahsediyorsun?? osiye'de yabancıyım gerçi ama. (osi oldugu da malum tabii)[signature][hline]anne motor, baba öküz, kızınız tiki oldu, üzgünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 evet jailden bahsediorum.yok oside diilim zaten nebulada oynuorum.henüz yeniyim daha önce jaile düşmemiştim.ama belli bi bekleme süresi varmış sanırım daha sonra çıkılıyomuş[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 nebulada nasıldı tam hatırlamıyorum ama duvarlardan birinde yazar suçun. kendine tek tıklayınca da kalan saatin yazması lazım. 3 sene önce oynuyodum hatırlamıyorum tam.[signature][hline]anne motor, baba öküz, kızınız tiki oldu üzgünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 üstüne tıklıyacaksın, eğer hata oluşmuşsa çıkamayorsun, page atıp online kalıp, gm nin seni çıkarmasını bekliyeceksin ceza süren bitmişse gerçi locus-quann kapanıyor gm de online değildir büyük ihtimal.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eznora Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Nebula Patladı Sanırım[signature][hline]İçindeki Nefreti Dizginleme Bırak Damarlarındaki Asil Kanla Zenginleşsin! Ölümün Karanlık Soğuğundan Daha Huzur Verici Ne Olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Nebula ? Hala Yaşıyormu O server ya :lol: Zindan Lafı Cok hoşuma gitti inan bana Bunu kullanacagım :) Belirli zamanları var onun.Zindandan cıkabilmen icin.Rolde bi ara bug vardı gemi ile kacılıyordu :) ama Nbl da imkansız bu.Boşver Nebulayı zaten oldu.Bak Sphere server adresleri var yukarda Topicde ordan arastır iyi serverlar var[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Nebula/Pagan dan bahsediyor olabilir.[signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar