Slat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Şu andan itibaren starda başlamış bulunmakta...Lol kaçırmayın... edit:teksey ne ya teksoy işte.. [signature][hline]Touch of death is never gentle... [Bu mesaj Slat tarafından 16 Haziran 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 formundan hiç bişey kaybetmemiş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Heyt be![signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yeni elbiseler manyak elinde zopayla..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ahaha izleyin ya yarılmamak elde değil zuhauha.. Gr@l oldu şimdi teksıy Hz. Süleymanla konuşuyor...Flaş! Ayaklanmacılar Saraya Dayandı! Yerlerdeyim ya flaş nedir ahah... Canlandırmanın flaşımı olurmuş.. lol[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bi de latince birşeyler sallayıp recall olyuor paso.. lol ya..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 canlandırmalar bomba olmuş ya :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Slat, 16 Haziran 2005 23:03 tarihinde demiş ki: Bi de latince birşeyler sallayıp recall olyuor paso teleport... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 pahahaehe bende koptum izleyince S.T : Birde ben canlandırayım imparatoru zahzuahuazhuazhuzauhhuzahuzahuzahuahzuhuzahuzauahz.Ulan açıkça sölesene ben daha iyi rol yaparım diye.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben özellikle araplar ayasofya ya girip yapmacık yapmacık ağlıyınca koptum.arkada bi herif vardı.tavana tip tip bakıyodu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 benim anlamadığım bu adam (s.teksoy) bu programa gülünceğini bilmeden mi yapıyo.?[signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bilmiyorum da, hani böyle eski programlar olurdu, bir adam çıkardı, diziyi veya filmi sunacak. bastonuyla dolaşırdı, kütüphanenin içinde birşeyler anlatırdı vs.. aklıma öyle birşey geldi bu programı izlerken[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bastonuyla S çizmesi ayrı bi karizma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Yahu adam dünyanın çözemediği da vinci şifresini çözdü daha ne yapsın:D Bi de adamın bi zıplaması vardı imparator elbisesiyle koptum,bi de diyor bu askerlerin latincesi iyi değil fln muhahaha:D[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar