Fefe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Böyle bir konu vardı fakat horde lar için yerler verilmiş.Ben Alliance im.Şuan iron arıyorum ama çok az ratlıyorum.Hangi bölgelerin nerelerinde aramamı önerirsiniz ? Loch Modan,Maden yuvası ama Tin ve Copper ve Silver çıkıyor tektük.İron ve diğer madenlr nerelerdedir ?[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Arathi Highlands de vardı sanırım. Ayrıca thottbot tan iron deposit diye arat ve kill e göre sırala en çok nerde alınmış görürsün[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bilmiyorum Razorfen Kraul dayken çok mithril deposit gözüme çarptı söylediğim gibi miner değilim sadece gözüme öle geldi olmayabilirde hiç mine[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Alliance olduğun için sölemicem =)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 arathi iron dolu. sırayla bütün gün 3 tane madene gir yeter. haritayı açmışsan görürsün madenlerin yerlerini, haritanın kuzeydoğusunda, güneydoğusunda ve güneyinde madenler var. tabi levelin kaç bilmiyorum ama yaratıkları öldürmen gerekecekse grupla git daha rahat olur.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 arathi de kaç lvl yaratıklar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 duskwoodda ravenhill cemetary de gördüm ben bi kaç iron oralarada bakar ol benim abim miner ayrıca bişi sorcam mine spwanlarıı randommu yoksa hep aynı yerdemi çıkıo?[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 iron için arathi, sora skill yükselince biraz, mithril için badlands, tabi boş arazide dolaşmıcan, asıl maden mob magaralarında spawn olur hep. bide binek olmadan koşturmak çok uzun sürer haritaları bi baştan öbür başa :) ve sonuç 1.5 günde 100 gold civarı bi ekstra gelir hehe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 arathide 30-38 arası yaratıklar var çoğunlukla. fakat mağaralar dar oldukları için aynı anda birkaç mob gelebilir.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 thottbottan bakabilirsin madenlerin en çok hangi bölgelerde ve hangi yüzde ile çıktığına[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ben insomniax ın içinde gelen gatherer ı kullanıyorum, maden yerlerinin silinmesi gibi bi sorunla karşılaşmadım. Insomniax ı da tavsiye ederim, bi sürü yararlı eklenti var içinde. Bu arada iron çıkartmaya başlayıncaya kadar geçen 105-115 arası ne yapılabilir silverdan başka? Malum heryerde bulunmuyor silver. Öyle kaldı miningim, kağnı hızında ilerliyor[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Tin Tin Tin :)[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar