Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Madenlerin Çıkış Yerleri Ve Yüzdelerini Alabilir Miyim ?

Fefe

Öne çıkan mesajlar

Böyle bir konu vardı fakat horde lar için yerler verilmiş.Ben Alliance im.Şuan iron arıyorum ama çok az ratlıyorum.Hangi bölgelerin nerelerinde aramamı önerirsiniz ?

Loch Modan,Maden yuvası ama Tin ve Copper ve Silver çıkıyor tektük.İron ve diğer madenlr nerelerdedir ?[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

arathi iron dolu. sırayla bütün gün 3 tane madene gir yeter. haritayı açmışsan görürsün madenlerin yerlerini, haritanın kuzeydoğusunda, güneydoğusunda ve güneyinde madenler var. tabi levelin kaç bilmiyorum ama yaratıkları öldürmen gerekecekse grupla git daha rahat olur.[signature][hline]oasisoyun.net
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

iron için arathi, sora skill yükselince biraz, mithril için badlands, tabi boş arazide dolaşmıcan, asıl maden mob magaralarında spawn olur hep. bide binek olmadan koşturmak çok uzun sürer haritaları bi baştan öbür başa :)

ve sonuç 1.5 günde 100 gold civarı bi ekstra gelir hehe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Ben insomniax ın içinde gelen gatherer ı kullanıyorum, maden yerlerinin silinmesi gibi bi sorunla karşılaşmadım. Insomniax ı da tavsiye ederim, bi sürü yararlı eklenti var içinde.
Bu arada iron çıkartmaya başlayıncaya kadar geçen 105-115 arası ne yapılabilir silverdan başka? Malum heryerde bulunmuyor silver. Öyle kaldı miningim, kağnı hızında ilerliyor[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...