Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Genç Profesör

-007-

Öne çıkan mesajlar

said:
Grimwolf, 16 Haziran 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
said:
sheref, 16 Haziran 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
ebesininkiymiş... hade diyelim bunları bunları yaptı, ettti
Hiç mi icat da bulunmamış bu şahsı muhterem
chemical'in bile 65 tane icatı var :)

Bilimsel Çalışmaları
....

212 şey şıralamışsın da, bunlar "icat" olmuyor, ya da kendisinin bulduğu keşfettiği şeyler olmuyor.
sadece kitap yazmış. bunların çoğu bilimsel makale bile olabilir. ortadaki bazı şeyler hakkında yazmıştır. ki tıp fakültesinde tanıdığım profesörler bundan daha fazla bilimsel makale, yazı, dergi vs yazmıştır.

önemli olan kendisinin birşeyler üretmesi. bu tip şeyleri var mı merak ediyorum.
yanlış anlaşılmasın adamı suçlar tarzda yazmadım. sadece bu kadar övülen adamın einstein gibi teoriler attığını, birşeyler keşfedip keşfetmediğini felan merak ediyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
iamapieceofshit and ihatemyself

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Haziran 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi sildim ama orda yazanları incelersen 212 adet bilimsel çalışma var yani bir kısmı makaledir kitapdır vs dir.Ama kalan kısmı teoriler ve adamın bilim dünyasına kattığı kuramlardır.Özellikle zamanında fizik ve kimya dalında pek çok buluş yapmıştır ve Türkiye’de de kuramsal kimya bölümünü kuran kişidir Oktay Sinanoğlu.Bunun dışında değişik ülkelerde iki kez Nobel’e aday gösterildi.Ama şimdilerde daha çok dil üzerine çalışıyor.[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

haberx kolpa mı? o zaman orda yazılan "Nahide Camukova'nın IQ(Intelligence Quality)'sunun 357 olduğunu yazdı. En yüksek IQ seviyesinin 200 olduğu düşünülürse, bu haberi manşet yapanın IQ'ları (IQ = 100 MA/CA) bir kontrol etmesi lazım" haber de kolpa olması lazım. max iq kaç ki o zaman?[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Haziran 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

360 puanlık bir iq testinden 357 almış diyo farkettiyseniz.
360da 357
172de x
çıkarımını yapamıyo musunuz?

said:
-007-, 16 Haziran 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
IQ seviyesi, 7-14 ölçüm aralığındaki bir testte 14, 140-360 aralığındaki bir başka değerlendirmede ise 357 çıktı.

[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi

[Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 16 Haziran 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

duke tmm madem oyle oke.. peki enden bu kadın bu kadar ii ve sutleik yabanci yerlerdede calistiysa en genc profesoruyse dunya basınında veya ehrhangi yabanci bi sitede yer almio solermisin? haber kolpa iste....[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki......
Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 16 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
boencum sen ne demeik istedin burda anlamadım? ama sonucta kolpa uluslararası sitelerde vb boyle birinden bahsedilmiyr sadece kolpa turk sitelerinde var bu ad.....

site kolpaysa, ordaki iq testi sıralaması da kolpa mı onu soruyorum. o tabloyu baz alabilir miyiz alamaz mıyız?[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 16 Haziran 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
en genc profesor oldugu dogru oalbilir ama 357 iq diye bir şey olmadıgından
(yanlıs hatırlamıorsam iq testinin sınırı 171 veya 172 idi) bi kısmı kolpa bu ahberin....

[Bu mesaj Raistin tarafından 16 Haziran 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]

IQ testinin sınırı yok, ama dünyanın en zeki insanı amerikalı bir kadın (isminin mary olması lazım) ve IQsu 230 civarında.

357 yalan yani[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

sonuçta IQ testinin ölçüleri standarttır.

90-110 arası normal,
110-120 arası ortalama üstü,
120-140 arası üstün zekalı,
140 ve üstü de dahi sınıfı olarak kabul edilir.

ayrıca dediğim gibi en zeki insanınki 230larda ise, böyle bir ünvana sahip olmayan birinin 357 olması garip.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...