Chasten Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Nahide Camukova komşu falan olsa yandık,annem hergün "bak Nahide'ye profösör oldu" of of[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Bonecrusher, 16 Haziran 2005 16:36 tarihinde demiş ki: yalnız nahide camukova diye bir kadından bahsediyorlarmış heh. lol... en yukarda oktay sinanoğludan bahsediliyor sanmıştım sazan olmuşum bende[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Grimwolf, 16 Haziran 2005 16:29 tarihinde demiş ki: said: sheref, 16 Haziran 2005 16:09 tarihinde demiş ki: ebesininkiymiş... hade diyelim bunları bunları yaptı, ettti Hiç mi icat da bulunmamış bu şahsı muhterem chemical'in bile 65 tane icatı var :) Bilimsel Çalışmaları .... 212 şey şıralamışsın da, bunlar "icat" olmuyor, ya da kendisinin bulduğu keşfettiği şeyler olmuyor. sadece kitap yazmış. bunların çoğu bilimsel makale bile olabilir. ortadaki bazı şeyler hakkında yazmıştır. ki tıp fakültesinde tanıdığım profesörler bundan daha fazla bilimsel makale, yazı, dergi vs yazmıştır. önemli olan kendisinin birşeyler üretmesi. bu tip şeyleri var mı merak ediyorum. yanlış anlaşılmasın adamı suçlar tarzda yazmadım. sadece bu kadar övülen adamın einstein gibi teoriler attığını, birşeyler keşfedip keşfetmediğini felan merak ediyorum.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Haziran 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bana biraz uçuk geldi ama eğer öyleyse helal ya[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ne helal'ı abi allah korusun ya, hayatın tadına varamadan inek gelip inek mi gidecen, şimdi o en genç prof.'da oldu iyice gaza gelmi$tir,[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hayatın tadına öyle varıyordur sanane ki? sen hayatın her tadının taddığını mı zannediyorsun :)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Gerçi sildim ama orda yazanları incelersen 212 adet bilimsel çalışma var yani bir kısmı makaledir kitapdır vs dir.Ama kalan kısmı teoriler ve adamın bilim dünyasına kattığı kuramlardır.Özellikle zamanında fizik ve kimya dalında pek çok buluş yapmıştır ve Türkiye’de de kuramsal kimya bölümünü kuran kişidir Oktay Sinanoğlu.Bunun dışında değişik ülkelerde iki kez Nobel’e aday gösterildi.Ama şimdilerde daha çok dil üzerine çalışıyor.[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 en genc profesor oldugu dogru oalbilir ama 357 iq diye bir şey olmadıgından (yanlıs hatırlamıorsam iq testinin sınırı 171 veya 172 idi) bi kısmı kolpa bu ahberin.... [Bu mesaj Raistin tarafından 16 Haziran 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bu arada arkadas cok guzel atmıs.... o 357 iq ayzan yer star gazetesi + haberx.com die iki tane kolpa yer inanmayın bunnara.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 haberx kolpa mı? o zaman orda yazılan "Nahide Camukova'nın IQ(Intelligence Quality)'sunun 357 olduğunu yazdı. En yüksek IQ seviyesinin 200 olduğu düşünülürse, bu haberi manşet yapanın IQ'ları (IQ = 100 MA/CA) bir kontrol etmesi lazım" haber de kolpa olması lazım. max iq kaç ki o zaman?[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Haziran 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 boencum sen ne demeik istedin burda anlamadım? ama sonucta kolpa uluslararası sitelerde vb boyle birinden bahsedilmiyr sadece kolpa turk sitelerinde var bu ad.....[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Raistin, 16 Haziran 2005 17:06 tarihinde demiş ki: (yanlıs hatırlamıorsam iq testinin sınırı 172 veya 172 idi) ya 172 ya da 172 anla artık!! ben ultra zekiyim o zaman 160 felandı muhaa[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 lol 172 olcak ilki duzeltiym.... ahah ve ultra zeki olabilirsin bişiy demioz :) onemli olan kullanabilmek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 360 puanlık bir iq testinden 357 almış diyo farkettiyseniz. 360da 357 172de x çıkarımını yapamıyo musunuz? said: -007-, 16 Haziran 2005 15:40 tarihinde demiş ki: IQ seviyesi, 7-14 ölçüm aralığındaki bir testte 14, 140-360 aralığındaki bir başka değerlendirmede ise 357 çıktı. [signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 16 Haziran 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bu arada aynı sayfadaki diğer profesör başlığıyla karıştırmayalım o ayrı biri. ayrıca bu bana gelen bi mailden alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 duke tmm madem oyle oke.. peki enden bu kadın bu kadar ii ve sutleik yabanci yerlerdede calistiysa en genc profesoruyse dunya basınında veya ehrhangi yabanci bi sitede yer almio solermisin? haber kolpa iste....[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya iyi de haberin ne olduğuyla ilgili bişey demedim zaten ben. 357 yazısını gören coşmuş onun için o mesajı attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 "Sonuçların açıklanmasıyla bir anda Rusya'nın gözbebeği olmuş, inanılmaz bir ilgiyle karşılaşmıştı." ne bekliyosunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 birde yanlış biiorsam bagıslayında bilgidigim 360 lık iq testi yok bide o var ondanda olabilir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Raistin, 16 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki: boencum sen ne demeik istedin burda anlamadım? ama sonucta kolpa uluslararası sitelerde vb boyle birinden bahsedilmiyr sadece kolpa turk sitelerinde var bu ad..... site kolpaysa, ordaki iq testi sıralaması da kolpa mı onu soruyorum. o tabloyu baz alabilir miyiz alamaz mıyız?[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Raistin, 16 Haziran 2005 17:06 tarihinde demiş ki: en genc profesor oldugu dogru oalbilir ama 357 iq diye bir şey olmadıgından (yanlıs hatırlamıorsam iq testinin sınırı 171 veya 172 idi) bi kısmı kolpa bu ahberin.... [Bu mesaj Raistin tarafından 16 Haziran 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] IQ testinin sınırı yok, ama dünyanın en zeki insanı amerikalı bir kadın (isminin mary olması lazım) ve IQsu 230 civarında. 357 yalan yani[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 230 yalan değilde 357 neden yalan? sonuçta iq testi 200 e kadar değil mi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 mesele 360 üzerinden değerlendirilen bi iq testi tipinin olup olmadığı.. bilip bilmeden konuşmayalım haber yalan vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sonuçta IQ testinin ölçüleri standarttır. 90-110 arası normal, 110-120 arası ortalama üstü, 120-140 arası üstün zekalı, 140 ve üstü de dahi sınıfı olarak kabul edilir. ayrıca dediğim gibi en zeki insanınki 230larda ise, böyle bir ünvana sahip olmayan birinin 357 olması garip.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: helena, 16 Haziran 2005 17:45 tarihinde demiş ki: sonuçta IQ testinin ölçüleri standarttır. bilgim yok ama eğer dediğin gibi standartsa haberin rakamsal kısmı yanlış detaylar dışında kadına helal olsun demeden geçemicem ister 350 ister 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar