Zopik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Dün gece bulaştırdım muhtemelen bu mereti. iş yerinde bir kaç gündür uğraştırıyordu orda format attım temiz sistem kurdum düzeldi. fakat şu anki sistemimde format atma gibi bir şansım yok. norton pasif haldeydi o yüzden bulaşmasını engelleyemedi. aktif ettim fakat 217 dosyadan sadece 47 sini tamir edebilmiş. geri kalanını silecek çünkü dosya kullanımda olmadığı halde access denied mesajını alıyorum. güvenli kipte açıcam norton 2005 safe mode da çalışmıyor sorun çıkarıyor. ve bu dosyaların hiç bir şekilde silinmemesi lazım çünkü bir kısmının sistem dosyalarını geçtim tüm arşivim burada. 200 gb lık arşivim heba olmak üzere... var mı bu mereti dosyayı silmeden temizlemenin yolu ? dosya sistemim ntfs onun için dos üzerinden erişip silemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bırak bişey yazmayı konuyu okuyan bile yok. kahretsin yine olmadı. yine popüler bi başlık açamadım :-p up... arşiv elden gidiyo bakın biriniz yaw (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 The following instructions pertain to all current and recent Symantec antivirus products, including the Symantec AntiVirus and Norton AntiVirus product lines. Disable System Restore (Windows Me/XP). Update the virus definitions. Restart the computer in Safe mode or VGA mode. Run a full system scan and delete all the files detected as W32.Jeefo. Delete the value that was added to the registry (Windows 95/98/Me). Üzgünüm dosyaları kurtarma opsiyonu yok gibi. biraz daha bakayım nette.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 http://www.sophos.com/support/disinfection/jeefoa.html Bunu da bir oku istersen.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 http://www.experts-exchange.com/Miscellaneous/Q_20836908.html bu siteye sign up ol istersen belki çözümüğ bilen biri vardır. Aynı problemi yazmış arkadaş.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 http://vil.mcafeesecurity.com/vil/content/v_100277.htm buraya da bakabilirsin...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 buradki talimatlara göre symantec free-av adresinden av-guard ile deneyiver.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Absolut, 27 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki: http://www.sophos.com/support/disinfection/jeefoa.html Bunu da bir oku istersen. Sana bende baba diyebilir miyim abso? :) Cleaner buldum orda bi tane. oldukça işer yarıyor. nortonun sildiği çoğu dosyayı disinfect etti şimdiye kadar. devam ediyor hala ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Sorunumu tamamen hallettim. Çok teşekkür ederim ilgilenen herkese ... Acayip mutlu oldum walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 :) Geçmiş olsun[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 sorunu halletmedin.jeefoyla bende karşılaştım bir süre sildiğini sanıyorsun halbuki o sırada kendini kopyalıyor başka yerlere yani gelecek hafta veya gelecek ay gene uyarılar gelmeye başlayabilir.en güzeli format at.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 antivirüs programın sürpriz yapabilir sana da bigün :P[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben bunun yüzünden bir çok dosyamı kaybetmiştim zamanında geçmiş olsun[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben antivir ile sildim abi o virusu yalnız guvenlı modda siliyor yoksa silerken hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar