Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

W32.Jeefo virüsü hakkında. Temizleyemiyorum en acilinden imdak :p

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Dün gece bulaştırdım muhtemelen bu mereti. iş yerinde bir kaç gündür uğraştırıyordu orda format attım temiz sistem kurdum düzeldi. fakat şu anki sistemimde format atma gibi bir şansım yok.

norton pasif haldeydi o yüzden bulaşmasını engelleyemedi. aktif ettim fakat 217 dosyadan sadece 47 sini tamir edebilmiş. geri kalanını silecek çünkü dosya kullanımda olmadığı halde access denied mesajını alıyorum. güvenli kipte açıcam norton 2005 safe mode da çalışmıyor sorun çıkarıyor. ve bu dosyaların hiç bir şekilde silinmemesi lazım çünkü bir kısmının sistem dosyalarını geçtim tüm arşivim burada. 200 gb lık arşivim heba olmak üzere... var mı bu mereti dosyayı silmeden temizlemenin yolu ?

dosya sistemim ntfs onun için dos üzerinden erişip silemem.
Sosyal ağlarda paylaş

The following instructions pertain to all current and recent Symantec antivirus products, including the Symantec AntiVirus and Norton AntiVirus product lines.

Disable System Restore (Windows Me/XP).
Update the virus definitions.
Restart the computer in Safe mode or VGA mode.
Run a full system scan and delete all the files detected as W32.Jeefo.
Delete the value that was added to the registry (Windows 95/98/Me).

Üzgünüm dosyaları kurtarma opsiyonu yok gibi. biraz daha bakayım nette.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 27 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
http://www.sophos.com/support/disinfection/jeefoa.html
Bunu da bir oku istersen.
Sana bende baba diyebilir miyim abso? :) Cleaner buldum orda bi tane. oldukça işer yarıyor. nortonun sildiği çoğu dosyayı disinfect etti şimdiye kadar. devam ediyor hala ...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
antivirüs programın sürpriz yapabilir sana da bigün :P[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...