Zatoichi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 olm gelin mersine misafirim olun, tantuni yedirim size de lezzet nedir görün... yada ciğer... allah yarın gidiyom mersine :)[signature][hline]..:: Andoria Admin ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Kaç yıllık Mersin'liyim ama karar veremedim hangi tantunicinin en iyi olduğuna..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Hayatımda tantuni yi ilk defa mersinde yedim. Ve halen yediğim en güzel tantuni diye aklımda.. Gerçi bi 8-10 sene oldu galiba.. Tadını artık kıyaslayamam ama aklıma gelince serotonin salgılıyorum. Demek ki güzel :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bogma varmı bogma sen onu sole yada su mersinin adananın meshuuuur salgamlarından? :))[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Şalgam da çok pis bişey ya, öyle evde otururken bi anda canımın çektiği bişey. Ama bi bardak içtikten sonra en az 5 bardak su içilmezse yarattığı susuzluk dinmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sdf mersine kaçtığımızda internet cafe arıoduk.Bici bicici gördük one yaa? bici bici ne? bide mersinde her yer tantunici eahea herkez açar tavuk dönerci bunlar açar tantunici. herkez gider mersine,mersinliler gider tersine ef3eg[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: McsPeyn, 13 Haziran 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Şalgam da çok pis bişey ya, öyle evde otururken bi anda canımın çektiği bişey. Ama bi bardak içtikten sonra en az 5 bardak su içilmezse yarattığı susuzluk dinmiyor.. biz getirtip,her aksam bi bardak icmeden yatamazdım.o derece severim.:)[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bici bici altı muhallebili buzlaş gibi bişi. En alta özel üretim nişastadan yapılma jölemsi muhallebimsi bici, üstüne buz, üstüne gül suyu, şerbet ve toz şeker. Çok sevebilirsin de, hiç sevmeyebilirsin de. Öyle bişi. Not: İçindekiler farklı olabilir ama tüketici gözüyle böyle gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mersinde pansiyon fiyatları ne kadardan başalyıp ne kadara gidiyor, (öğrenci ayağı bişey)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben mersinli değilim,mersine de hiç gitmedim ama mersini çok seviyorum. neden? mersin deyince benim aklıma hep dağ eteklerinde ki köyler geliyo.bi kitap okumuştum 'kanatları yamalı kuş'diye.olay mersinin bi köyünde geçiyodu ve kitabada aşık olmuştum resmen ondan etkilendim galiba[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Geçen bi yazar amcamız gelmişti bizim okulun kermesine. Yörük kıyafetiyle bi yandan ayran doldurulması işlemine yardımcı oluyordu, hem de yazarından imzalı kitaplar bölümüyle ilgileniyordu. Ama bizim bi arkadaş amcamızın arkasında olduğunu bilmeden olayı geyiğe vurduğu için amcam standını toplayıp kendini ayrana vurmuştu.. Bu arada pansiyon fiyatlarını hiç bilmiyorum Mersin'de yaşayan biri olarak. Ama öğrenirsem yazarım buraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu yaz bi ara ark in yanina gidebilirm mersine bi haftalgina falan..gezdirin bari lem beni :P tantuni midir nedir hic yemedim ondan :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Hangi tarafına geliosun? Çünkü Mersin sahil şehri olduğundan ve yazlıklar daha bi Antalya'ya yakın tarafta kaldığından senin gideceğin yerle Mersin şehir merkezi arası bi kaç saat olabilir. Kasamam hiç :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben şu an solinin biraz ilersinde barbaros sitesinde bir arkadaşımda kalıyorum mersinde. güzel bir şehirmiş cafelerini falan görmüştüm gelirken sahilden. ama gezdirmek isteyenlerin tekliflerine açığım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ya gezilecek pek bişisi yok aslında.. Kopi / peyst kafeler(Gerçekten öyle, şekilleri bile aynı, sadece isimleri farklı). Mis gibi deniz kokan sahil. Vur kendini sahile, yürü yorul, kafeye otur, yürü yorul nargileye otur, kalk, büfeye git, iç, coş, videoya çek, sız, sabah kalk videoları izle. En güzel böyle geçio Mersin'de vakit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 eh açıkçası pek eğlenmiyorum bende ama güzel bir yer yani :) fazla birşeyler beklememek gerekiyor aslında sonuçta istanbul'dan sonra benim ihtiyaçlarımın hepsini karşılaması beklenemez. Bowlinge gidelim dedim, yokmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 İşte ben açmayı düşündüm de uğraşacak, para yatıracak akraba bulamadım, kendi başıma da kredi al vs. zor iş tabi. Battle for Middle Earth vs. çevirmek istiosan güzel net kafe tarifi yapayım sana. Gerçi şu anda da bi net kafedesin galiba da dandiktir Soli'ninkiler. Sen kaldığın arkadaşına sor bakiym Halley'i bilio muymuş, olmadı özel mesaj at sen..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 şu an dandik bir internet kafedeyiz ama onu biliyordur heralde. oyun oynamak istediğimizde gideriz. sağol tavsiyen için :) Bu arada Mersin'e gelenler yaşar usta'dan künefe, Ciğerci Doğan'dan (Ciğerci Apo'da olur) ciğer yemeden gitmesin. Ciğeri dürüm olarak değil servis olarak isteyin. (Yerleri bilmediğim için tarif yapamadım, bilen biri yaparsa güzel olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Daha tantuni yememiş gibi görünüosun :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Hürriyet said: Japon Kralı Meiji'yi ziyaretten dönerken, 16 Eylül 1890 tarihinde, Kuşimoto Adası açıklarında kayalıklara çarparak batan Ertuğrul Fırkateyni'nde şehit olan 550 denizcinin mezarlarının bulunduğu Türk Şehitliği'nde, Belediye Başkanı Katsuma Taşima’nın bizzat gelip temizlik yaptığı ortaya çıktı. Elinde süpürge ve su bidonuyla şehitliği temizlerken görüntülenen Kuşimoto Adası Belediye Başkanı Katsuma Taşima'nın, her ayın 16’sında (Geminin batış günü) kültür müdürüyle Türk şehitliğine gelip temizlik yaptığı ve dua ettiğini görüntülendi. Ertuğrul Fırkateyni Kazı Başkanı Tufan Turanlı, rehber Alper Buluttekin ile birlikte şehitliğe gittiklerinde gördükleri bu durum karşısında çok şaşırdıklarını ancak çok da gururlandıklarını söyledi. Yaşar ANTER - Nilüfer KANDIRMIŞ-DHA Yaa... Şu japonlar ayrı millet vesselam. Bu arada o anıtın aynısından mersin'de de var. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar