inf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Tebrikler :) said: eldar, 19 June 2003 22:31 tarihinde demiş ki: dio ki: bugün saat 14.30 itibariyle amca oldum.30 yıldan sonra ilk kez ailenin en küçüğü ben değilim :) ha bi de şafak mıdır ne dalgadır o da yanımda "23" diyo.Budur valla helal olsun. Nasıl çıkardın bunları :) Cidden ben 2-3 kelime haricinde hiçbirşey anlamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 tebrikler gunn, darısı başıma.. :) (amcalık ve yeğenlik çok keyifli kendi amcalarımla ilişkime dayanarak söylüyorum) ve hayırlı teskereler, bişi kalmamış.. ;)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Tebrikler =P[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ehu tebrikler gunn :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 HAYIRLI OLSUN AMCA :-O[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 yeni gelenin eline balon verelim :D hayirli olsun bu arada da yazin manyakmi$ cozene kadar gozum bi acaip oldu :-)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 lol be şimdi eve geldim okudum mesajımı da, tam yeniyetme zamane fırlamaları gibi yazmışım. akılda yanlış bişey kalmasın diye yine belirteyim. gprsli telefondan atmıştım mesajı kışladan. Türkçe karakterler böyle çıkıyomuş demek ki. Kutlayan herkese teşekkürler. Gelince görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar