Gunn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Bugün saat 14:40 itibariyle amca oldum. 30 yıldan sonra ilk kez ailenin en küçüğü ben değilim :) ha bi de şafakmıdır ne dalgadır o da yanımda "23" diyo. Budur
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Tebrikler Amca olduğunu anladımda diğer yazdıkların ı pek anlamadım (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ne mutlu sana :) Benim amca olmam icin kafadan bir 20 sene falan beklemem lazim :)[hline]tHe Original fi$h®
eldar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 dio ki: bugün saat 14.30 itibariyle amca oldum.30 yıldan sonra ilk kez ailenin en küçüğü ben değilim :) ha bi de şafak mıdır ne dalgadır o da yanımda "23" diyo.Budur
Gunn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesajdaki yamukluklar telefondan attigim icin oldu heralde. Yoksa henuz Bone tarafindan asimile edilmedim
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Artık isminin yanındakini ''o şimdi amca'' yapalım :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 tebrik ederim... ilerdeki amcalik gorevlerin: bilek ve grekoromen gures stillerinde yigenine yenilmek, gol yemek, doktorculuk sirasinda hasta olmak, plastik bardaklarda yalanci cay icmek, at taklidi yapmak... :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 :) tebrik ederiz[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 heyecandan ne diceini sasirmis[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ardeth e +1 tebrikler GUnn ben de ikinci dereceden dayi olmustum 3 yil once, kuzenimin oglu olmustu :) but it is not as good as a cookie mantigindan irinci dereceden olmak rulz :) 23 mu oldu safak obaa yazin GUnn i gorebilicez burda![hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Volfied, 19 June 2003 23:16 tarihinde demiş ki: ardeth e +1 tebrikler GUnn ben de ikinci dereceden dayi olmustum 3 yil once, kuzenimin oglu olmustu :) but it is not as good as a cookie mantigindan irinci dereceden olmak rulz :) 23 mu oldu safak obaa yazin GUnn i gorebilicez burda![hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! benimde kuzenin kızı var 5 yaşında demekki ben 11 yaşında 2. dereceden dayı olmuşum :P[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 kuzenimin benden 7 yaş büyük çocuu var :)[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time.
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Dagger, 19 June 2003 23:33 tarihinde demiş ki: kuzenimin benden 7 yaş büyük çocuu var :)[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. :D o zaman o dayı oluo sen nolduun belli değil :P[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: metboy, 19 June 2003 23:19 tarihinde demiş ki: said: Volfied, 19 June 2003 23:16 tarihinde demiş ki: ardeth e +1 tebrikler GUnn ben de ikinci dereceden dayi olmustum 3 yil once, kuzenimin oglu olmustu :) but it is not as good as a cookie mantigindan irinci dereceden olmak rulz :) 23 mu oldu safak obaa yazin GUnn i gorebilicez burda![hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! benimde kuzenin kızı var 5 yaşında demekki ben 11 yaşında 2. dereceden dayı olmuşum :P[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler şu an 16 yaşındayım anlamazlar şimdi :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Tebrikler, koskoca amcasın artık resmi olarak bu durumda. =]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 hobareyy ne mutlku sana daha benmamca olabilmem için önce ablam ıokulu bitirecek (inşallah)bi de ona dayanabilecek sabırda bir koca bulmasıgerekecek :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 tebrikler ... Ehm nefr baksana ben de amca oldum :lol: Yav annamadıım cep telefonundan da mı msj atılıyo ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 tebrikler Gunn.. benim amca olmam imkansız dayı olurum ancak ben iki ablam var..[hline]i love this game! ICQ :3500388 Biz AntiPatik'iz.UltimaTR
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ee evetbenimde amca olmam imkansızmış ehuhe bende anca dayı olabiliyorum :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Amca baba yarısı demek :P[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img]
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 e hade allah bi yastıkta.. yok yok olmadı. hayırlı olsun güle güle kulla.. yok yaf ne diycem şimdi. tebrikler diyim bare. bu arada; *!gel teskere gel teskeree bitsin bu haassreett*[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Baba olduğunuda görürüz inşallah Gunn'cugum. Tebrikler.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 eheh hayırlı mı olsun denir ne denir ki bilmem :p Ama Mutlu Kutlu yada Hayırlı Olsun =][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Öne çıkan mesajlar