Gunn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Bugün saat 14:40 itibariyle amca oldum. 30 yıldan sonra ilk kez ailenin en küçüğü ben deÄŸilim :) ha bi de ÅŸafakmıdır ne dalgadır o da yanımda "23" diyo. Budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Tebrikler Amca olduğunu anladımda diğer yazdıkların ı pek anlamadım (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ne mutlu sana :) Benim amca olmam icin kafadan bir 20 sene falan beklemem lazim :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 dio ki: bugün saat 14.30 itibariyle amca oldum.30 yıldan sonra ilk kez ailenin en küçüğü ben değilim :) ha bi de şafak mıdır ne dalgadır o da yanımda "23" diyo.Budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesajdaki yamukluklar telefondan attigim icin oldu heralde. Yoksa henuz Bone tarafindan asimile edilmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Artık isminin yanındakini ''o şimdi amca'' yapalım :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 tebrik ederim... ilerdeki amcalik gorevlerin: bilek ve grekoromen gures stillerinde yigenine yenilmek, gol yemek, doktorculuk sirasinda hasta olmak, plastik bardaklarda yalanci cay icmek, at taklidi yapmak... :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 :) tebrik ederiz[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 heyecandan ne diceini sasirmis[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ardeth e +1 tebrikler GUnn ben de ikinci dereceden dayi olmustum 3 yil once, kuzenimin oglu olmustu :) but it is not as good as a cookie mantigindan irinci dereceden olmak rulz :) 23 mu oldu safak obaa yazin GUnn i gorebilicez burda![hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Volfied, 19 June 2003 23:16 tarihinde demiş ki: ardeth e +1 tebrikler GUnn ben de ikinci dereceden dayi olmustum 3 yil once, kuzenimin oglu olmustu :) but it is not as good as a cookie mantigindan irinci dereceden olmak rulz :) 23 mu oldu safak obaa yazin GUnn i gorebilicez burda![hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! benimde kuzenin kızı var 5 yaşında demekki ben 11 yaşında 2. dereceden dayı olmuşum :P[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 kuzenimin benden 7 yaş büyük çocuu var :)[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Dagger, 19 June 2003 23:33 tarihinde demiş ki: kuzenimin benden 7 yaş büyük çocuu var :)[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. :D o zaman o dayı oluo sen nolduun belli değil :P[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: metboy, 19 June 2003 23:19 tarihinde demiş ki: said: Volfied, 19 June 2003 23:16 tarihinde demiş ki: ardeth e +1 tebrikler GUnn ben de ikinci dereceden dayi olmustum 3 yil once, kuzenimin oglu olmustu :) but it is not as good as a cookie mantigindan irinci dereceden olmak rulz :) 23 mu oldu safak obaa yazin GUnn i gorebilicez burda![hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! benimde kuzenin kızı var 5 yaşında demekki ben 11 yaşında 2. dereceden dayı olmuşum :P[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler şu an 16 yaşındayım anlamazlar şimdi :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Tebrikler, koskoca amcasın artık resmi olarak bu durumda. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 hobareyy ne mutlku sana daha benmamca olabilmem için önce ablam ıokulu bitirecek (inşallah)bi de ona dayanabilecek sabırda bir koca bulmasıgerekecek :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 tebrikler ... Ehm nefr baksana ben de amca oldum :lol: Yav annamadıım cep telefonundan da mı msj atılıyo ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 tebrikler Gunn.. benim amca olmam imkansız dayı olurum ancak ben iki ablam var..[hline]i love this game! ICQ :3500388 Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ee evetbenimde amca olmam imkansızmış ehuhe bende anca dayı olabiliyorum :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 tebrikler Gunn[hline]Gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Amca baba yarısı demek :P[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 e hade allah bi yastıkta.. yok yok olmadı. hayırlı olsun güle güle kulla.. yok yaf ne diycem şimdi. tebrikler diyim bare. bu arada; *!gel teskere gel teskeree bitsin bu haassreett*[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Baba olduğunuda görürüz inşallah Gunn'cugum. Tebrikler.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 iii ne mutlu sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 eheh hayırlı mı olsun denir ne denir ki bilmem :p Ama Mutlu Kutlu yada Hayırlı Olsun =][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar